BSOD problem

poruka: 6
|
čitano: 3.054
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
BSOD problem

Prvo dobar dan svima ! Nego imam problem. Znači pc sam kupio nedavno. Problem je u tome što mi se pojavljuje BSOD koji u servisu ne znaju da naprave tako da se vucaram po servisu jedno 5i put već. BSOD mi se pojavi bez obzira da li sam na fb, slusam mp3 ili igram neku igricu. Znači radim nešto i jednostavno mi na sekund zaledi slika, da kažem zabruji nešto i izađe mi BSOD. Kada mi se pojavi BSOD skoro svaki put bude neki drugi error. I onda sam pc pokušava da se restartuje, ali bezuspješno. Moram ga ugasiti iz napona na 10-15 minuta pa ponovo upaliti, ali opet nedugo nakon toga mi se opet pojavi BSOD. Tokom ovih servisa mijenjali su mi grafičku i ram, ali eto BSOD se opet pojavljuje. Ako zna neko rješenje pomažite molim vas pc je nov i pod garancijom :/.

Hvala

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
BSOD problem

Probaj s napajanjem možda šteka ako imaš posuditi od koga, osim ako s otvaranjem kučišta gubiš garu onda bolje nazovi servis i pitaj jel su s napajanjem novim pokušali riješiti problem makar sumnjam da jesu ali ako ništa drugo reci da probaju napajanje promjenit a ako imaš garanciju na kučište gnjavi ih tako dugo dok ne riješe problem.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: BSOD problem

- uzrok problema (BSOD) može biti software ili hardware. Na novom PCu pogotovo ako je već bio u servisu je mala šansa za kvar komponente (osim ako su serviseri nesposobni).

- vjerojatniji uzrok je soft, to servis ne može riješiti. Problem počinje već s verzijom OSa, instaliranim driverima, dodatnim aplikacijama (utils, antivirus, flash, java..) i osnovnom znanju kako to napraviti.

-jednostavan test, skini neki linux (desktop, x32, LiveCD), snimi na najnižoj brzini, bootaj s medija. U meniu se obično nudi i MemTest (odvrti nekoliko minuta), provjeri kako radi linux, surfaj.. ako nema problema, tad je uzrok tvoj OS, driver, ostali software koji si instalirao (i virus je software).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
BSOD usbport.sys

Imam problem kada igram igrice dode mi nakon nekog vremena BS i pise da je razlog USBPORT.sys, molim pomoc.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: BSOD usbport.sys
Bsodnooob kaže...

Imam problem kada igram igrice dode mi nakon nekog vremena BS i pise da je razlog USBPORT.sys, molim pomoc.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
13 godina
neaktivan
Re: BSOD usbport.sys
Bsodnooob kaže...

Imaš li koji USB hardver povezan s računalom ako da iskopčaj ih sve osim miša i tipkovnice.Zadim odi u device manager i pobriši sve usb drivere i ponovno spoji svoje usb uređaje kako bi se driveri nanovo instalirali.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice