Dobar dan dosada sam se previše fokusirao na hardware i htio bi preći na software naime imam na pc-u blender i budući da on zahtijeva phyton skinuo sam ga s njihove stranice međutim kad sam otvorio zip sami pdb extensioni nigdje exe ili bat može mi li netko reći kako se phyton instalira bio bih mu ili joj veoma zahvalan.
I molim vas bez ismijavanja znam da je jezik star ali blender samo taj podržava.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan dosada sam se previše fokusirao na hardware i htio bi preći na software naime imam na pc-u blender i budući da on zahtijeva phyton skinuo sam ga s njihove stranice međutim kad sam otvorio zip sami pdb extensioni nigdje exe ili bat može mi li netko reći kako se phyton instalira bio bih mu ili joj veoma zahvalan.
I molim vas bez ismijavanja znam da je jezik star ali blender samo taj podržava.
Vidi installeri za svaku verziju. Od kuda si ti to skinuo?
Blender već dolazi sa instaliranim pythonom u sebi tako da nema potrebe za instaliranjem pythona na tvoje računalu. Samo skini installer odavde:
http://www.blender.org/download/get-blender/
Ako baš hoćeš python skini installer odavde:
Usput odakle ti to da python star jezik?
Jezik star? :D
Dobra fora, skoro si me ;)
a mislio svi kažu da je sad sve u javi i c++ i malo običnog c,jedino gdje sam ja programirao bio je Qbasic i napravio neku malu igricu s ruskim ruletom.
Hvala puno na brzim odgovorima.A i već sam znao da phyton dolazi s blenderom ali htio sam najnoviju verziju ali hvala svejedno.
I još nešto skinuo sam sa te stranice ali nigdje exe file skinuo sam phyton 2.7.3
Hvala puno na brzim odgovorima.
Hehe, ne bas. Biras alat koji ti treba, neces npr. ici cekicem sarafiti matice. Isto je i ovdje, sve ovisi od zadatka do zadatka.