Noctua D14 se neisplati uzimati u CU jer ispada skuplja nego kod nas, a ostatak se neisplati narucivati jer ispadaju preskupi za nase pojmove, osim ak nemate nekoga u DE da Vam ih pokupi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima, Corsair H100i od vodenih.
Thermalright Silver Arrow (ventovi nisu tako dobri kao na Noctua NH-D14) i Phanteks PH-TC14PE.
beQuiet Dark Rock Pro 2.
A podosta je jeftiniji od NH-D14 i Phanteksa.
http://www.computeruniverse.net/en/products/90460553/be-quiet-dark-rock-pro-2.asp
http://www.computeruniverse.net/en/products/90441442/phanteks-ph-tc14pe.asp
http://www.computeruniverse.net/en/products/90361917/noctua-nh-d14.asp
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3296269_-dark-rock-pro-2-bk017-be-quiet.html
be Quiet! Dark Rock Pro 2, 67.86€= 518.38kn
Noctua NH-D14, 70.73€= 540.31kn
Razlika je 21.93kn.
Jedino što tu može presuditi je izgled, a i Noctua NH-D14 ima malo bolje ventove.
be Quiet! Dark Rock Pro 2, 67.86€= 518.38kn
Noctua NH-D14, 70.73€= 540.31kn
Razlika je 21.93kn.
Jedino što tu može presuditi je izgled, a i Noctua NH-D14 ima malo bolje ventove.
Kad se sve zbroji ili oduzme, kupac niti jednog od ovih neće požaliti.
Ja bih iskreno radije Dark Rock zbog ultimativnog izgleda.
Ali opet, Noctua je Noctua.
To je stvarno Alien vs. Predator
Kad se sve zbroji ili oduzme, kupac niti jednog od ovih neće požaliti.
Ja bih iskreno radije Dark Rock zbog ultimativnog izgleda.
Ali opet, Noctua je Noctua.
To je stvarno Alien vs. Predator
Meni jedino ova ploča gore smeta na Dark Rock Pro 2, da nje nema onda bi bio savršen po izgledu.
Uvijek mi je otvoreno ionako :D al mislim da ce stat svejedno, (neznam ime kucista al dost je visoko i siroko tak da nebi trebalo bit problema
Ne !
Siromasna smo mi zemljica
Meni jedino ova ploča gore smeta na Dark Rock Pro 2, da nje nema onda bi bio savršen po izgledu.
Da, ok, ali se može ta ploča gore skinuti, koliko vidim.
Ima nekoliko vijaka i to se skine bez problema.
Dosao sam do viska love :)
Koje hladenje uopce moze stati u Fractal Arc Midi? (treba uzeti u obzir protok zraka)
Noctua NH-U14S ili Noctua NH-D14
Inace dio konfe stize, tako da se mora slagati s:
ASRock Z77 Extreme4 Sockel 1155 ATX
Jel se isplati dat moj cooler + 100 kn u zamjenu za Corsair H50 vodeno ?? Jel bi mi temperature pale ili bi ostale iste ?
Jel se isplati dat moj cooler + 100 kn u zamjenu za Corsair H50 vodeno ?? Jel bi mi temperature pale ili bi ostale iste ?
A mi moramo pogađat koji ti cooler imaš?
Ili ćeš nas ipak počastiti informacijom o tome koji je cooler u pitanju?!
A tebi je teško pogledat pod Moj pc ??? Imam coolermaster 212 plus .
A tebi je teško pogledat pod Moj pc ??? Imam coolermaster 212 plus .
Da napises pod "moj PC" onda bi ti se i odgovorilo!!
Ekipa sorry . Moj bed , bio sam uvjeren da je napisano . Svima se ispričavam. Jel mi onda može netko odgovorit na pitanje ?
Recimo da bi vrijednost danas tog Hyper-a 212+ bila do nekih 150kn i + 100kn nadoplate ispada da dobis taj H50 za 250kn ! Pa mislim da se isplati , ako je ispravan ( da negdje nebi curio i sl. ) !
Recimo da bi vrijednost danas tog Hyper-a 212+ bila do nekih 150kn i + 100kn nadoplate ispada da dobis taj H50 za 250kn ! Pa mislim da se isplati , ako je ispravan ( da negdje nebi curio i sl. ) !
Prvi susjed ga prodaje tako ga mislim da me on nebi zeznuo :) Hvala svima na pomoći :)
Prvi susjed ga prodaje tako ga mislim da me on nebi zeznuo :) Hvala svima na pomoći :)
Kaj je da je...dobro si to provjeri! Sumnjivo mi je
A što je bilo sa onom curom koju je pokupio "prvi susjed" sa kamionom i ubio ju je (ili što već) ne sječam se kako se lik zvao.
Znaš kako se kaže, "Čuvaj se neprijatelja, ali prijatelja još više"
pozz imam fx 6100 i asrock pro 3 970 i htio bi uzeti arctic cooling a30 jel to dobar cooler,ako ne onda predlozite koji da uzmem
Dobar je !
Pozdrav,
imam i5 2400 i asrock h61m-vs i stock cooler. Temperature pri igranju znaju biti poprilično visoke pa molim neku preporuku za cooler koji bi smanjio temperaturu, da je tih i kolko tolko pristojne cijene.
hvala :)
Pozdrav,
imam i5 2400 i asrock h61m-vs i stock cooler. Temperature pri igranju znaju biti poprilično visoke pa molim neku preporuku za cooler koji bi smanjio temperaturu, da je tih i kolko tolko pristojne cijene.
hvala :)
Za mene je pristojna cijena 1500Kn NEgo,kolika je tvoja pristojna cijena??
hahahahahaha :D a nekih cca 200 kn kolko moze koštat cooler za potrebe prosjecnog covjeka
hahahahahaha :D a nekih cca 200 kn kolko moze koštat cooler za potrebe prosjecnog covjeka