CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.438
|
čitano: 1.066.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
14 godina
Re: CPU hladnjaci P&O
knezbj kaže...

Kod zalmana sam mislio na ovaj CNPS7000C

Nemoj njega uzimat , ne vrijedi tih para ( 200-tinjak kn ) !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Samo kratko pitanje.. dali je ikome poznato dali zalman cnps12x stane u moj pc?! tj. Što se kućišta tiče jasno mi je da stane.. muče me matična i rami. Pošto su pasivni hladnjaci i utori za rame jako blizu procesoru.. pa eto, ukoliko netko ima saznanja o istome neka ih podijeli, da uzalud ne raskapam komp i mjerim dimenzije. Hvala! 

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
CPU hladnjaci P&O

TT contac29 pase i na fm2 ako pase na ostale amd sockete ?

0 0 hvala 0
13 godina
g3arv8 kaže...

TT contac29 pase i na fm2 ako pase na ostale amd sockete ?

- Podržava socket FM2, nemaš brige.

- Ti svi socketi (AMD) imaju isti razmak rupa.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
14 godina
b4rt!mej kaže...

Samo kratko pitanje.. dali je ikome poznato dali zalman cnps12x stane u moj pc?! tj. Što se kućišta tiče jasno mi je da stane.. muče me matična i rami. Pošto su pasivni hladnjaci i utori za rame jako blizu procesoru.. pa eto, ukoliko netko ima saznanja o istome neka ih podijeli, da uzalud ne raskapam komp i mjerim dimenzije. Hvala! 

RAMi u utorima nesmiju biti viši od 40mm ( barem ne 1. utor ) , pa tako vjerojatno ni ovi pasivni hladnjaci na maticnoj  !

Rijedak je to hladnjak i mislim da ces sam morati izmjeriti situaciju ! Imas na sluzbenoj stranici tog hladnjaka parametre koji su potrebni da ga mozes montirat bez problema !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

mislio sam kako ce ga u centro.hr biti na raspolaganju, no djelatnik mi rece da dolaze tek (mozda) za 45 dana..
tako da cu do tad vec izmjeriti! :)

ugl. hvala jos jednom na odgovoru!

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
12 godina

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ovisi koliko para imaš, neki Noctua bi bio najbolji, ali oni su "malo" pricey.

12 godina
CPU hladnjaci P&O

Koji hladnjak da uzmem za intel i3 4130 bitno mi je da je sto tisi ovaj original je katastrofa kolko se cuje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dmx kaže...

Koji hladnjak da uzmem za intel i3 4130 bitno mi je da je sto tisi ovaj original je katastrofa kolko se cuje

- Budžet?

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
12 godina
do 400kn ja sam gledo ovaj Cooler COOLERMASTER Hyper 412 Slim al neznam jel dobar kad se nekuzim
14 godina
CPU hladnjaci P&O

Dobar je samo je pitanje da li će stati u tvoje kućište. Vidim da je široko 180 mm i sumnjam da stane unutra cooler od 160 mm. Najbolje da izmjeriš razmak od procesora pa do bočne stranice pa ćeš znati najbolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Sad sam izmjerio 156mm je, a jel znas jel ovaj dobar coolermaster hyper tx4?ili ako mozes neki preporucit svejedno mi koji proizvodac samo da je sto tisi

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 18:05 (dmx).
13 godina
odjavljen
dmx kaže...

Sad sam izmjerio 156mm je, a jel znas jel ovaj dobar coolermaster hyper tx4?ili ako mozes neki preporucit svejedno mi koji proizvodac samo da je sto tisi

Ako želiš da je što tiše onda ti je no1 Noctua zato jer ti stock fanovi koji dolaze sa Coolermasterovim hladnjacima nisu tihi.

14 godina
dmx kaže...

Misliš T4? 120 mm vent a stane u tvoje kučište ako si dobro izmjerio. Uzmi, dobri su to cooleri a što se tiče buke venta mislim da budeš zadovoljan, ako ne onda pikneš Noctuin vent gore kako kaže kolega iznad.

12 godina
vrinho kaže...

Misliš T4? 120 mm vent a stane u tvoje kučište ako si dobro izmjerio. Uzmi, dobri su to cooleri a što se tiče buke venta mislim da budeš zadovoljan, ako ne onda pikneš Noctuin vent gore kako kaže kolega iznad.

Na ovaj sam mislio http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050903272 vidim da pise da je 152mm, znaci ak uzmem taj i nebudem zadovoljan mogu na njega stavit ovaj vent ako sam dobro shvatio http://www.magazinrs.hr/ventilator-noctua-nf-f12-air-optimized-120mm/NF-F12

14 godina
dmx kaže...
vrinho kaže...

Na ovaj sam mislio http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=050903272 vidim da pise da je 152mm, znaci ak uzmem taj i nebudem zadovoljan mogu na njega stavit ovaj vent ako sam dobro shvatio http://www.magazinrs.hr/ventilator-noctua-nf-f12-air-optimized-120mm/NF-F12

Tako je. Uzmi taj cooler pa ćeš vidjeti kakav ti bude stock vent, nemam iskustva s Noctua ventovima ali ako ljudi kažu da su najbolji onda sigurno i opravdavaju tu visoku cijenu. 

14 godina
dmx kaže...

Ma bit ce ti tih , mozes regulirat okretaje venta od 600 - 1800 !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

CM Hyper 212 evo stane u Zalman Z3 bez problema? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neeero kaže...

Stane !

Na netu sam nasao temu gdje je frajer ugurao CM V8 koji je jos viši od 212 EVO , pa mu je stao unutra ! ( Z3 i Z3 Plus su istih dimenzija ) !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
neeero kaže...

Stane !

Na netu sam nasao temu gdje je frajer ugurao CM V8 koji je jos viši od 212 EVO , pa mu je stao unutra ! ( Z3 i Z3 Plus su istih dimenzija ) !

Hvala! Eto upravo ga narucih ih centro.hr ... pa da vidimo kakvo ce ispast :)

14 godina
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav, trebam preporuku za drugi fan koji bi isao na Zalmana optima 120mm, i trebam jos jedan bijeli ili prozirni za kuciste 120mm isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
strojek kaže...

Pozdrav, trebam preporuku za drugi fan koji bi isao na Zalmana optima 120mm, i trebam jos jedan bijeli ili prozirni za kuciste 120mm isto.

Zalman

Enermax T.B. Silence PWM hladnjak za kućište 120×120×25mm, Twister Bearing Technology

Kuciste

Xilence hladnjak za kućište 120×120×25mm, bijeli LED

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Pozz svima,

Imam zalmana CNPS10X Quiet i dosta visoke temperature sa njim na stocku u full loadu...prelazi 62 stupnja,u battlefieldu 4 nakon pola sata igranja je preslo 74!,danas sam opet mjenjao pastu i gledao dal je sve sjelo kako treba po neznam koji put i sve je ok,razmisljam mozda o promjeni ventilatora ili zamjeni za neko vodeno hladenje.

Procesor je Amd fx8150 a kuciste je prozracno sa 4 vetilatora fractal design r4.

Lud sam jer nemogu overclockat bas..ni na 4200 mhz nije stabilan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CPU hladnjaci P&O

Si mu probao navinut okretaje do kraja ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Haf932 kaže...

Si mu probao navinut okretaje do kraja ?

Na maksimumu 1550  rpm..

15 godina
CPU hladnjaci P&O

Moze preporuka coolera umjesto Noctua NH-U12 jer ga nemaju u futuri vise. Bitno je da je sto tisi i hladniji,dakle cijena do 400-500kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CPU hladnjaci P&O

Imaju ga u Oprić-informatika , ak mozes / zelis kod njih naruciti !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 16:24 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Haf932 kaže...

Imaju ga u Oprić-informatika , ak mozes / zelis kod njih naruciti !

Hvala nisam znao.Kontaktirat cu ih.

14 godina
CPU hladnjaci P&O

Oni su ti inace "glavni" za Noctuu kod nas !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 16:28 (Haf932).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice