Bottleneck 6970

poruka: 17
|
čitano: 1.727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Bottleneck 6970

pozdrav.. koliki bi bio bottleneck da na c2d e6550 stavim 6970 dali bi vidio poboljšanje sadašnja gpu je 4850

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Bottleneck 6970

Ne isplati se, kupi novi CPU. E6550 je prespor.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
15 godina
CODnubBFpro kaže...

pozdrav.. koliki bi bio bottleneck da na c2d e6550 stavim 6970 dali bi vidio poboljšanje sadašnja gpu je 4850

Totalno neisplativo,

Tada bi trebao overclockati proc na 4GHz+ sto je s tim cipom gotovo nemoguce, ali i tada to nebi bilo to.

Radije skupi jos novaca pa ulozi na novi proc,mbo,ram i gpu.

Um caruje dok snaga ne popizdi!
15 godina
Bottleneck 6970

Nista ispod quada za nju.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
CODnubBFpro kaže...

Nađi kakav Q8400 ili Q6600 za tvoj 775 socket, to bi već bilo okey.

16 godina
neaktivan
E u mojoj konfiguraciji proc mi ne guši grafičku... ili guši?
Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
15 godina
roko121roko kaže...

Nebih rekao, tu je negdje,  bilo bi idealno kad bi ga jos malo naclockao barem na 3.2-3.4 ako ide.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 19:13 (Brega55).
16 godina
neaktivan
Brega55 kaže...
roko121roko kaže...

Nebih rekao, tu je negdje,  bilo bi idealno kad bi ga jos malo naclockao barem na 3.2-3.4 ako ide.

Pokušao bih ali na stock cooleru sam pa ne želim pretjerati.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
15 godina
roko121roko kaže...
Brega55 kaže...
roko121roko kaže...

Pokušao bih ali na stock cooleru sam pa ne želim pretjerati.

Taj stock jedva uspijeva ohladiti procesor na stock vrijednostima, a kamoli pri overclocku.

Prati temperature, bilo bi ti idealno da si upiknes kakvu Katanu 3 i ocas proc na kojih 3.4GHz

16 godina
neaktivan
Brega55 kaže...
roko121roko kaže...
Brega55 kaže...
roko121roko kaže...
(...)

E, da, zna mi se dogoditi da ga OC-am i nakon par korištenja on se vrati na 2.5 GHz pa ga opet moram OC-ati. WTF?

15 godina
roko121roko kaže...
Brega55 kaže...
roko121roko kaže...
Brega55 kaže...
roko121roko kaže...
(...)

E, da, zna mi se dogoditi da ga OC-am i nakon par korištenja on se vrati na 2.5 GHz pa ga opet moram OC-ati. WTF?

Kako misliš?

Sam se downlclocka sa 3GHz na 2.5GHz? o.0

Jesi li overclockao preko softwarea ili preko Bios-a?

16 godina
neaktivan
Brega55 kaže...
(...)

Kako misliš?

Sam se downlclocka sa 3GHz na 2.5GHz? o.0

Jesi li overclockao preko softwarea ili preko Bios-a?

U BIOS-u. I da, točno tako, sam od sebe se downclocka. Ne znam koji mu je vrag...

16 godina
Bottleneck 6970

Roko uzmi neki cooler za cpu  jer je steta da takva grafa ne bude iskoristena na adekvatan nacin.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Bottleneck 6970

Ja imam q6600 na 3.0 ponekad imam osjećaj bottelnecka u igrama npr battlefield bc2 itd. Ako ima priliku neka ide na neki quad iz  serije q9x50!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Roko uzmi neki cooler za cpu  jer je steta da takva grafa ne bude iskoristena na adekvatan nacin.

Vjerojatno hoću jer BF3 izlazi brzo {#}, ne mogu se odlučiti tipkovnica ili cooler

15 godina
roko121roko kaže...
Joe Cooker kaže...

Vjerojatno hoću jer BF3 izlazi brzo {#}, ne mogu se odlučiti tipkovnica ili cooler

.

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
16 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...
roko121roko kaže...
Joe Cooker kaže...

To i mislih - tipkovnicu ionako imam {#}, a više procesorske snage nikad nije naodmet.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice