Vas desktop - Pitanja i odgovori

poruka: 390
|
čitano: 71.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Vas desktop - Pitanja i odgovori
power_user kaže...
athlon64 kaže...
power_user kaže...
athlon64 kaže...

snipping tool radi :D, ovo je sekundarni,znam da je nauredan al drukcije ne mogu,potrebne stvari su mi na njemu.

Ako ti se da zafrkavati, sve se te informacije i notesi mogu ubaciti s nekim Rainmeter skinom(ja imam i opterećenje svake jezgre, temp CPU/GUP/HDD/NB, mrežni bandwith i sve te sitnice, a relativno dobro izgleda, bar se nadam)

može link na ss desktopa,da vidim kako izgleda to

http://www.zaslike.com/files/ah167i1vr5jcpiz047w.jpg

Skin je Omnimo, a za GPU temp imam ExtraLines skin. Ovaj dio ispod datuma ima 5 stranica koje se vrte između ovoga što je na slici, detaljniji system info(meni je uptime, IP adresa, jačina zvuka i sl.), utorrent downloada i prognoze.

Ako mi treba normalni desktop, sve ikone su posložene i skrivene s fences(znači samo jedan double klik ih pokaže), a u kutu imam rainmeter Hide|Show tipku.

ne shvačam čime nadgledaš cpu i gpu temp? mora u pozadini bit nekakav monitoring program.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
power_user kaže...

Kako staviš u taskbaru ove ikonice na sredinu?!

http://www.blogsdna.com/4269/how-to-center-taskbar-icons-in-windows-7.htm

BTW postoji li neki app s kojim mogu odrediti da mi se wallpaperi pokazuju u određeno doba dana?

Hvala:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
16 godina
athlon64 kaže...

ne shvačam čime nadgledaš cpu i gpu temp? mora u pozadini bit nekakav monitoring program.

Imam Speedfan(u startupu je i odmah ide u system tray, tako da ni ne znam za njega), a Rainmeter iz njega čita temp.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 19:33 (power_user).
15 godina
power_user kaže...
athlon64 kaže...

Imam Speedfan(u startupu je i odmah ide u system tray, tako da ni ne znam za njega), a Rainmeter iz njega čita temp.

aha,ajme speedfan mi nije drag program xd,ma nema veze ,zadovoljan sam ovako,ako mi se bude igralo rainmeterom mozda cu.

16 godina
athlon64 kaže...
power_user kaže...
athlon64 kaže...

aha,ajme speedfan mi nije drag program xd,ma nema veze ,zadovoljan sam ovako,ako mi se bude igralo rainmeterom mozda cu.

Zasto nije? Pitam zato jer drugo nisam ni probao, a ako pokazuje krive temp. da znam promjeniti.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
power_user kaže...
athlon64 kaže...
power_user kaže...
athlon64 kaže...

Zasto nije? Pitam zato jer drugo nisam ni probao, a ako pokazuje krive temp. da znam promjeniti.

a ne pokazuje krive temp,al je mislim star ,nije dugo bilo update-a,i nema puno mogucnosti,neznam ,meni nije drag,malo ljudi ga koristi,s razlogom.

15 godina
16 godina
neaktivan

I meni je stvarno, čim sam vidio wallpaper odmah sam ga stavio na desktop. :D

Prodajen AMD Athlon LE-1640 2.7GHz za 100kn sa stock kulerom!!!! KUPUJEM Intel s775 proc do 350kn!!!! HITNO
15 godina

@david7 trebao si stavit recycle bin u usta ovom zelenom haha

Autoclimb kills more people than AIDS
14 godina
neaktivan

@Praetorian1

Užasan je, bar koji RM skin stavi i makni ikone

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

@Praetorian1

Užasan je, bar koji RM skin stavi i makni ikone

ok, za ikone kuzim, ali sta ce mu RM skin.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Lijepše sa kojim skinom će izgledat :)

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Mitsuoka kaže...

Lijepše sa kojim skinom će izgledat :)

1. Ljepše

2. To što je tebi ljepše ne znači da je nekome drugome. Njegov je desk, vama se ne sviđa, puknite TD, sviđa vam se TU i to je to, dat neki savjet, ali da neko radi desk za vas je malo glupo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

@marin spakrs može wall?

15 godina
neaktivan
Harold kaže...

Može lijevi wallpaper?

mmm... donuts
13 godina
neaktivan
ogi219 kaže...

pa kako je ovo napravio??

Nači, taskbar je povukao gore, našao neku temu na devian artu pomoću koje mu to tako izgleda, promjenio je start orb a ovo ostalo pretpostavljam preko rainmetera.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
ogi219 kaže...

pa kako je ovo napravio??

Nači, taskbar je povukao gore, našao neku temu na devian artu pomoću koje mu to tako izgleda, promjenio je start orb a ovo ostalo pretpostavljam preko rainmetera.

Evo da se i ja javim. :) Znači, napravio sam sve nabrojano, osim teme koju nisam našao na deviantART-u, nego koristim default Win7 temu. Taskbar je na auto-hide, promijenjen je start orb pomoću programa Start orb changer, a ove informacije gore i desno su Rainmeter.

Ja pomognem, ti stisneš hvala.
16 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/vas-desktop/137.aspx?page=431&jumpto=2876307&sort=asc&view=flat

@Volvox još samo da je promijenit start orb i bilo bi savršeno. :D

13 godina
neaktivan
duma.ivan kaže...

znam da, ali sa orb changerom mi ne želi, nešto sam zeznuo pri prvom mjenjaju i sad mi javlja error, kad budem imao vremena malo ću proučit da vidim u čemu je problem:)

16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
duma.ivan kaže...

znam da, ali sa orb changerom mi ne želi, nešto sam zeznuo pri prvom mjenjaju i sad mi javlja error, kad budem imao vremena malo ću proučit da vidim u čemu je problem:)

Ja ne mijenjam sa njim, ja mijenjam sa restorator-om. Malo je situacija kompliciranija, ali meni je lagano. :D

13 godina
neaktivan
duma.ivan kaže...
Volvox kaže...
duma.ivan kaže...

Ja ne mijenjam sa njim, ja mijenjam sa restorator-om. Malo je situacija kompliciranija, ali meni je lagano. :D

Pogledat cu malo:) hvala:))

16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
duma.ivan kaže...
Volvox kaže...
duma.ivan kaže...

Pogledat cu malo:) hvala:))

Ništa, i drugi put. :)

16 godina

@doktor1

Homemade wallpaper ili je samo posloženo? Ako je wallpaper, kako to napraviš, ima li neki automatizirani načini, ili ručno režeš u photoshopu?

13 godina
neaktivan

@reedy koji je ovo s lijeve strane sta ti stoji, koji je to skin u rainmateru, bas bi mi tako nesto trebalo:)

15 godina

moze li mi netko dati mac os skin za windows ali da je stabilan i da sve radi

13 godina
neaktivan
Tetoviram kurve lemilicom:)
16 godina

Omnimo

16 godina
Volvox kaže...

@reedy koji je ovo s lijeve strane sta ti stoji, koji je to skin u rainmateru, bas bi mi tako nesto trebalo:)

nije rainmeter. program se zove xwidget, dodatak se zove HzAppTextTab.

14 godina
neaktivan

Moze li mi neko rec kako se stavi ovaj sat na ovoj slici i link ako ima:

Di si Jokane, puška te ubila!
14 godina
neaktivan
ogi219 kaže...

Moze li mi neko rec kako se stavi ovaj sat na ovoj slici i link ako ima:

to je rainmeter... a skin sam trazil nemrem nac...pogledaj jos malo na deviantart...

www.youtube.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice