Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.112
|
čitano: 4.157.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
14 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
joze kaže...
bluecheese kaže...
Moj gaming PC

bože šta je ovo..  Predobro, ali opet mi izgleda preveliko kućište..

Kuciste (Corsair Obsidian 800D) jest preveliko zbog hladjenja. Prije 7 godina ja sam bio totalno opsjednut sa LED i uredjivanjem kucista ali me je to proslo, sad samo hocu tihu i urednu masinu, nikakva svjetla itd. Negdje sam imao slike mog kucista iz 2003 ali ih ne mogu naci. Plavi LED, transparentno staklo, modiran fan cover itd. Vidim ima ih ovdje sto isto misle ali ce ih proci...

14 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
bluecheese kaže...
Moj gaming PC

Sta je unutra? Predivno.. Smijeh

Pdsjeca me na konfu od smrada..

Corsair Obsidian 800D

Asus P6X58D Premium

Intel Core i7-930

Noctua NH-D14 CPU Cooler

Asus Radeon 5870 1GB Video Card

CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB)

WD 1 TB HDD (2X) RAID 0

Corsair 750W Power Supply

LG DVD Burner

16 godina

Obsidianu najbolje odgovara H2O, jer iako ima dobar protok, fali mu bočni ventilator koji bi puhao po komponentama sa strane...

OT: Moj PC osvježen 120mm Coolermasterima na "krovu" i Scythe Kaze Server fan controlerom.

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=53&jumpto=832611&sort=asc&view=flat

I tried being reasonable, I didn't like it.
14 godina
neaktivan
Moonwalker82 kaže...

Obsidianu najbolje odgovara H2O, jer iako ima dobar protok, fali mu bočni ventilator koji bi puhao po komponentama sa strane...

OT: Moj PC osvježen 120mm Coolermasterima na "krovu" i Scythe Kaze Server fan controlerom.

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=53&jumpto=832611&sort=asc&view=flat

Znam ja to ali da budem iskren nisam spreman da vodeno hladjenje probam.  Ne znam mozda je samo do mene ali jednostavno ne mislim da je vodeno hladjenje vrijedno rizika. Gdje si nasao onaj LCD screen sa informacijama o CPU?

Odlicno uradnjeno!

V8 odlicno izgleda, evo moj originalni build (koji nije radio) sve isto osim maticne ploce

Fail Fail
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 6:00 (bluecheese).
14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo morao sam ga stavit! Cool

16 godina
bluecheese kaže...
Moonwalker82 kaže...

Znam ja to ali da budem iskren nisam spreman da vodeno hladjenje probam.  Ne znam mozda je samo do mene ali jednostavno ne mislim da je vodeno hladjenje vrijedno rizika. Gdje si nasao onaj LCD screen sa informacijama o CPU?

Odlicno uradnjeno!

V8 odlicno izgleda, evo moj originalni build (koji nije radio) sve isto osim maticne ploce

Nisam ni ja baš za vodu, ekstremni overclocking mi nema svrhe. Da V8 odlično izgleda, i još uvijek sasvim dobro hladi. LCD je na tipkovnici G15 rev.1, prikazuje očitanja programa Core Temp.

14 godina
protjeran

da Moonwalker,to lijepo izgleda nema šta,a kad si spomenuo bočni vent ja se odma sjetio svog haf 932....

daj mi molim te reci moon dali ovaj v8 bolje hladi od mog mugena2

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

@gamer(neki broj)... 

gledam ti imaš AMD Phenom II X4 965 BOX Black Edition i ddr2 memoriju. To imaš jer ti matična podržava i ddr3 i ddr2??

http://gtabalkan.com
16 godina
neaktivan
joze kaže...

@gamer(neki broj)... 

gledam ti imaš AMD Phenom II X4 965 BOX Black Edition i ddr2 memoriju. To imaš jer ti matična podržava i ddr3 i ddr2??

ima am2+ matičnu, ona podrzava samo ddr2 memoriju

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
joze kaže...

@gamer(neki broj)... 

a procesor podržava ddr3..

16 godina
neaktivan
joze kaže...
Mitsuoka kaže...
joze kaže...

@gamer(neki broj)... 

a procesor podržava ddr3..

Pa da, a posto podrzava DDR3 podrzava i DDR2 ako ga podrzava matična (radi utora).

16 godina
gamer37 kaže...

da Moonwalker,to lijepo izgleda nema šta,a kad si spomenuo bočni vent ja se odma sjetio svog haf 932....

daj mi molim te reci moon dali ovaj v8 bolje hladi od mog mugena2

Po svemu sudeći ne,iako nisam imao mugena pa ti ne mogu reći svoje mišljenje. V8 je jako dobar ali puno precijenjen.
Ima jednako dobrih ili boljih hladnjaka za dosta manje novaca koji rade svoj posao,među njima je i tvoj Mugen2, Scythe Yasya, Spire Thermax Eclipse II, Zalman CNPS10X serija itd.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo da postam slike sa zakasnjenjem, ali malim :)

Ovo je sa novom grafickom, i ssd-om.

Posto ostale slike nece stati njih cu prebaciti u drugi post!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
neaktivan

I racunalo zavrseno :)...

Proc je OC na 4,01. Iako je bio stabilan na 4,2ghz... CPU fan mi je bio glasan, pa sam snizio takt. Iako nije bio GLASAN, ali se mogao cuti kad tisina. Ovako je besuman, tako da mislim da je ovo puno bolje.

Tu se vidi i dvije 5770 u CF (nazalost nisam slika drugu :P, zaboravio)

Slike "starih" komponenti se mogu pronaci ovdje, i kako je to racunalo izgledalo prije! img103.imageshack.us

Prijedlozi i komentari dobrodosli!

15 godina
Co7 kaže...

Proc je OC na 4,01. Iako je bio stabilan na 4,2ghz... CPU fan mi je bio glasan, pa sam snizio takt. Iako nije bio GLASAN, ali se mogao cuti kad tisina. Ovako je besuman, tako da mislim da je ovo puno bolje.

Slike "starih" komponenti se mogu pronaci ovdje, i kako je to racunalo izgledalo prije! img103.imageshack.us

Najs..samo makni onog zelenog razer-a sa plexi-ja..narušava plavu invaziju..{#emotions_dlg.tongue-out}

Btw. ako imate volje ti i netko sa 5850/5870 pa da napravite usporedni test...puno bi mi pomoglo..;)

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ovo kilovatno napajanje je overkill za tvoju konfu.... ja bi ga prodao i kupio si TX 650 ili TX750 ili ako želiš modularno onda HX...

još i staviš oko 400kn u džep...

to je barem moje mišljenje....

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
15 godina
Co7 kaže...

ohhh mogao bi masturbirat na ove slike , svak cast , stvarno lijepo , nego stace ti 12gb rama , za sto to koristis? evo ja sam sebi 4 gurnuo i malo sam pratio iskoristenost , prilicno tesko ga je natjerat da iskoristi sva 4.

15 godina
gamer37 kaže...
Plahi kaže...

Ovo kilovatno napajanje je overkill za tvoju konfu.... ja bi ga prodao i kupio si TX 650 ili TX750 ili ako želiš modularno onda HX...

još i staviš oko 400kn u džep...

to je barem moje mišljenje....

slažem se sa tobom

a dobro, sad kad vec ima hx 1000 netreba se zahebavat s tim , ali nije trebao toliko jako kupit.

16 godina
neaktivan

Pa znam da mi je trenutaacno 1000w over kill (ali sam imao 2x 8800gtx koji su trosili oko 380W ili tako nesto, a i ocigledno je da novac nije najbitniji oko donosenja odluka o upgradu), Isto tako i 12gb rama.

Jer da sam razmisljao o novcu , onda ne bih uzeo ssd od 120 gb po 2400 kn.

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo i moje kante

16 godina
Slike vašeg Hardvera

SSD je zakon, rami cista perverzija, jedino mi grafe kraj svega toga izgledaju ko igracke ;-) (sala naravno) ZVIJER , ak se predomislis za napajanje uvijek znas kome ga mozes uvaliti.

I naravno se ocekuje da se odvrti par bencheva.

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
15 godina
fear619 kaže...

Evo i moje kante

isto napajanje , ista memorija i isti procesor ko u mene hehe,lijepo:).

17 godina
moderator
Slike vašeg Hardvera

jel vi želite da se ova tema zaključa??!?

kakva su to dječija prepucavanja?

sad ću unazad nekoliko ekrana obrisati SVE postove koji nemaju veze s temom (vaša prepucavanja)!

ne želim UOPĆE bilo kakvu raspravu oko toga!

p.s.

oni koji najviše kure već su dobili izravne opomene!

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 23:41 (Miro).
16 godina
neaktivan

Samo da javim, updateo sam "moj PC", tako da mozete vidjeti moje komponente.

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao sav novi hardware (osim CPU collera i još jednog diska koje ću kupit sljedeći mjesec jer ipak nemam plaću kao Milić u HRT-u) A sada na slaganje pa bacim slike gotove konfiguracije...

...to be continued...

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Stigao sav novi hardware (osim CPU collera i još jednog diska koje ću kupit sljedeći mjesec jer ipak nemam plaću kao Milić u HRT-u) A sada na slaganje pa bacim slike gotove konfiguracije...

...to be continued...

jesi ti onaj šta je u birc rekao da si mamuran pa da neželiš da ti oni s dostavom pobignu??

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Da..... Osmijeh

ššššš - možda su u šumi
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Konfiguracija složena i pokrenuta....posle malo kejbl menadžera.....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
doktor1 kaže...

daj napravi neki review od kucista tu ili na csr-u,bio bi zahvalan :)

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
14 godina
protjeran
doktor1 kaže...

THJA...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice