Evo i mojih slika... nije još sve što bi htio, ali biti će uskoro!
A joooooj ovo je više nego savršeno!
Urednost +5 ali bilo bi bolje da je kučište desno!
Napravio sam rušadu po sobi i sad je puno bolje kad je s desne strane! Hvala na savjetu!
Evo i mojih slika... nije još sve što bi htio, ali biti će uskoro!
A joooooj ovo je više nego savršeno!
Urednost +5 ali bilo bi bolje da je kučište desno!
Napravio sam rušadu po sobi i sad je puno bolje kad je s desne strane! Hvala na savjetu!
Nabavio sam sebi jos jednu plocu sa pentium 4 550 koji radi na 3,4 bez O.C. Jos kada mi stigne sutra Noctua NT-H1 pacu uci u club 4Ghz jer je na njemu ASUS coler... evo par slikica
Evo i mojeg hardvera, vidi MOJ PC. Molim zanemarite prašinu i menagment kablova. Jednostavno nemam vremena to srediti, ali zato imam vremena visiti na BUG-ovom forumu.
Stilski sredjeno i po meni jedino vrijedno hvale od svega sto sam do sada vidio u ovoj temi...
Izgleda da cu se rjesavati kompa pa reko da iskoristim priliku i poslikam dok je jos u punoj snazi :D
A zašto se rješavat takvog stroja?
Ljudi manje pričanja više slika i palčeva !
jel se da to pivotirat (naslonjac)? ovako po defaultu mi ne pase
Naravno, skoro u vodoravni položaj, da mošeš i spavati kao i štošta drugo raditi.
Izgleda da cu se rjesavati kompa pa reko da iskoristim priliku i poslikam dok je jos u punoj snazi :D
e, di si nabavio ovo svjetlo iznad tipkovnice? kolko si platio? :D
e, di si nabavio ovo svjetlo iznad tipkovnice? kolko si platio? :D
http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169415600/categoryId.35096200
ajd ajd. da i ja sebe malo promoviram. stavio sam od kompa po danu, po noći i svakako :D ima i od laptopa malo.
tek sam ove godine malo počeo baš se interesirati u izgled kompa (prije mi je bio važan samo software) pa eto :D
konfa je u Moj PC. i da, za 3 mjeseca kupujem novi stroj :D
stavljam još slika :)
Kako si ih na kraju stavljao?
preporucam jednu iznad maticne a drugu na dnu kucista...
Kako si ih na kraju stavljao?
preporucam jednu iznad maticne a drugu na dnu kucista...
evo ima slika dole sada sam stavio. neznam. meni je ovako bolje.
evo ih :D
Lijep hardver.. Al probaj malo kabele sredit..
Rijesio sam problem sa svojom POV geforce 9600 GSO stavio novu pastu Noctua NT-H1 i maknuo poklopac. Sada mi je u normlu temp oko 49 a bila je 58 a pod opterecenjem temp mi ide max 66.
Evo par slika grf.
ajd ajd. da i ja sebe malo promoviram. stavio sam od kompa po danu, po noći i svakako :D ima i od laptopa malo.
tek sam ove godine malo počeo baš se interesirati u izgled kompa (prije mi je bio važan samo software) pa eto :D
konfa je u Moj PC. i da, za 3 mjeseca kupujem novi stroj :D
Nedaj Boze da ti se nesto zapali, neces ni primjetit xD....salim se, kuuul
Evo i moj...Nist posebno poslikal sam kad sam cistil prasinu i to s starim mobitelom, tak da sorryte za kvalitetu xD
Evo jedna slikica
Đe grafa nestala? ili ti radiš cijelo vrijeme na integriranoj?
Ludilo je radit na integralki,nema buke!!
(DAJ TE KABLOVE SREDI)
(DAJ TE KABLOVE SREDI)
i ja bi radio na njoj da nemam intelovu od 8mb
inace one su mi super stvar
Evo jedna slikica
Nemam potrebe za grafom pošto se neigram zato je kod djece na kompu.
(DAJ TE KABLOVE SREDI)
Kablove sam maksimalno posakrivo koliko sam mogao,bitno da imam slobodan protok zraka u kučištu.
Kablove sam maksimalno posakrivo koliko sam mogao,bitno da imam slobodan protok zraka u kučištu.
Ne,ne,ne nisi ih maksimalno posakrivao!
Pogle imamo isto kučište i isti broj kablova...
taj čipset je zakon, kloka se ko lud, imam ga na htpc-u i mogu reći da cod4 fino vrti na smanjenim postavkama, probao i hybrid CF s hd 4650 (najjača grafa za to hybrid cf) te mogu reći da igre i filmove sasvim pristojno vrti
Ne,ne,ne nisi ih maksimalno posakrivao!
Pogle imamo isto kučište i isti broj kablova...
Evo još par slika
Odavde ja tipkam... :)
To si trebao postati u temu Vaš desk
Odavde ja tipkam... :)
To si trebao postati u temu Vaš desk
Ne nego u temu:
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/odakle-tipkate-d/1190.aspx