Evo sad prošli mjesec sam uzeo ponudu kod tele 2, 20 GB interneta za 100 kn. Uzeo sam i stick kojem je brzina 21 mb/s.... sad widim da ima i opcija wifi pa me zanima dali je to samo za primanje wifi signala ili je nekako moguće taj internet stickom poslati kao wifi signal pa da mogu mob i ostale stvari spojiti na taj wifi signal?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne možeš stickom imaju vip i t-mobile tzv. Mi-Fi uređaje ne znam jel telci imaju
http://www.vipnet.hr/bezicni-modem-e5830s-wi-fi
inače sa stickom ne možeš slati ni primati w-lan jer mobilni internet je preko mobilne mreže to nije w-lan, ali eto ovakvi uređaji mogu odašiljati signal u w-lanu kojeg prime putem mobilne mreže
Kupi si modem koji podrzava 3g usb stickove u protisu i tako ces moc dijelit tu vezu od sticka preko wifi sa svim racunalima u kuci, a ako imas samo jedan komp, nepotrebno.
Laxarus majke ti jel meni daješ palac dolje? lol
pa za tebe sam dr.mr. za mobilni net, jesam napisao da sa samim stickom ne može? jer nije predviđen za to, i napisao sam za MI-FI, i što ti sada ulijećeš sa reklamom za dotičnu firmu? jel mu nije jeftinije uzeti to na pretplatu za 9 fucking kuna? a? ako mu već treba