Miror's Edge koristi kompletno nVIDIA PhysX (kao i strašno puno drugih visoko budzetnih igara) u igri kao fizikalni engine. Kompletno baš. Samo su određene stvari streamane na GPU. Uostalom ima o tome tema tako da ako imaš što pitati pitaj tamo da nespamamo ovdje temu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Miror's Edge koristi kompletno nVIDIA PhysX (kao i strašno puno drugih visoko budzetnih igara) u igri kao fizikalni engine. Kompletno baš. Samo su određene stvari streamane na GPU. Uostalom ima o tome tema tako da ako imaš što pitati pitaj tamo da nespamamo ovdje temu.
Da, no taj CPU PhysX je toliko nezamjetnan da ga ustvari niti nema za prosjecnog korisnika.
Da, no taj CPU PhysX je toliko nezamjetnan da ga ustvari niti nema za prosjecnog korisnika.
Nvidia PhysX je GPU base engine za fiziku, tako da radi na CPU-u samo ako se igra vrti na nepodržanoj grafičkoj kartici. No kada je već OT, evo slika iz fluidmarka (obratite pozornost na score za fiziku i score za 3d render. Baš kako sam i rekao, 9600GT grafa rasterećuje GTX-a, baš lijepo od nje)
Dečki, dosta offtopica.
Physx se uvijek jednim dijelom obrađuje CPUom, iako imaš najjaču nVidiu u QSLi sistemu.
evo ga gotov je , sto se tice djelova sve mozete vidjet pod moj pc a moji prvi dojmovi su da me hard disk i napajanje odusevilo a ploca razocarala , disk tih i hladan koda ga nema , napajanje isto , ali zato me ploca toliko izmatertirala s kompatibilnoscu memorije da sam morao ripjawse zamijenit za corsair xms3 i kad sam to napravio opet mi dual chanel ne radi , uostalom regulacija napona joj se nenormalno grije , na fazama se jaja peč moze
Lipo, lipo. Samo napajanje okreni da je ventilator prema gore.
Zašto bi okrenuo prema gore?
Zašto bi napajanje uvlačilo topli zrak iz kučišta kad može 'ladni iz vana?
Neznan točno zašto. Tako Bugovci kažu. Eto ti na!
Valjda da puše prema ostatku konfe.
Ne bojim se vode i struje u istoj kanti...
Ovak je to uskoro točno godinu dana - voda bistra, cijevi malo mutne, al ima prašine pošto je sve otvoreno cijelo vrijeme - sliejdi ispuhuvanje i čišćenje da ipak vratim na 0-to stanje.
evo ga gotov je , sto se tice djelova sve mozete vidjet pod moj pc a moji prvi dojmovi su da me hard disk i napajanje odusevilo a ploca razocarala , disk tih i hladan koda ga nema , napajanje isto , ali zato me ploca toliko izmatertirala s kompatibilnoscu memorije da sam morao ripjawse zamijenit za corsair xms3 i kad sam to napravio opet mi dual chanel ne radi , uostalom regulacija napona joj se nenormalno grije , na fazama se jaja peč moze
Lipo, lipo. Samo napajanje okreni da je ventilator prema gore.
Zašto bi okrenuo prema gore?
Zašto bi napajanje uvlačilo topli zrak iz kučišta kad može 'ladni iz vana?
Neznan točno zašto. Tako Bugovci kažu. Eto ti na!
Valjda da puše prema ostatku konfe.
ti si nesto zabunio dobro , kako ce puhat prema ostatku konfe ako s tim ventom uvlaci zrak lol , uostalom zasto bi ga okretao kad dole imam lijepi svjezi zrak a i dustfilter doduse.
Nikad urednije nisam vidio
bože šta je ovo.. Predobro, ali opet mi izgleda preveliko kućište..
neiazgleda lose, neka vlasnik popuni moj pc, i nadam se da se planira kakav crossfire, da napajanje i kuciste ne zjape prazni :D

copy-paste...
copy-paste...
čega?
U poprilicnoj mijeri smradovog PC-a
Sta je unutra? Predivno..
Pdsjeca me na konfu od smrada..
U poprilicnoj mijeri smradovog PC-a
nemogu nać smradove slike
evo i ja jedan foto sešn
http://www.pohrani.com/?1q/vy/a8pyVFu/p6290149.jpg
http://www.pohrani.com/?2r/Lw/45O5HEjq/p6290150.jpg
Ovo mi djeluje na grafičkoj kao 6pin i 8pin dodatno napajanje. A vidim da imaš GTX460 koja ima 6+6pin. I koji je to model GTX460 jer takav još nisam vidio....
Ovo mi djeluje na grafičkoj kao 6pin i 8pin dodatno napajanje. A vidim da imaš GTX460 koja ima 6+6pin. I koji je to model GTX460 jer takav još nisam vidio....
To na slici nije gtx460
Sumnjam da je to GTX460, više GTX260/GTX280.
To na slici nije gtx460
Zato pitam....
to su starije slike gdje sam jos imao gtx 280...stavit cu uskoro i sa novom gtx 460,osim grafike nema nis novog,osim novog 1Tb harda
možda bi moga snimit kako ti se boota pc, da vidimo moć ssda i nakon toga uć u igru..
Malo sam poradio na cable menagmentu i dodao par novih ventova i card reader. Što mislite?
nije loše samo ovaj cosmos mi nikad nije ležao,inače je ok
Jeli stranica plexi ili staklo?
Never mind....nisam čitao tekst ispod slike
Jeli stranica plexi ili staklo?
Never mind....nisam čitao tekst ispod slike
Slikao sam bez stranice. Tako je ljepše.