Visual C# 2005 Pitanje

poruka: 5
|
čitano: 1.933
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Visual C# 2005 Pitanje

Zelio bih da se bacim na programiranje Aplikacija i izabrao sam Visual C# 2005,molio bih ako mi mozete napisati koja je najbolja kniga na Hrvatskom ili bilo kojem na nasem jeziku.Gledao sam po netu nesto i nasao sam OVU knjigu izgleda mi za pocetak dobro,ako imate vi koju bolju da mi preporucite i sto bolju za pocetak u C# 2005.Ako je bolji Visual C# 2008 mozete i zanjeg preporuciti knjigu,al ja mislim da su programi identicni i nebi bilo dobro uciti noviji kada ima i stariji program.

Molim vas pomozite ako ikako mozete,za kojih mjesec,dva poceo bi da ucim Visual C# 2005 pa da se obezbjedim sto prije.

Edit: Jos nesto,ako mozete napisite jel bolje poceti uciti C# 2005,C# 2008 ili Visual Basic 2005/2008.Hvala

Chatanje Na Sonyjev Način.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 11:36 (Game_Fan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Visual C# 2005 Pitanje

Ta knjiga u linku je ako češ baš osnove prvo proći što i nije tako loše ,ali imaš i izdanje "Visual C# 2008 Express"  na engleskom jeziku ,i knnjige "Visual C# Step by step" (MS)  u algoritmu , pogledaj jer je, ja mislim izašla i za 2008. Također imaš od wrox-a knjigu za početnike u Visual C#-u,  također u algoritmu ,to si svakako pogledaj ,a možeš si kupiti i na hrvatskom knjigu" Programiranje na jeziku C# "  prijevod O'Reilly što bi trebao prvo pročitati za konzolno programiranje i tipove podataka , kasnije prijeđeš na kompliciranije. Što se tiče VB-a ,tu sam subjektivan i radije C# nego VB.Lako ti je kasnije svladati i sintaksu VB-a.To je ukratko subjektivno mišljenje .

Private
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 12:02 (Private).
15 godina
neaktivan
Visual C# 2005 Pitanje

Ma neznam ja koja je knjiga super za pocetak ucenja C#,nasao sam i OVU knjigu za C# 2008,izgleda dobro i dobro je sto je knjiga u boji jer nevolim knjige u crno bijeloj boji.Nebih zelio ciljati na knjige sa engleskog jezika jer neznam engleski bas dobro pa zato trazim knjige na HR jezik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Visual C# 2005 Pitanje

Decki evo aj se ope javljam,zelim biti potpuno siguran u knjige jer zelim uskoro naruciti jednu na nas jezik.

Imam izbor izmedzu 4 knjige.

1. OVA

2. OVA

3. OVA

4. OVA

Molim vas da pogledate detaljno knjige ili ako je ko ima da mi kaze jel se moze iz njih sta pametno nauciti.

Edit: I jos nesto,ako bih narucivao npr. iz Hrvatske dal ce se placati postarina i te stvari ili cu smao platiti knjigu.Molim vas sto hitnije odgovorite i sto pametnije,Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Visual C# 2005 Pitanje

Prva i zadnja .....prvo pruči ovu pod rednim brojem četiri ,a zatim onu pod rednim brojem 1 i kombiniraj. To ti je moj savjet.Za početnika.

Obe imam ,a i one druge dvije ....za početnike ovo što sam rekao i to kombiniranjem u učenju .

Private
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 21:32 (Private).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice