ASP.NET MVC knjiga

poruka: 2
|
čitano: 6.010
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
ASP.NET MVC knjiga

Odlucio sam krenuti sa ASP.NETom i kako je dosta ljudi hvalilo ovu knjigu, skinuo sam je u PDFu.

No, koliko vidim i razumijem, u knjizi se radi o Web Formama, a koliko sam pročitao, to se više ne koristi, nego je MVC standard.

Sada, zanima me dali netko može preporučiti neku knjigu tipa ove što sam linkao, ali za MVC.

Napomena je da do sada nisam ništa radio u C#, tako da bi nešto za početnike najbolje bilo.

To je to, hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ASP.NET MVC knjiga

Odakle ti to da se Web Forme više ne koriste, pa ovaj forum je pisan u ASP.NET Web Formama.

Istina da je MVC pogodniji za rad sa Web-om, ali nie Web Forme nisu loše, posebno ako si malo iskusniji pa znaš gdje i šta se koristi.

Ja sam ASP.NET upoznao uz pomoć te knjige, samo starija verzija, ali srž je ista, jedino u novoj dobiješ objašnjenja stvari koje nisu postojale u starijoj verziji, a ostalo je isto.

Za početak nauči koliko toliko C# ili VB.NET, preporuka C#. Jer bez njega nećeš moći ništa, posebno u MVC-u, gdje Drag&Drop-a uopće i nema.

Ako želiš MVC knjigu, uzmi Wrox - Professional MVC, to je jedina knjiga o MVC-u koju sam čitao tako da ti mogu samo nju preporučiti.

Dobro, ako želiš MVC uzmi onu što sam ti preporučio (javi se na PP), ali prije toga se pozabavi malo sa C#-om i .NET-om, pa i HTML-om ako ga nisi nikada radio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice