Mp3 Player sa playlistom u VBS2008

poruka: 11
|
čitano: 2.946
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Molim vas ako ima neko da mi uploada cjeli projekt di je radio mp3 player sa playlistom za Visual Basic 2008.Netrebaju mi nikakvi bezvezni komentari! Pomognite jel mi treba sto prije. Hvala!

Izrada CLan WEB-ova (www.ubizec-hosting.tk),Ubizec Clan(www.ubizec-clan.tk),Ubizec Forum(www.ubizec-forum.tk),Ubizec Radio(www.ubizec-radio.tk)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U čemu je problem tako što napraviti? Imaš Listu, imaš objekt klase "Glazba" koja sadrži sve relevantne informacije koje ti trebaju (pretpostavljam), tak da ne vidim u tome problem O_o

Znači lista (C#ovksi):

List<Glazba> playlist = new List<Glazba>();

Dodavanje u listu:

playlist.Add(new Glazba(/*šta već ide u konstruktor*/);

Prikazivanje liste:

foreach(Glazba glaz in playlist)

{

containerPlayliste.Add(glaz);

} //ili nekako slično

Što te točno zanima, jer mogu ti skoro garantirati da ti nitko neće dati gotov source (jer ga nema ili jedostavno iz principa).

1 0 hvala 0
17 godina

Jednom davno sam tako nešto napravio (u ranijoj verziji VBa, iako nisam 100% da je uopće bio VB), no zbog jedne oveće nezgode su i on, i kompletan source, nestali. Pa, kao što DS reće, reci što ti konkretno treba :D

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mp3 Player sa playlistom u VBS2008

bas sam tebe luka htio na msn trazit :D

jel znat mozda neki dobar Video tut za mp3 player obican sa playlistom pa da po tom skompletiram

Izrada CLan WEB-ova (www.ubizec-hosting.tk),Ubizec Clan(www.ubizec-clan.tk),Ubizec Forum(www.ubizec-forum.tk),Ubizec Radio(www.ubizec-radio.tk)
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 21:44 (UBIZEC cORPORATION).
17 godina

Uf, sumnjam da tako što postoji.

Kakvo znanje VBa trenutno imaš, što ti konkretno predstavlja problem (u realizaciji MP3 playera s playlistom :D)?

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
17 godina
UBIZEC cORPORATION kaže...

Molim vas ako ima neko da mi uploada cjeli projekt di je radio mp3 player sa playlistom za Visual Basic 2008.Netrebaju mi nikakvi bezvezni komentari! Pomognite jel mi treba sto prije. Hvala!

A  jel to možda za seminarski za Midžića??  SmijehSmijehSmijeh

(ispričavam se ako ne znaš o kom i čem se radi)

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
17 godina
neaktivan

hahaha je al nije moj ,ja imam igricu nego frendu moram nesto nabavitBelji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 23:50 (UBIZEC cORPORATION).
17 godina
UBIZEC cORPORATION kaže...

hahaha je al nije moj ,ja imam igricu nego frendu moram nesto nabavitBelji se

Ja uzeo video :D,  organski ne podnosim programiranje..    TESLA FTW!

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
15 godina
neaktivan
Ovo je Copy - Paste sa MSDN-a :

Sub PlaySimpleSound()
My.Computer.Audio.Play("c:\Windows\Media\chimes.wav")
End Sub

Da bi radilo moraš importat System.Media

Ovo recimo zgodno ubaci u Event click od ListBox-a isl... tako da svakim klikom play-aš neki zvuk. Ne znam samo na koje sve formate je ograničen taj primjer.

To bi recimo bio "nagluplji" pristup.

Drugi način je da recimo preuzmeš neku biblioteku za izvađanje zvuka. Ja sam kod izrade engine-a korisitio irrKlang , i prilično je jednostavan za korištenje , a podržava gotovo sve formate ( wav, mp3, ogg .... ) . Nego irrKlang nije besplatan za komercijalnu upotrebu, al za seminar mislim da može poslužiti, osim ako ne prodaš seminar

Treči način da koristiš DirectSound .

Četvrti način da koristiš MCIPlayString , primjer ti je ovdje .

dal ima još načina , vjerujem da ima.

http://www.woodgamesfx.com

0 0 hvala 0
17 godina

Audio.Play je samo za wave...

Ja sam koristio DirectAudioVideo (ili tako nešto, ugl. dio DirectXa, trivijalno za upogoniti).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znali neko kako bi mogao da dodam volum smanjivanje  pojacavanje za moj mp3 player visual basic 2008

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice