Pa daj barem okreni slike, prije nego ih stavljaš na forum..
Ovako gledam..koji k..onda sam se sjetio glavu zakrenut =)
Dobro si se sjetio, ja sam monitor okrenuo...
Pa daj barem okreni slike, prije nego ih stavljaš na forum..
Ovako gledam..koji k..onda sam se sjetio glavu zakrenut =)
Dobro si se sjetio, ja sam monitor okrenuo...
Ajde pilz poslikaj još malo tu bočnu stranicu da ju bolje vidim. Imam isti kejs i razmišljam da ju uzmem, ali čuo sam da je onaj mesh na boku di ide ventilator jako loše napravljen. Daj koju sliku i sa unutarnje strane bočne stranice, da vidim može li se skinuti taj mesh koji je tamo.
Oćeš ti okrenuti slike ili ja trebam monitor okretati?
Evo kako je to trenutno bez subwoofera, nazalost otisao danas na popravak
Lijep jastuk.
imaš predobro ozvučenje.
imaš predobro ozvučenje.
zahvaljujem, jos kad se subwoofer vrati kucici
imaš predobro ozvučenje.
zahvaljujem, jos kad se subwoofer vrati kucici
Blago se tebi.Meni stari vise neda woofer od 500 wati jer kao "susjedi ce zvat muriju" ma daj hebes susjede ak je neka cura doma i treba je OCat pa malo navrnut mjuze ne skodi
Sad sam osuden na propast sa wooferom od 15 w sa kucnog kina a moj u kuci skuplja prasinu i ceka da se preselim za koji mjesec.
pihh,.... mi stvarno nemamo srece sa tim susjedima,... malo okrenem na gumbic i odmah me susjed zove koji je 200m do moje kuce ak mogu stisat da bi on tv gledao, istina je da se mi stakla na vratima doslovce tresu, al u tome i jest gust :)
Board mi se najvise svida
Daj jednu slikicu njega nabaci kada si vec jastuk njemu dao
evo skupio hrabrost
(jucer otisla grafa)
**bem ti slike i duple postove
Mogo si ih barem okrenut a ne da tu monitor okrecem po stolu
Pa kaj je ovo,danas samo monitor okrecem!!!
Jel se to meni cini ili ti radis bez grafe LOL?
Gle,ak radis s integrirkom onda ovu barem probaj OCat ako ide
Jel se to meni cini ili ti radis bez grafe LOL?
Gle,ak radis s integrirkom onda ovu barem probaj OCat ako ide
ma necu to dirat nista tome nebi pomoglo ni da ju duplo clockam ipak to je intel
edit:tek sad vidio da ona ima svoju memoriju lol 8MB
Evo moja apoteka...
Reci mi molim te gdje si nabavio ove produžne kablove za ventove ili su originalno tako dugi?
Evo...
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05091209&id_artikl=050.912.036
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05091209&id_artikl=050.912.037
Jedini produžni 3-pin kabel je ovaj što je omotan oko kabela od napajanja iza. Ostala tri su ti ovi 3-pin Y kablovi. Najveća je fora to da sad nemam niti jednog molexa u kućištu. Svi su ventovi (njih šest komada) spojeni na ploču.
evo matična je stigla i stavljena je u kutiju... sve radi kak treba, jedino kaj mi je bios malo nepregledan ali naviknut ću se valjda... a slike vam stavim sutra navečer kad s posla dođem... samo dvije slike imam ali bolje i to nego ništa...
Evo...
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05091209&id_artikl=050.912.036
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=05091209&id_artikl=050.912.037
Jedini produžni 3-pin kabel je ovaj što je omotan oko kabela od napajanja iza. Ostala tri su ti ovi 3-pin Y kablovi. Najveća je fora to da sad nemam niti jednog molexa u kućištu. Svi su ventovi (njih šest komada) spojeni na ploču.
Jel to zdravo za maticnu? Dali se dijeli struja na sve ventove pa se nemogu vise okretat?
A cuj... ako jedan ventilator vuce nekakvih 0.1 - 0.2 A onda ce tri vuci 3x toliko. Mislim da nebi trebalo biti problema. Dakle svaki vent ce povuc struje koliko mu treba, napon ostaje isti. vrte se normalno. Jedino ako konektor nije u mogucnosti toliku struju predati a mislim da je...
a evo ti kad si navalio, ipak je i to komad hardwarea
Baš ljep hardver xD
Baš ljep hardver xD
znam
duša moja
Board mi se najvise svida
Daj jednu slikicu njega nabaci kada si vec jastuk njemu dao
I like it ...
Ali moj je bolji
Aid da i ja stavim malo svog hardwera...
Dobio od jednog frenda za male para...
Imam jos jedan komp postam slike kasnije...
ovako šta još nisam vidio, al mi se presivđa.
Cijelu konfu jos nisam gledo... Napisat cu sutra... Zacudujuce kako je dobro iskoristen prostor...
Za ostalu konfiguraciju jos neznam... Ali sutra cu stavit...
Temperatura isto tako jos nisam gledao... Ali nebi trebale bit visoke, ipak nisu to neke komponente...