Cpu na mbo

poruka: 7
|
čitano: 1.298
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoč

Trebam pomoč!!Znači ploča je alive nf6g-vsta, am2 socket a cpu je AMD Athlon II x2 250+,3,0GHz,2mb c.,socket am2,bus 2000 Mhz,BOX(regor dual cor)

ali na asrock stranici od ploče nema tog cpu u suport listi pa me zanima vaše mišljenje.Hoče li to pasati?unaprijed zahvaljujem

piko1234
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 11:47 (piko1234).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoč
piko1234 kaže...

Trebam pomoč!!Znači ploča je alive nf6g-vsta, am2 socket a cpu je AMD Athlon II x2 250+,3,0GHz,2mb c.,socket am2,bus 2000 Mhz,BOX(regor dual cor)

ali na asrock stranici od ploče nema tog cpu u suport listi pa me zanima vaše mišljenje.Hoče li to pasati?unaprijed zahvaljujem

koliko ja znam svi Athlon II proc su AM3 proc i moci ce na tvoju maticnu (i ima ga na support listi) ako flashah BIOS na P.180 verziju

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
RE: Pomoč

ali ploča je am2 i taj cpu isto am2 250 je am3 ovaj je 250+,dobio sam info od autronica da neče pasati

piko1234
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 12:12 (piko1234).
17 godina
neaktivan
Cpu na mbo

Kazem ti da su svi Athlon II procesori AM3 i kolko gledam sad po AMDovim stranicama ne postoji Athlon II x2 250+

Gdje si nasao opis tog procesora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cpu na mbo

na hg spot stranici jedino ga tamo imaju neznam ko im je dobavljač,telefonski sam našao i u eurotrade-u za 519 kn

piko1234
17 godina
neaktivan
Cpu na mbo

Krivi opis su stavil. 100% je to AM3 proc.

Ako mi ne vjerujes najbolje da odes kod njih i uvjeris se osobno (trebalo bi na prednjoj stranici kutije negdje pisati koji je socket)

EDIT: jedino sam se zeznuo kad sam rekao da ce moci na tvoju maticnu ako nadogradis BIOS...ipak nece moci (gledo specifikacije krive neke slicne maticneIzlanuo se)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cpu na mbo

vjerujem samo me zanimalo dali uopče postoji,hvala za sad idem u potragu za 6000+!!pozdrav

piko1234
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice