Igranje multyplay šaha

poruka: 16
|
čitano: 5.107
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Igranje multyplay šaha

Poštovani,

prvi put sam na formu i još neznam kako to  funkcionira, tako  da mi  ne zamjerite na greškama.

Vidim  da se bavite razno  raznim temama o igricama i siguran sam da ima puno  majstora koji  bi mi  mogli odogovriti na pitanje.

Imam napravljeni šahovski program u  javascriptu, svoju web  stranicu , može se igrati sam sa sobom.    Kako se može napraviti, da se igra in real time, sa nekim. Dal on mora taj  program  skinuti  koji je na stranici .... itd!?, da ne pitam  puno.

da li se to  treba programski  rješit, ili to  ima veze sa spajanjima na server ....., odnosno igranjema na serveru .?

Jednostavnop pitanje želim sa frendovima igrati online chess? Ne da igraš sam na programu , nego  da kad ljubitelj  šaha dođe da možemo  zajedno odigrati partiju.

deiv

0 0 hvala 0
17 godina
Igranje multyplay šaha

Jedini način da, dakako - bez mjenjanja izvornog koda, to uradiš je da ti i/ili kolega instalirate neki od programa koji pruža uvid u tuđi desktop (poput TeamViewera).

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igranje multyplay šaha

Ja ti preporučujem da se besplatno registriraš na Playtoy gdje možeš besplatno igrati šah, a ako želiš sam napraviti na svojoj stranici multiplayer šah za to ti je potrebno znanje php-a ili nekog drugog server-side skriptnog jezika!

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Igranje multyplay šaha
da dobra ideja ,a dali će se 10 prijatelja složiti da im se instalra timeweaver, a da se ne boje za druge datoteke.
deiv
17 godina
DEIV kaže...
da dobra ideja ,a dali će se 10 prijatelja složiti da im se instalra timeweaver, a da se ne boje za druge datoteke.

Pa jedini tko bi se mogao pronaći ugrožen je onaj na čijem računalo igrate - dakle, samo 1 osoba. On će moći vidjeti, u svakom trenutku, što se radi - pa ukoliko zatreba - može prekinuti prijenos.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
Igranje multyplay šaha

Ma ako ti se igra imas flyordie a ako ti se pravi onda te ceka dosta posla

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
znam da je potrebno znanje php i dr.....
ali možda postoji jedostavnije riješenje npr. poput gamemanagementa
deiv
17 godina
neaktivan
Igranje multyplay šaha

Socket? Nekakav "server" na koji se tvoj prijatelj spoji kao "klijent" i onda se izmedu njih salju informacije o polozajima figurica i tome tko je na redu, vremenu i slicnome?

Prvo sto mi je palo na pamet...

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD http://irale.deviantart.com

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Igranje multyplay šaha

Igram šah skoro svaki dan (rating oko 2000 bodova) i uglavnom na playtoolu, flyordie, instantchess itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tracer , kako se zoveš na playtolu, ja se zove kengu,
deiv
15 godina
neaktivan
RaLe , ideja ti je dobra to mi je rekao i jedan frend , bavi se mržama, ali unajmljivanje servera je dosta skupo!?
deiv
15 godina
neaktivan
rooswelte, ništa bez rada i traženja , tko pita ne skita !?
deiv
15 godina
neaktivan
daj mi malo pobliaže objasni tu svoju tehniku sa teamweaverom
deiv
15 godina
neaktivan
tracer , ja igram na Playe4, jedan od vrhunskih online programa. Ako si yainteresiran mo\emo se tamo i na'i
deiv
17 godina
protjeran
DEIV kaže...
tracer , kako se zoveš na playtolu, ja se zove kengu,

itf

DEIV kaže...
tracer , ja igram na Playe4, jedan od vrhunskih online programa. Ako si yainteresiran mo\emo se tamo i na'i

Ja sam koristio babaschess. Budem instalirao pa te potražim..

15 godina
neaktivan
Igranje multyplay šaha

Jeli mozda zna ko kako postati moderator na fly or dieBogataš

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice