Programiranje u Visual basicu 2008 express edition

poruka: 8
|
čitano: 3.981
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Instalirao sam VB 2008 experss edition na laptopu pa bi počeo programirati neke jednostavne programe, tražio sam turtoriale ali svi su jako komplicirani pa ako mi možete pomoći bio bih jako zahvalan!!!

0 0 hvala 0
15 godina

i ja isto tražim pomoć!

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Programiranje u Visual basicu 2008 express edi

Evo  link pa učite...video tuti.VB i C#

Private
15 godina
neaktivan

http://free-zg.htnet.hr/jsribar/download.html

Ode imas prvih 100 strana besplatno sve se lako razumi. Imas cijelu knjigu na netu downloadat ako se malo potrudis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sebastian kaže...

Instalirao sam VB 2008 experss edition na laptopu pa bi počeo programirati neke jednostavne programe, tražio sam turtoriale ali svi su jako komplicirani pa ako mi možete pomoći bio bih jako zahvalan!!!

slušaj...programiranje i jeste "komplicirano"...za svaki događaj...klick...moraš SAM da napišeš...štro treba da bude posljedica klika...drugačije ne ide...

evo ti video tutorijali...pa polako kreni...lekciju po lekciju...

http://www.learnvisualstudio.net/

do something while necrknes
15 godina
baaab kaže...
Sebastian kaže...

slušaj...programiranje i jeste "komplicirano"...za svaki događaj...klick...moraš SAM da napišeš...štro treba da bude posljedica klika...drugačije ne ide...

evo ti video tutorijali...pa polako kreni...lekciju po lekciju...

http://www.learnvisualstudio.net/

znamo mi to (bar ja znam) da je komplicirano da se sve za svaki klik, al mi je trebalo par linkiča da probučim.

Hvala svima!

15 godina
neaktivan

programiranje u .NET-u zapravo i nije tako tesko kao sto je oldshool programiranje bilo. Nije tesko za nauciti, uz visual studio i njegove dodatke brzo ces savladati .NET shemu. Ja ti mogu jedino zalijepiti knjige ili ti ga e-bookove ali ne znam dali je to dozvoljeno.

You wage wars, murder, cheat, lie to us and try to make us believe its for our own good, yet were the criminals. Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity.I am a hacker
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako nemozes paste-at a mozes ako su dozvoljeni za normalan download ajd onda pls posalji mi PP na sve e-bookove koje imas iz .NET

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice