Ima hrpa komentara di ljudi pisu da im nije taxed. Prodavaci obicno na paket stave manju cijenu i zbog toga se ne carini. S obzirom i da je paket malen, pretpostavljam da bih trebao imati dosta nesrece da platim carinu. Ako se to i dogodi, opet ce bit jeftinije nego u HR ducanu. Poslao sam ducanu PM danas, cisto jer je jednog forumasa isto zanimalo, ako odgovore javim, no mislim da tu nema neke filozofije osim navedene.
Neda mi se vise tlacit s tim kad cu i sta cu, tako da kad to dodje rjesim starcima komp sa svojim 1600, sebi stavim 3600, testiram malo Noctua U14S u odnosu na ovaj Thermalright i ne diram nista god dana, tj. do iduceg crnog petka.
Fali mi jos samo neka B450M.. Nadjem jednu ok polovnu, pitam covjeka da provjeri BIOS. On veli da je vec prodao ostale komponente i da mu je radio 2600. Ja kazem super, onda ce radit i 1600. Pitam ga di se hoce nac i gdje, zovem 2 puta. Nista on, pita on mene na Whapp a sto ako meni BIOS ipak nece radit. Znaci nemres vise maticnu polovnu kupit ili bilosta s njuskala, za procesore se ljudi ni ne javljaju. Ne kuzim te oglase koji random stoje.
Hocu docarat kolko je zajebano rjesit neku komponentu u ovo vrijeme kad se ljudima neda ni nalazit, a cijene u ducanima nenormalne. Sreca pa ima jos Bug oglasnik i PCE trznica, tko je tamo registriran..
Btw. vec mi je jednom prosla tipkovnica za 400kn i Raspberry Pi preko 500kn s Alija pa nije bilo carine.