[Prodaja] Palit Dual RTX 3060ti zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 943
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
[Prodaja] Palit Dual RTX 3060ti

Uletila mi jedna 3060ti iz vedra neba koja je na prodaju.

Maksimalno očuvana, doslovno nema crtice na sebi. Stara malo više od 2 godine. Garancija istekla. Naljepnice očuvane, znači nije otvarana.

Model sa 2 ventilatora koji u "idle-u" ne rade, što znači da je bešumna u radu. Tek kad se optereti preko 30-40 posto se pale ventilatori koji su tihi i odlično odrađuju svoj posao. Temperature ne prelaze 79C na hotspot-u, gpu temp do 69C.

Potreban samo jedan 8pinski konektor od napajanja tako da ne traži puno struje, možete i sa 500W napajanjima imati odlične performanse. Grafička je duljine oko 26cm tako da će stati u 99% kučišta na tržištu.

Moguća proba, primopredaja unutar grada Zagreba s obzirom da nemam kutiju, pa bi bio problem pravilno ju osigurati za slanje, ali ako inzinstirate mogu poslati GLS-om uz prethodnu uplatu na račun + poštarina cca 10e

cijena 220e

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 13:31 (lollik91).
13 godina

Taman ISTI ČAS kad je otišla jedna za 150e sa njuškala također Zg 😁

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 14:22 (maks0806).
4 godine
Re: [Prodaja] Palit Dual RTX 3060ti
maks0806 kaže...

Točno, no nisu sve polovnjače iste.

Moožda ta od 150 ne vrijedi ni 80€, tko će ga znati.

Edit;

aha.. ti si mislio ; to je ta. 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 14:31 (Zaporožac).
13 godina
Zaporožac kaže...
maks0806 kaže...

Točno, no nisu sve polovnjače iste.

Moožda ta od 150 ne vrijedi ni 80€, tko će ga znati.

Edit;

aha.. ti si mislio ; to je ta. 

Javio se ja liku, kao prodana prvom tko se javio i onda kolegi "hop" iz vedra neba uletjela.

Doduše, svatko ima pravo na oglašavanje, ispričavam se što glumim detektiva. Vrlo vjerojatno je slučajnost, ipak se tu na forumu ne muljamo

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 14:35 (maks0806).
6 godina

Sumnjam da je uopce ta prodana....covjek jazavac ili scammer.

13 godina

Kao što rekoh, isprike prodavaču. Rokam istu grafičku u svom ITX kompu i za ono što mi treba je famozna. Cijena je skroz ok uzevši u obzir da je to praktički 3070

16 godina

nisam ocekivao da cu se morati opravdavati za ovakve stvari. kao da sa svojom zenom pričam

grafička je iz uredskog računala. dogovorio sam sa jednim čovjekom koji radi u jednoj firmi koja je nedavno obnavljala inventar (računala). on je meni dao dio tih grafickih da ih poslozim, pocistim i prodam za dio od zarade. 

sve, pa tako i moja 3080 koju sam nedavno prodao su iz te firme. kako dobijem graficku, tako ju počistim, istestiram, zamijenim ventilator/e ako treba, te promijenim pastu itd.. to je nešto što mi je uletilo prije koji mjesec i zato imam povećanu aktivnost na prodaji oglasa. iako nekad i ne stavljam oglas ovdje.

mislim da su cijene korektne, usluga također. proba moguća bilo kod mene ili kod vas, dopeljam vam do vrata ako ste u zagrebu, bez brojanja kilometara itd.. nemam problem s takvim stvarima. ovo mi je hobi, volim prčkati po komponentama, te još zaradim 20ak eura po komadu...di ćeš bolje. dobro dođe za kućni budžet. mala djeca, treba kupit pelene, formulu za mlijeko itd. da ne pišem dalje, tko ih ima zna o čem pričam. da nije tih grafičkih, sad bi išao pješke na posao, ili još gore, sa ženinim autom..jer me ove godine dočekalo do sad 1000e popravaka na autu.

ugl, ako je graficka ispravna i cijena ok, ne razumijem zasto bih se itko morao opravdavati od kud mu komponenta, ali dobro. to sam samo ja.

kad već pišem, imam i jednu rtx 3070 od zotaca sa kutijom, bez garancije koja mene trenutno služi i imam još jednu inno3d 3070 koja čeka transplantaciju ventilatora, koje će uskoro isto tako ići na bubanj. kad budu spremne, ostavim oglas pa eto. uvijek netko uzme..

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 16:24 (lollik91).
13 godina

Ma naravno, ispričavam se, samo je timing bio baš sumnjiv 

16 godina

Prodano

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 13:30 (lollik91).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice