Bizaran problem

poruka: 10
|
čitano: 1.692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Bizaran problem

Naime. kod moje drage, problem je bizaran da sam ja nakon dugo razmišljanja odustao.

Ovako, imala je prvo neko šrot napajanje od 300W koje sam zamijenio s mojim (ispravim) MS šrotom 400W.

Spojio, sve uredno radi. Nikakvih problema.
Konfiguracije je neki Core2Duo, 3 GB DDR2, neka PCI od 256mb i ako se ne varam 320GB HDD.
Ništa zahtjevno za napajanje, no problem je ovaj:

• Reprodukcija videa na YT kao gost - nema problema.
  • Prijavi se na svoj račun i reproducira - BSOD, smrad iz kompa i naravno restart.

Otvarao komp, prašine nema, driveri up-date, ne može grafičku toliko crpiti kada je prijavljena na YT, nema smisla.

Any suggestions?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Bizaran problem
sudy_freak kaže...
Otvarao komp, prašine nema, driveri up-date, ne može grafičku toliko crpiti kada je prijavljena na YT, nema smisla.

Jesi li siguran da je grafulja kriva? Mozda da provjeris Flash player i zauzece procesora? Ako je Firefox/Chrome/Opera probaj na IE-u i obratno (IE koristi drukciji Flash player od ove ekipe). Takoder probaj i iskljuciti hardversku akceleraciju u flash playeru, odnosno ukljuciti ju ako je prije bila iskljucena...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
15 godina
rustweaver kaže...

Jesi li siguran da je grafulja kriva? Mozda da provjeris Flash player i zauzece procesora? Ako je Firefox/Chrome/Opera probaj na IE-u i obratno (IE koristi drukciji Flash player od ove ekipe). Takoder probaj i iskljuciti hardversku akceleraciju u flash playeru, odnosno ukljuciti ju ako je prije bila iskljucena...

Ali kakvog smisla ima logiran ili odlogiran?!

Inače, koristi Chrome, stoga ima default instaliran apdejtani Flash. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

Svejedno neka proba sa nekom novijom verzijom IE-a. Logiran/odlogiran ima veze s postavkama koje youtube automatski ucitava za ulogirane korisnike, ne mogu ti reci koje sve postavke su u igri ali ocito ga neka od postavki yebe...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
15 godina

mozda je namjesteno u njemim postavkama na youtubeu da kad gleda bilo koji video da joj reproducira u najvisoj kvaliteti pa optereti maksimalno procesor ili graficku ,a to moze utjecati i na napajanje ako je shrot a kad je odlogirana onda pusta na standardnoj kvaliteto,mozda

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 23:54 (Blue2).
15 godina

Bude to sutra haker onako usput riješio, dok budemo odmarali {#}

Hvala kompa na savjetima.

15 godina
Blue2 kaže...

mozda je namjesteno u njemim postavkama na youtubeu da kad gleda bilo koji video da joj reproducira u najvisoj kvaliteti pa optereti maksimalno procesor ili graficku ,a kad je odlogirana onda pusta na standardnoj kvaliteto,mozda

Primjetila bi na brzini učitavanja. Učitava joj normalno kao i log on/log off

15 godina

ako ima dobru vezu onda mozda i nebi.neka pogleda sto joj pise u desnom kutu(koja kvaliteta)kad pusti video

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 23:57 (Blue2).
16 godina
Bizaran problem

kakav smrad iz kompa?

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kao topljena/paljena plastika.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice