LineCounty

poruka: 2
|
čitano: 676
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LineCounty

Meni bilo dosadno, pa sam htio dopuniti jedan nedostatak mog IDEa (kojeg koristim, ne kojeg sam napravio (jer nisam)), a to je da ne broji linije u cijelom projektu. Prvo je nastao jedan prototip, vidjelo ga je svega nekoliko ljudi, jer je to bio jedan veliki GUI prozor, što nema smisla za ovakav program.

Sada je aplikacija u mojom lifehackerskom, produktivnom stilu. Znači, sjedi u trayu, dvoklikom skenira selektirani folder i kaže vam koliko linija sourcea (linija koje imaju više od 2 znaka) imate. Selektirate folder pri prvom korištenju, kasnije jednostavno skenira. Extenziju možete podesiti u "Set extension" prozoru (desni klik na ikonu), i to ovako:

.cpp|.h

To je za C++ source i njegove header fileove. Znači | je seperator (ako koristite drugačiji seperator, bad things will happen). Nema "Save" mogućnost, tako da ćete pri svakom restartu programa morati ponovo podesiti parametra (da, oba!). Može startati s winsima ako vam to srce želi.

Download link:

http://www.box.net/shared/82d74seuto

Uživajte!

Očekujem komentare, kritike i sugestije za poboljšenja!

Screenshot:

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 1:07 (DragonSoul).

1 0 hvala 0
17 godina
LineCounty

Veoma super :D

Vidjeh na DBu da si fixao ono s zatvaranjem, gj.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice