A jesam p*zda ..opet nisam sredio logo .. pa jbt nisam normalan .. cc... raspitivao sam se za graficki tablet i vele mi svi da bi mi bilo najbolje narucit na e bayu .. a nisam sreo frenda da mi posudi ..ali to bi kroz sljerdecih šest sedam danas moglo biti gotovo .. mislim na atrworkse hibrida .. sad sam se fokusiirao na glavu i ispala je preeeeedobro .. onako neka glava malo izduljena alienska prema unatrag , oči neke bijesne , pa kao neka njuska ali podignuta i deformirana i čeljust sa oštrim zubima , a sve to , cijela faca je neka naborana , vidljeve vene i gore navrh glave ima kao neki mohawk od kože nešto .. ovako to zvuči kako je , ali ugl jedva čekam obijaviti to
Projekt SupriseSoft - Prijava sudionika
- poruka: 415
- |
- čitano: 62.658
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
jel mi možete ukratko reći što točno radite? čitam ovu temu i čitam, al nikako da skužim gdje ste sad...
EDIT: i usput, imate grešku u imenu. piše se surprise, a ne suprise.
točno je i jedno i drugo , provijeri u gugl translatoru .. XD :DD hehe
ovako radimo igru s gameplayom opisanom na sedmoj ili šestoj strani koliko znam
pročitao sam, i ne znam, mislim da nije nešto posebno. izgleda kao obična horor-pucačina, ali dobro, vidjet ćemo. možda bude OK ako izvedba bude dobra. ali definitivno morate doraditi radnju igre (tj. onaj dio što se događa dok ste u podrumu). ideja s vijestima je OK samo morate smisliti neku epsku priču koja će se događati na TV ekranima.
i imam jednu ideju: nek prva misija bude kao tutorial, u kojem šećete gradom s frendovima pa vam igra objašnjava osnovne kontrole. ili ako ćete koristiti fizikalne zagonetke, iskoristite tu prvu misiju kao tutorial za interakciju s okolinom i sl. (npr. frend vas nagovori da razbijete kamenom neki izlog ili tako nešto, pa vi to učinite). tako igrač neće morati gledati dug film na početku, nego će više-manje sudjelovati u njemu. eto, to je nekoliko brzih savjeta iz mog dugog rukava. želim vam sve najbolje u izradi! :D
P.S. (plus savjet): definitivno morate igru lokalizirati na hrvatski! to bi bilo ubercool!
EDIT1: napravio sam nekakve otkucaje srca, al mi se ne čine dobri za čovjeka, možda bi bilo dobro za nekog kiborga: http://www.box.net/shared/sgcnzaq4oz
EDIT2: e pa tu si u krivu - pravilno je surprise. pogledaj u bilo koji riječnik, a ne u 'gugl translejt'
EDIT3: što da radim sa intro pjesmom? da je mijenjam, ili da napravim novu? ili je već sad OK? nek je svi poslušaju, pa nek procjene
EDIT1: napravio sam nekakve otkucaje srca, al mi se ne čine dobri za čovjeka, možda bi bilo dobro za nekog kiborga: http://www.box.net/shared/sgcnzaq4oz
Bez uvrede ali meni to zvuči kao da netko klati tepih omotan oko kartonske kutije.
pa to i kažem, nisam ja baš neki stručnjak za to, al sam probao.
pročitao sam, i ne znam, mislim da nije nešto posebno. izgleda kao obična horor-pucačina, ali dobro, vidjet ćemo. možda bude OK ako izvedba bude dobra. ali definitivno morate doraditi radnju igre (tj. onaj dio što se događa dok ste u podrumu). ideja s vijestima je OK samo morate smisliti neku epsku priču koja će se događati na TV ekranima.
i imam jednu ideju: nek prva misija bude kao tutorial, u kojem šećete gradom s frendovima pa vam igra objašnjava osnovne kontrole. ili ako ćete koristiti fizikalne zagonetke, iskoristite tu prvu misiju kao tutorial za interakciju s okolinom i sl. (npr. frend vas nagovori da razbijete kamenom neki izlog ili tako nešto, pa vi to učinite). tako igrač neće morati gledati dug film na početku, nego će više-manje sudjelovati u njemu. eto, to je nekoliko brzih savjeta iz mog dugog rukava. želim vam sve najbolje u izradi! :D
P.S. (plus savjet): definitivno morate igru lokalizirati na hrvatski! to bi bilo ubercool!
@boladno To nije problem
@ Podcrtano super jako mi se sviđa ideja...
@kod TO care t sam i ja mislio to bi bilo zakon...
Onda jedno pitanje za MM(jer on radi priču i Karekterizacije likova) u kojem sii gradu misli da ce se radnja odvijati?
Meni nije jasno kako skupina od 10 mladih entuzijasta sa jako malo iskustva može napraviti tako složenu igru, kad velike tvrtke angažiraju hrpu stručnjaka i ulažu milijune da bi napravili nešto vrijedno spomena. Ali svaka čast dečki! Nemojte mislit da sam skeptičan (iako pomalo jesam) :)
Meni nije jasno kako skupina od 10 mladih entuzijasta sa jako malo iskustva može napraviti tako složenu igru, kad velike tvrtke angažiraju hrpu stručnjaka i ulažu milijune da bi napravili nešto vrijedno spomena. Ali svaka čast dečki! Nemojte mislit da sam skeptičan (iako pomalo jesam) :)
Pa neće to biti velika igra ono maksimalno za 3 - 4 sata igranja..
Nama je bitno da pohvatamo koncept, nesto naucimo i zabavimo se. Ako ce se ljudima svidjet onda cemo napraviti pravi nastavak. I inace otkucaji su ti super samo dodaj onaj piiiiip na kraju ko da je srce prestalo raditi i to je to.
I daj dodaj pinkicu bassa i malo smanji mid
@bobica257 - igru sam mislio smijestiti u neki fiktivni grad , mijesto ..jer presađivanje i građenje nekog pravog grada je sjeban posao s kojim se može ponositi samo koja igra ..a to su one u rangu s GTA4 i te spike.
Sad cu ovih dana , jos da se malo dogovorim sam sa sobom i postat moju viziju tog grada i najvjerojatnije koju skicu ako se domogne tableta.
E da ljudi , ajmo tražite programere , sutra sam dežuran pa mi mogao malo tražit ljude okolo po školi koji su zaineresirani
nek bude stvaran grad. pa ionako nećete modelirati cijeli grad. radnja igre se događa pod zemljom, koliko ja znam.
SAVJET 6: nek se radnja događa u nekom HR gradu. ja predlažem Zadar. ulica kojom se ide u prvoj misiji nek bude legendarna Kalelarga, za nju znaju i ljudi iz ostalih dijelova hrvatske
p.s. idem sad sredit otkucaje srca.
p.p.s. kako napreduje igra? jeste li uopće počeli išta raditi?
pa MovieMaker je iz zadra (je li on 3D modeler? ako nije, pardon).
nova verzija otkucaja srca: http://www.box.net/shared/sgcnzaq4oz
Dodao sam ti beeeeeeeeep na kraju
Odlicno.
Ček malo smo se dogovorili da ti radiš muziku a ja FX?
Isuse on je samo dodao piiip sto si ti zaboravio. U cem je problem?
govorimo o betmen-u ne Reloaded-u
E da i sad sam se sjetio. MOramo urediti pricu tako da su ljudi prikovani uz ekrane , da igraju igru do kraja. Znaci imam ideju. Da u pricu ubacimo tu i tam nekakve lika recimo nekog zlog znanstvenika koji radi te hibride kojeg nikad nemozemo otkriti ko je on, zasto radi hibride itd... Znaci nesto sto ce ljude jako zanimati i zato pokusavati igrati cim vise igre od jedamput. Znaci da bude zarazna. A s obzirom da je znaikželja največa ljudska slabost to bi mogli iskoristiti.
@lord -- može sviđa mise , btw na mail mi pošalji markentiški trika..plz
ja nisam modeler već dizajner, ali bi mogao fotkati zadar i poslati slike
išao sam probat to napravit i ispalo je dobro. nemaš razloga za ljutnju.
ali dobro, ako ti smeta, evo neću više. ti SFX, ja muzika.
SAVJET 7: mislim da bi bilo bolje kad biste umjesto piiip stavili snimljeni vrisak čovjeka (malo modificiran, da zvuči drugačije)
@dncrtm (ili kako već xD) - meni su najljepši 3. i zadnji logo
@betmen - lolwut?! vrisak?
išao sam probat to napravit i ispalo je dobro. nemaš razloga za ljutnju.
ali dobro, ako ti smeta, evo neću više. ti SFX, ja muzika.
SAVJET 7: mislim da bi bilo bolje kad biste umjesto piiip stavili snimljeni vrisak čovjeka (malo modificiran, da zvuči drugačije)
Ne ja sam mislio jos na to dodati zvukove stenjanja koj cu ja snimiti i onda da to bude dok covjek umire.
meni je taj bep bespotrban jer nije spjen lik na aparate vec umire
Istina, to sam i ja razmisljao.