evo ovako:
sa nLite-om ogulim XP kolko ide. Imam dva korisnika: jedan za administriranje (sa passwordom) i jedan koji je thin client (bez passworda)
automatski se ulogirava ovaj bez passworda. (s obzirom da se preko task managera može prijaviti drugi korisnik - ovo sljedeće nije problem)
ovom korisniku bez passworda je promjenjen explorer.exe u mstsc.exe - i to fercera - samo nastaje problem kada korisnik ugasi aplikaciju. ne može se više pokrenuti (osim sa task managerom - ali ne želimo da to radi)
tražim riješenje na jedno od tri pitanja:
1: podesiti mstsc da se po gašenju odmah upali (kao što se explorer.exe inaće upali sam)
2: onemogućiti gašenje mstsc.exe
3: napisati mali 'shell' koji će umjesto mstsc.exe zamijeniti explorer.exe (dakle 'mojshell.exe') i imati nekakvu suvislu ikonu (gumb) za pokretanje mstsc-a.
za ovo pod '3' mi pada na pamet da bi trebao postojati nekakav taskbar koji će prikazati otvorene prozore (ako se pokrene više mstsc-ova - što bi isto bilo korisno)
ima li netko ikakvu ideju za riješavanje problema?
(meni problem izgleda kao da zahtjeva programiranje - ako sam u krivu, neka me moderator premjesti na adekvatno mijesto i neka primi ispriku)