Upload slika CMS

poruka: 6
|
čitano: 2.338
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Upload slika CMS

Napravio sam CMS i pokušavam da napravim da se mogu slike uploadati ali jedino riješenje koje sam našao su programi koje se plaćaju.Znači ne želim da se ručno uplodaju slike na server niti da se linkaju na druge stranice di se mogu postavljati slike.

Hvala. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Upload slika CMS
Kak' to mislis, nisam te bas najbolje skuzio??

I kakve veze ima CMS sa bilo kakvim programima koji se placaju???
Ako mislis na programe za pisanje kodova koristi besplatne Notepad, Notepad++, Html Notepad itd. ili naravno Adobe Dreamweaver(koji se placa).
Posto te nisam najbolje shvatio nemoj se naljuiti ako ovo nije odgovor koji si trazio!!!
:) :)
17 godina
moderator
Re: Upload slika CMS
mbojan kaže...

Napravio sam CMS i pokušavam da napravim da se mogu slike uploadati ali jedino riješenje koje sam našao su programi koje se plaćaju.Znači ne želim da se ručno uplodaju slike na server niti da se linkaju na druge stranice di se mogu postavljati slike.

Imaš već gotove skripte za upload slika, neke od njih ti automatski generiraju i thumbnailove. Potraži na Googleu.

14 godina
neaktivan
Upload slika CMS

Petre nisi me dobro svatio.Mislio sam da stavim skriptu da dobijem ono dugme browse i da sa kompa dižem slike na server.

Hvala mbaksa na linku.Obično nađem sam sve što mi treba na netu al mi ovaj puta nije išlo. :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Upload slika CMS

Vjerojatno si već našao,ali ...

Ja koritim chevereto

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
16 godina
Upload slika CMS

0 0 hvala 0
1