Keylogger zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 4.986
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Keylogger

Poštovani Bug forumaši, zanima me keylogger. Čitao sam (mislim) na forum.hr da se keylogger mora skinit s neta i poslat nekom (u mom slučaju mom bratiću) i stižu ti poruke što on piše. Ja sam to instaliro i keylogger mi pamti što ja pišem (to je razumljivo), ali ako ja njemu to pošalje on instalira i kako ću ja dobivat ono što on piše (pa zar onda neće on sam sebi dobit što on piše)...molim pomoć, skinio sam sa neta free keylogger.

Dinko Pavelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keylogger

ovako ... moras otic do njega i instalirat taj keylogger kod njega (po mogucnosti da te on ne vidi XD) ... i tako mozes gledat sve njegove passworde i poruke koje pise ... 

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keylogger

I izgubit povjerenje bratica (ako ikada ista nanjusi) zbog, recimo, sifre za facebook?!

Tuzno.

I ilegalno.

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD http://irale.deviantart.com

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Keylogger
DinPa_KoVel kaže...

Poštovani Bug forumaši, zanima me keylogger. Čitao sam (mislim) na forum.hr da se keylogger mora skinit s neta i poslat nekom (u mom slučaju mom bratiću) i stižu ti poruke što on piše. Ja sam to instaliro i keylogger mi pamti što ja pišem (to je razumljivo), ali ako ja njemu to pošalje on instalira i kako ću ja dobivat ono što on piše (pa zar onda neće on sam sebi dobit što on piše)...molim pomoć, skinio sam sa neta free keylogger.

nema veze što si ti skinuo neče to raditi tako i igraš se sinko s vatrom

pusti se togaCool

15 godina
neaktivan
Keylogger

zasto bi to bio ilegalan program ne kuzim ? 

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Keylogger
rebelsy kaže...

zasto bi to bio ilegalan program ne kuzim ? 

Nije program ilegalan ali jest ono što on hoće da uradi.

Karma is a funny thing.
15 godina
neaktivan
Keylogger

Ma ne, nije to za šifre od face, znam ih ovako i onako...Cool....nego nešto drugo, a ja mu nemogu poslat keylogger da ga stavim u sliku i onda mu pošaljem pa se instalira? I da mi sve to što on piše dolazi na moj pc, a ne da moram stalno kod njega da vidim šta je on recimo curi piso   ?

Dinko Pavelić
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keylogger

mozes stavit u sliku ...

to bi onda izgledalo ovako :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 15:18 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keylogger

Znaš li koristi li kakvu zaštitu/e?

... vozio sam uvijek u petoj brzini...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: