Kako poceti zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.707
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kako poceti

ovako imai 12 godina i zanimam se za programiranje ......(zelio bih raditi poput bill gatesa(igre i operacijske sustave))

iskustva imam u QBASIC-u ono u skoli sto je osnovno i tako to...............cuo sam da je dobar C++,imam knjigu o visual basic 6....

i knjigu o programiranju igrica u C++............a najbitnije imam volju

unaprjed hvala i nezamjerite za velika slova {#}

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kako poceti

nauči se služiti tražilicom. tih tema ima bar 20

16 godina
Kako poceti

Preskoci ucenje Visual basica 6 iz knjige, nego rađe pogledaj neke novije verzije, skini express studio koji je besplatan i uz pomoc googla i tutorijala pokusavaj. C++ ti je dobar za početak i za učenje osnova o programiranju, a ima jako velika količina materijala. Ni python ti nije loš, jako jednostavan i dobar. Kasnije pređi na C# i Java koji su ti isti. Tu postoji i php, javascript za razvoj dinamičkih web stranica...

Bitno je da učiš, otkrivaš, pokušavas, čitaš, isprobavaš i najvažnije programiraš. A ako te to zanima onda se pobrini i da upišeš neku bolju gimnaziju, a kasnije neki fakultet koji će ti pružiti mogućnost da svoje programersko znanje i talent jednog dana iskoristis kako bi zaradio pare. Evo ukratko od mene.

1 0 hvala 0
16 godina
Kako poceti

I da, zaboravio sam reci da je jako cool vidjeti nekoga s 12 godina da pokusava napraviti nesto korisno sa svojim životom, a ne samo tipkati po facebooku i slati gole slike naokolo.

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kako poceti

hvala sto si objasnio................

tata mi je predlozi posto u skoli ucimo QB64 da u njemu bas

pravski naucim radit i neku slabiju igru napravim,a onda prijeđem na C++

i pitanje koji je programnajbolji za igrice...

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako poceti
World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice