Subversive u Eclipsu

poruka: 2
|
čitano: 834
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Subversive u Eclipsu

Imamo repozitorij i na njemu projekt koji želimo mijenjati. Na repozitoriju je određeni dio podataka koji se konstantno mijenjaju dok ostatak nije na repozitoriju. Ogromna je količina filova koji se ne mijenjaju pa nije potrebno da su gore.

E sada ja bi trebao nekako se sa svojim postojećim projektom spojiti se na repozitorij i sinkornizirati te foldere (na repozitoriju i moje na projektu) i onda commitati promjene.

Kada idem na share project, dobijem poruku da projekt već postoji na repozitoriju i on mi želi izbrisati podatke sa repozitorija i onda na njega staviti moj projekt. Točno što mi javi možete vidjeti na slici.

Ima tko ideju kako da ovo napravim. Jer bitno mi je da projekt "zakačim" na taj repozitorij i onda commitam samo one foldere i filove koje smo odlučili staviti na repozitorij. Tj. trebao bi se spojiti i samo onda napraviti update 

Koi-dizajn jednog dana
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 12:42 (Zoki99).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Subversive u Eclipsu
Zoki99 kaže...

Imamo repozitorij i na njemu projekt koji želimo mijenjati. Na repozitoriju je određeni dio podataka koji se konstantno mijenjaju dok ostatak nije na repozitoriju. Ogromna je količina filova koji se ne mijenjaju pa nije potrebno da su gore.

E sada ja bi trebao nekako se sa svojim postojećim projektom spojiti se na repozitorij i sinkornizirati te foldere (na repozitoriju i moje na projektu) i onda commitati promjene.

Kada idem na share project, dobijem poruku da projekt već postoji na repozitoriju i on mi želi izbrisati podatke sa repozitorija i onda na njega staviti moj projekt. Točno što mi javi možete vidjeti na slici.

Ima tko ideju kako da ovo napravim. Jer bitno mi je da projekt "zakačim" na taj repozitorij i onda commitam samo one foldere i filove koje smo odlučili staviti na repozitorij. Tj. trebao bi se spojiti i samo onda napraviti update 

Ako projekt već postoji moraš prvo napraviti checkout projekta preko SVN Explorer-a u Eclipsu (ili komandne linije, pretpostavljam da je eclipse, pa komadnu liniju ne spominjem).

Nakon toga ti ga on stavi u workspace (Eclipse workspace). Ako tvoj "lokalni" projekt (onaj koji želiš commitati) ima isto ime (naziv), znači da se nalazi u istom direktoriju kao i onaj što je na svn-u, prebaci negdje drugdje svoj lokalni projekt prije nego radiš checkout.

Nakon što napraviš checkout, prekopiraj "lokalni" projekt (onaj koji si prebacio negdje drugdje) preko ovog checkout-anog i nakon toga napravi refresh u eclipsu.

Onda ćeš vidjeti koje su promijene na projektu i moći ćeš ga commitati (tj. svoje promijene).Nakon toga ostavi projekt takav kakav jest(spojen na svn) u eclipsu i dalje radi na njemu. Tako da možeš odmah commitati.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 16:09 (dado2202).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice