Molim vas ako ima neko da mi uploada cjeli projekt di je radio mp3 player sa playlistom za Visual Basic 2008.Netrebaju mi nikakvi bezvezni komentari! Pomognite jel mi treba sto prije. Hvala!
Mp3 Player sa playlistom u VBS2008
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.946
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U čemu je problem tako što napraviti? Imaš Listu, imaš objekt klase "Glazba" koja sadrži sve relevantne informacije koje ti trebaju (pretpostavljam), tak da ne vidim u tome problem O_o
Znači lista (C#ovksi):
List<Glazba> playlist = new List<Glazba>();
Dodavanje u listu:
playlist.Add(new Glazba(/*šta već ide u konstruktor*/);
Prikazivanje liste:
foreach(Glazba glaz in playlist)
{
containerPlayliste.Add(glaz);
} //ili nekako slično
Što te točno zanima, jer mogu ti skoro garantirati da ti nitko neće dati gotov source (jer ga nema ili jedostavno iz principa).
Jednom davno sam tako nešto napravio (u ranijoj verziji VBa, iako nisam 100% da je uopće bio VB), no zbog jedne oveće nezgode su i on, i kompletan source, nestali. Pa, kao što DS reće, reci što ti konkretno treba :D
bas sam tebe luka htio na msn trazit :D
jel znat mozda neki dobar Video tut za mp3 player obican sa playlistom pa da po tom skompletiram
Uf, sumnjam da tako što postoji.
Kakvo znanje VBa trenutno imaš, što ti konkretno predstavlja problem (u realizaciji MP3 playera s playlistom :D)?
Molim vas ako ima neko da mi uploada cjeli projekt di je radio mp3 player sa playlistom za Visual Basic 2008.Netrebaju mi nikakvi bezvezni komentari! Pomognite jel mi treba sto prije. Hvala!
A jel to možda za seminarski za Midžića??
(ispričavam se ako ne znaš o kom i čem se radi)
hahaha je al nije moj ,ja imam igricu nego frendu moram nesto nabavit
hahaha je al nije moj ,ja imam igricu nego frendu moram nesto nabavit
Ja uzeo video :D, organski ne podnosim programiranje.. TESLA FTW!
Sub PlaySimpleSound()
My.Computer.Audio.Play("c:\Windows\Media\chimes.wav")
End Sub
Da bi radilo moraš importat System.Media
Ovo recimo zgodno ubaci u Event click od ListBox-a isl... tako da svakim klikom play-aš neki zvuk. Ne znam samo na koje sve formate je ograničen taj primjer.
To bi recimo bio "nagluplji" pristup.
Drugi način je da recimo preuzmeš neku biblioteku za izvađanje zvuka. Ja sam kod izrade engine-a korisitio irrKlang , i prilično je jednostavan za korištenje , a podržava gotovo sve formate ( wav, mp3, ogg .... ) . Nego irrKlang nije besplatan za komercijalnu upotrebu, al za seminar mislim da može poslužiti, osim ako ne prodaš seminar
Treči način da koristiš DirectSound .
Četvrti način da koristiš MCIPlayString , primjer ti je ovdje .
dal ima još načina , vjerujem da ima.
Audio.Play je samo za wave...
Ja sam koristio DirectAudioVideo (ili tako nešto, ugl. dio DirectXa, trivijalno za upogoniti).
Znali neko kako bi mogao da dodam volum smanjivanje pojacavanje za moj mp3 player visual basic 2008