[Prodaja] Rog Strix 4070 Super zaključana tema

poruka: 74
|
čitano: 6.451
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
[Prodaja] Strix 4070 Super Zamjena

Tocan model: ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X OC EDITION

Dakle preferiram zamjenu za nize navedeno, ali moze i prodaja kartice, doslovno kao nova, kupljena u Hrvatskoj u Futuri.it prije par mjeseci, garancija 3 godine, originalni racun i jamstveni list prisutni, kao i originalna ambalaza te kompletan bundle, sve vidljivo na prilozenim slikama.
Cijena 620e
Moze zamjena za 4070 Super ili 4070 TI karticu ali mora biti manjih dimenzija od moje jer mi ova ne stane u novo kuciste, te također mora imati originalnu ambalazu, jamstveni list te racun i mora biti kupljena u HR.
Varaždin i okolica osobno preuzimanje.
4 godine
suspendiran
Re: [Prodaja] Rog Strix 4070 Super
Malo si zakasnio za te novce imas nove i mrvu jace 5070, mozda ces ipak morati još spustiti cijenu..
6 godina
[Prodaja] Rog Strix 4070 Super

Posteno prijatelju..., svaka kritika je dobrodosla, možda si u pravu..., možda nisi, mozdai krava snese jaje... 5070 su karte iste jacine, a najjeftiniji i najlosiji entry modeli kod nas krecu od 670 eura pa na dalje.

Strix 5070 neces naci ispod 1000 eura.

Ovo je asus strix, najbolji model kartice, kupljen u HR u jednom od najboljih trgovina sa najboljom podrskom te se u trgovinama krece oko 900 eura, te mislim da je cijena jos uvjek realna.

Iskreno da ti kazem, j... mi se hocu li ju prodati danas, sutra ili nikada..., ako ne ode za ove pare, uzet cu drugo kuciste i karta ostaje meni...

14 godina

Rog Strixica je ovo, ispod 600 eura ne bih dao. I po meni ništa lošija od 5070, a tamo najlošiji modeli kreću od te cijene.

12 godina

Koje kuciste imas?!

scion of the storm
13 godina
Neki kad kupuju uspoređuju najjeftiniji model s najskupljim i obrnuto..klasika..600€ ne ispod!
AUDIOFIL
6 godina
metallic kaže...

Koje kuciste imas?!

Imam ih vise, i nisu neka socijalna, nije problem duzina kartice vec sirina, ni na jednom nemogu zatvorit bocnu stranicu, a jos kad ukljucim onaj 12 pinski kabel od napajanja onda strsi van par centi, dakle trebao bi neko siroko kuciste a to mi se bas i ne sviđa nesto...

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2025 16:25 (shecky).
20 mjeseci

Teško će ti ovo netko kupiti... imaš za 593 eur INNO3D GeForce RTX 5060 Ti TWIN X2 OC, 16GB GDDR7.

Čak za manju cijenu dobije karticu nove generacije s više vram-a i potpuno je nova u usporedbi s rabljenom.

+ može kupit na rate.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2025 22:33 (QKYMON).
13 godina

A brate omašio si ga... Em je ovo što on prodaje strixica s 3 venta, a ta 5060ti dno ponude sa 2, em je to druga klasa grafičke. 4070S je 30% jača od 5060ti, bez razmišljanja bi uzeo njegovu naspram ovog drloga u dućanu

12 godina
QKYMON kaže...

Teško će ti ovo netko kupiti... imaš za 593 eur INNO3D GeForce RTX 5060 Ti TWIN X2 OC, 16GB GDDR7.

Čak za manju cijenu dobije karticu nove generacije s više vram-a i potpuno je nova u usporedbi s rabljenom.

+ može kupit na rate.

Srot model 5060ti za 600€ i to jos pun k sporija, yap, definitivno bolja opcija 

6 godina

....stavit cu jos par slika mojeg drloga kad dođem s posla, putujem iz nocne, malo duže, jutarnje pivo, zivot..., i tako to...., nova cijena fiksnih 600 eurica, skupo..., jbg... Ima inno3d 2x 5060ti s hladnjakom od 20dkg za 600 eura nova u trgovini..., mnogo bolja i jača od mojeg elektrootpada., vrti minesweeper na 10000 fps-a, Moja dvije kile ima, lomi slotove na maticnoj, spremna za elektro otpad, placam pivo i dajem 100 eura ako ju neko uzme da je se rijesim..... Navalite ovce... I da gladan kruha budem, kartu ne poklanjam vec prodajem...., za navedenih postenih 600 evrica.... I to je moja zadnja...

20 mjeseci

No sikiriki 

16 godina
QKYMON kaže...

No sikiriki 

da ali malo prouči recenzije te preskupe i sporije RTX 5060Ti, budu ti neke stvari malo jasnije...

6 godina

Karta je rezervirana do subote, ako decko odustane slijedeci je na redu kolega MateoBezic, hvala svima na upitima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2025 21:06 (shecky).
20 mjeseci
Re: [Prodaja] Strix 4070 Super Zamjena

Imam ti ja asus prime 4070 super, ako si zainteresiran za zamjenu

6 mjeseci

15 komentara a nijedan Petrov, e jebiga sad...

6 godina

Bump, Rezervacija vise nema, ni na tjedan, ni dan, ni sat, jer tko god rezervira vise se ne javi ili odustane a ja odbijam druge. Tko prvi s lovom njegovo... Zamjene iskljucene, nabavljena druga karta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2025 11:38 (shecky).
4 godine
protjeran

evo kontempliram kupiti ovu od shekija ili novu asus prime 5070ti za 920eur

jel bi islo za ravno 600eur i pocastis postarinom do zagreba? posaljes kako god, moze tisak, kupac sam 95% jer mi 5070ti mozda niti ne treba 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2025 13:04 (Petar hw).
14 mjeseci

Vidim na ovom računu iz Future nema serijskog broja grafičke kartice.. Zar to nije neprofesionalno od strane Future? Kužim da oni imaju interno povezan račun sa serijskim brojem, ali ovako kad se prodaje kartica dalje, iz računa se ne vidi da je to ta kartica.  Baš blesavo.

6 godina

Evo rezervirano/ prodano Petru hw, ako i on odustane ide dalje, ali mislim da nece, to je ipak Petar😏

12 godina

Uff, trebat ce mu 2kom da iskoristi napajanje i dovede ga do optimalnog opterecenja. Te da stigne perf 5090, i bude NAJJACI na forumu.

Nadam se da ce mu stat u onaj 26l mali kejs s kojim se hvali, a da proc prezivi.

Lps

scion of the storm
6 godina

"I tako se ja j...., vadim kartu iz kompa, ponovo brišem oglas na njuškalu, pakiram u kojekakve kutije ko majmun da se nešto ne ošteti slučajno, pa da pošaljem na svoj trošak po dogovoru, pošto naš Pero uzima sigurno, ali eto on se predomisli, i ne udostoji se ni javiti tri dana da je odustao.
Gubim svoje vrijeme, jebem se s pakiranjem, 5 puta brišem pa vračam oglas na njuški i zajebavam ljude...
Garantiram da svi ti likovi ovdje koji kao nesto kupuju nisu vidjeli više od 100 eura u komadu u svom životu i zive po maminim podrumima...
Cijenu dižem na 650 eura, i iskreno molim Boga da ju nikada ne prodam samo da ne moram više imati posla s ovakvim tipovima...
Sad sam raskopao ono što sam spakirao, i ne šaljem ju vise putem ničega, taman mi unaprijed uplatili 10 hiljada eura.
Hoćeš kartu? Dođi po nju i nosi, jer sve ovo ostalo je krajnja neozbiljnost ovih forumskih peasanta koji zajebavaju ljude a za burek nemaju...
Na kraju krajeva, i bolje da ju nije kupio jer bi skinuo hladnjak i na nju nekom špagom nakačio dva tri venta počupana iz kineskih napajanja, da malo unaprijedi hlađenje pa ju takvu moddanu prodao za par hiljada eura...."

9 godina
shecky kaže...

"I tako se ja j...., vadim kartu iz kompa, ponovo brišem oglas na njuškalu, pakiram u kojekakve kutije ko majmun da se nešto ne ošteti slučajno, pa da pošaljem na svoj trošak po dogovoru, pošto naš Pero uzima sigurno, ali eto on se predomisli, i ne udostoji se ni javiti tri dana da je odustao.
Gubim svoje vrijeme, jebem se s pakiranjem, 5 puta brišem pa vračam oglas na njuški i zajebavam ljude...
Garantiram da svi ti likovi ovdje koji kao nesto kupuju nisu vidjeli više od 100 eura u komadu u svom životu i zive po maminim podrumima...
Cijenu dižem na 650 eura, i iskreno molim Boga da ju nikada ne prodam samo da ne moram više imati posla s ovakvim tipovima...
Sad sam raskopao ono što sam spakirao, i ne šaljem ju vise putem ničega, taman mi unaprijed uplatili 10 hiljada eura.
Hoćeš kartu? Dođi po nju i nosi, jer sve ovo ostalo je krajnja neozbiljnost ovih forumskih peasanta koji zajebavaju ljude a za burek nemaju...
Na kraju krajeva, i bolje da ju nije kupio jer bi skinuo hladnjak i na nju nekom špagom nakačio dva tri venta počupana iz kineskih napajanja, da malo unaprijedi hlađenje pa ju takvu moddanu prodao za par hiljada eura...."

Još gori su likovi kojima pošalješ pa se predomisle kad je paket več na putu. A dogovorili plaćanje pouzećem.

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
14 godina
shecky kaže...

Sad bi ti rekli neki da previše dramatiziraš, kao da je to sad novo normalno.  Kapara majka!

9 godina
shecky kaže...

Ja zbilja ne znam kaj si ti ocekivao. Svjestan si guposti koje on izvodi i kaj pise i onda ides u dogovor s njim.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
14 godina

Ma samo primopredaja, ili kak je netko rekao, ako već pristaješ na slanje, bez kapare ništa 

5 godina

Stvarno mi nije jasno koliko sranja moraš izreći i koliko ljudi moraš zajebati da dobiješ teško zasluženi ban sa ovog foruma koji uz petra znaju svi ko zaslužuje, idu na suspenziju par dana i onda opet po starom kao da se ništa nije ni dogodilo. čestitke moderatorima na strpljenju s tih par budala !

11 godina
Petar hw kaže...

jel bi islo za ravno 600eur i pocastis postarinom do zagreba? posaljes kako god, moze tisak, kupac sam 95% jer mi 5070ti mozda niti ne treba 

Jesi stvarno rekao da ćeš kupit coviku pa ga zajeba?

14 godina
thebatman kaže...
Petar hw kaže...

Jesi stvarno rekao da ćeš kupit coviku pa ga zajeba?

Najbolje da nije.

13 godina
Ja osobno preuzimanje ili prethodna uplata na racun,mulaca i debila na sve strane!!
AUDIOFIL
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice