Pozdrav, imam viška slobodnog vremena pošto sam nezaposlen i imam relativno sređeno financijsko stanje (kako se kaze, dovoljno za zivot) pa sam jako (prilicno ozbiljno) zagrizao za ucenje jave kako bi kasnije savladao razvoj mobilnih apliakcija, i zaradio nesto. Ne nenam neke sulude planove "POSTAN MILIJUNAŠ ZA 30 DANA SA OVIM TECAJEM!!!!1111ONEONEONE" :D
Da kazem, programerskog iskustva imam vrlo malo (nešto sitno c++, basic, pascal) ali se, iako nisam neki ekspert solidno razumijem u android, i opcenito računalni software. Da ne duljim zanima me razvoj aplikacija pa molim vas ako bi mi mogli usmjeriti me na pravi put.
Mislio sam prvo savladati javu, preko ovih tutoriala
http://thenewboston.org/tutorials.php
pa kasnije prec na android development (ova sekcija sa 200 videa)
Je li to ok? ima li netko bolji prijedlog? Knjige? Ostalo? Mislim da sam vidio i nekakve tečajeve po algebrama i slicnim, ali dosta puta je to cisti scam, bez uvrede. Vidite da sam poprilicno izgubljen u tim tutuorialima, pa pa zato trazim savjet :) Volje za vrlo studioznim radom jako imam
tako da samo trebam neke dobre upute sta raditi vise, sta manje, sta i cije savjete preskociti itd.