da napravio sam to..
jel to to?
otprilike je to to,ne znam kakvo je sad stanje..
restartaj komp
da napravio sam to..
jel to to?
restartaj komp
da napravio sam to..
jel to to?
restartaj komp
ok i to je to za danas..
idem spavat samo idem restart i probat upload i to je to
javim za 5 minuta.
nista upload jos uvjek ultra malen
0.01 MB od 7.38 MB (0.24 KB/sek) -- 8 sati i 44 minuta je preostalo
nez sta da radim vise..
vidit cemo sutra
aj hvala na pomoci svima
pozz
ok i to je to za danas..
javim za 5 minuta.
skini jošovaj besplatni defragmentator i jednostavno napravi defragmentaciju ,danas -sutra,kako hoćeš(ostavi ga kako je podešen)
brz je..
i zovi sutra t-com (0800 9000)
da,ne znam onda,si vidio kako je brz?
ako neko ima volje nek pogleda moju temu
imam dosta veliki problem
nemam pojma,nek to sutra rješava..pozdrav
ok i to je to za danas..
javim za 5 minuta.
skini jošovaj besplatni defragmentator i jednostavno napravi defragmentaciju ,danas -sutra,kako hoćeš(ostavi ga kako je podešen)
brz je..
ok..
zvao sam ja vec t com i oni nikad nis ne poprave..
i kad na megauploadu stavim uploadat prvo je brzina
25kbs a poslje 5kbs znaci jednostavno se spusti :S
ok i to je to za danas..
javim za 5 minuta.
brz je..
ok..
zvao sam ja vec t com i oni nikad nis ne poprave..
i kad na megauploadu stavim uploadat prvo je brzina
25kbs a poslje 5kbs znaci jednostavno se spusti :S
Ako Ti se da probaj nako skeniranja ovim programom ( Hijack Hunter ) dati njegovog log na forum. Program je priznat, nije nikakav fake ili malware, može dosta toga otkriti. Postoji i portable verzija ako to želiš odraditi bez instalacije i upisa u regisrty bazu. Prije skeniranja promijeni kao na slici ono u 30 days, skeniraj i stavi njegov log na ove stranice koji će Ti se pojaviti i na Desktopu. Moguće da će log biti malo veći. Alat neće ništa brisati samo će skenirati sumnjive procese i druge stvari na tvom sustavu.
da,jedino još nije stavio novi antivirus,ja bi instalirao besplatnu aviru i napravio s njom kompletno skeniranje systema
barem to..
s obzirom da je bilo malwarea..
dommy jel superatispyware našao išta ozbiljnije,ne mislim na cookije?
zašto taj upload tako pada..
e znate sta?
ja bi se najradije prebacio na win7.
sve nanovo ljepo..
sta mislite oce li mi onda bit upload normalan ?
koliko posto ste sigurni da ce?
mozda bi se prebacio ovih dana jer mi je dosta vise skeniranja a i dosadio mi je xp
:D
da al nez dal ima smisla sve datoteke prebacit na disk i onda novi windows i na kraju da je isti upload :S
ee da probat cu sutra..
vec mi je instaliran ubuntu. pa cu probat na njemu uploadat
ajde idem ja
pozz
Ljudi, otkad imam MAXTV, down mi je cca 500kb/s, ali UP mi sucka, prije je bio cca 25-28kb/s,
sad je jedva 5-6kb/s...
Any idea?
Usput sam dobio novi ruter, novi SpeedTouch, jer su na starom kondezatori otišli u vječna lovišta.
Možda nekakve postavke? Ne vjerujem da je do portova, to je otvoreno,
ali UP na SpeedTestu i MU sucka.
ee rjesen problem uploadaa.
pocupo kablove od maxtv-a i sad uploada brzinom cca 30kb/s!!
hvala svima na pomoci!!!!!
ne smije max tv ograničavat upload.
ja imam 2 max tv prijamnika, download ide do 5 mbit a upload do 30 Kbs
uključivanje-isključivanje max tv-a ne utječe na brzine (i ne smije).
ee da probat cu sutra..
vec mi je instaliran ubuntu. pa cu probat na njemu uploadat
ajde idem ja
pozz
a ti dječko za testiranje uploada pokreni neki torrent klijent i počni skidat neku legalnu datoteku pa ćeš imat najrealnije vrijednosti uploada.
meni isto sporo uploada na rapid share i sličbne web uploadere a realno mi upload nije spor.
ma nije to.... ;)
ma nije to.... ;)
je. kad mi je maxtv spojen na ruter onda uploada 0.5 kb/s, kad odspojim sa rutera odma uploada 30kb/s.
i da zivim u selu u svojoj kuci.
moze bit da su kablovi u klincu.
ma nije ;)
Evo prije 4 tjedna mi se ja razbio max adsl (nije se htio spojiti na internet) i naravno zvao sam t-com i oni su rekli da ce u roku od 2 dana rijesiti problem. Kada su rijesili ovaj problem pojavio se je drugi - max download brzina mi je 0.44 Mbit/s a prije nego mi se je razbio internet mi je bila brzina 2 Mbit/s (znam da nije velika brzina ali sam 4 km od centrale). Drugi u mom selu uvijek su imali brzinu 0.78 Mbit/s (ne znam zasto su oni uvijek imali tako spru vezu). Zvao sam t-com da rijese ovaj problem i prije 8 dana je dosao njihov tehnicar. Kada je malo prckao po routeru rekao je da ce drugog dana doci malo iskusniji tehnicar s boljim instrumentom za mjerenje brzine pa da ce vidjeti sto se moze napraviti i naravno nije dosao!!!! I tako sam jucer zvao t-srot sav ljut i trazio da mi povecaju brzinu i opet su rekli su da ce to rijesti za najkasnije 2 dana. Moze li se tu sta napraviti da dobijem brzu vezu? Moze li se traziti da stave centralu u moje selo (tamo ima jedno 10-ak korisnika max adsla)? Sto da radim pomagajte?
Sutra cu ih zvati ako nitko ne dođe to popraviti pa javim!