Izrada thin clienta iz XP-a

poruka: 2
|
čitano: 906
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Izrada thin clienta iz XP-a

evo ovako:

sa nLite-om ogulim XP kolko ide. Imam dva korisnika: jedan za administriranje (sa passwordom) i jedan koji je thin client (bez passworda)

automatski se ulogirava ovaj bez passworda. (s obzirom da se preko task managera može prijaviti drugi korisnik - ovo sljedeće nije problem)

ovom korisniku bez passworda je promjenjen explorer.exe u mstsc.exe - i to fercera - samo nastaje problem kada korisnik ugasi aplikaciju. ne može se više pokrenuti (osim sa task managerom - ali ne želimo da to radi)

tražim riješenje na jedno od tri pitanja:

1: podesiti mstsc da se po gašenju odmah upali (kao što se explorer.exe inaće upali sam)

2: onemogućiti gašenje mstsc.exe

3: napisati mali 'shell' koji će umjesto mstsc.exe zamijeniti explorer.exe (dakle 'mojshell.exe') i imati nekakvu suvislu ikonu (gumb) za pokretanje mstsc-a.

za ovo pod '3' mi pada na pamet da bi trebao postojati nekakav taskbar koji će prikazati otvorene prozore (ako se pokrene više mstsc-ova - što bi isto bilo korisno)

ima li netko ikakvu ideju za riješavanje problema?

(meni problem izgleda kao da zahtjeva programiranje - ako sam u krivu, neka me moderator premjesti na adekvatno mijesto i neka primi ispriku)

Dolje Matija Gubc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Izrada thin clienta iz XP-a

Riješeno!

Napravljen ekvivalent start menija, skupa sa taskbarom!

Dolje Matija Gubc
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice