Zanima me da li je netko napravio nešto kao u windowsima kad otvoriš My Computer i sa lijeve strane ima dali se to zove meni ili nekako drugačije sa linkovima (control panel,my network places).Htio bih napravit nešto tako ali neznam kako možha postoji negdije na internetu komponenta koja se samo pripoji nešto kao visual basic powerpack.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
s lijeve strane? možda folders (tree)?
-prikaz foldersa je intrinistic control, ugrađena u osnovni set VBa, samo podesi (uključi) u alatnoj traci... osnovne su Drive/Dir/Files /-ListBox a ovo je možda TreeView. Ili misliš nešto kao contents menu? To je normalan meni, uz mogućnost korištenja s desnim klikom... Za sve kontrole postoje i dodatne (od treće strane, komercijalne/free), s više opcija ili je sam napraviš. (OCX, dll...)
napisao sam malo krivo ima na lijevoj strani system task u istom redu kao slovo v jedno ispd drugog klik na tu traku i otvore se link opcije ispod toga nadam se da je sad jasnije ,upravo sam vidio na netu da se to naziva navigation pane.
- predpostavka vista ili 7. i VS-2005-2008, moralo bi se u toolsima nalaziti svi paneli mislim da su tematski grupirani.
Imam xp i visual studio 2008 ali u toolbox itemsu nemam ništa slično.Samo običan panel.
-govorim napamet, pokušaj preko VB helpa pronaći kako se zove kontrola/primjer i gdje se nalazi, ili/vjerojatno u express verziji? nema svih kontrola..
Hvala na pomoći ali i dalje nemogu riješiti problem.
TMS komponente. Imaju i office predefinirane stilove
Možda pomogne
http://www.codeproject.com/KB/miscctrl/XPTaskBar.aspx?fid=55377&df=90&mpp=25&noise=3&sort=Position&view=Quick&fr=176&select=1630927#Themes