T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.963
|
čitano: 7.096.360
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: T-Com Internet
4mal kaže...

ali i kosta vise 

Jbg ne mozes imati ovce i novce moram si malo olaksati hh ... nego, samo da ne pocnu limitirati promet na takvim brzinama kao sto to radi Deutsche Telekom.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 20:07 (lovac82).
17 godina
T-Com Internet

kak ne kupis fiz.. pa prodas poslje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
4mal kaže...

koji si kvart?

Bolje koji sam grad 

Samomrzeći hrvat
17 godina
T-Com Internet

a nishta onda 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Kako da provjerim da li je meni dostupan VDSL?

I da li se taj VDSL šta dodatno plaća?

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

Za dostupnost moraš pitat negdje ( u T-centru ili kontaktiraš SZK putem telefona ili Facebooka) i ne plaća se ništa dodatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Drakon kaže...

Za dostupnost moraš pitat negdje ( u T-centru ili kontaktiraš SZK putem telefona ili Facebooka) i ne plaća se ništa dodatno.

Upravo sam pričao sa službom za korisnike i kaže mi lik da se može gotovo na svim lokacijama u hr. Jedimo što moram ić u t-centar da naprave zahtjev jer oni to ne rade preko szk. Kaže da nema ugovorne obveze niti se plaća više.

13 godina
odjavljen
T-Com Internet

Mislim da imam najveci upload od vas tu (kaj se vdsl korisnika tice) 

http://www.speedtest.net/my-result/4153276060

I won’t scatter your sorrow to the heartless sea. I will always be with you.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 22:19 (Arnold Layne).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

Pitanjce vezano uz promjenu parice na DSLAM-u: kome se obratiti da vidi postoji li mogućnost prebacivanja na novu jer na trenutnoj imam mogućnosti za 10/0.6 Mbps paket od T-Coma ali je bilo onda problema sa MaxTV-om i pucanjem veze (promo period od 2 mjeseca prije skoro 2 godine), dok recimo jedan od susjeda ima od Iskona 10/0.5Mbps + njihov TV paket i nema pucanja (bijela zona Iskon).

Da li se to isplati tražiti jer je kod tog čovjeka sigurno bolja parica nego ova koja je kod nas doma.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ovisi koji od susjeda, di se nalazi od tebe, jer nemora znacit da imate podjednaku duzinu kabela, jer kabeli idu svakak.
I prvo i osnovno, prije neg trazite ikakve idijotarije po paricama, od tavana ili ormarica na koci povucite UTP kabel do uticnixe, stavite novu uticnicu, e onda se zalite.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
Arnold Layne kaže...

Mislim da imam najveci upload od vas tu (kaj se vdsl korisnika tice) 

http://www.speedtest.net/my-result/4153276060

isto imam Down 31 ali Up je 3.5

17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Jel ovo puno cekanja za igru od 36GB?

Je. U Rumunjskoj bi čekao oko 4 minute

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
12 godina
neaktivan
T-Com Internet

a a meni je ovo stanje

http://www.speedtest.net/my-result/4154447676

download je dobar ali upload šteka, u modemu piše da je pušteno 4263 kbps i da mogu imat 17270 kbps

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

Slavonski Brod.

Zvao danas SZK. Kaze mi lik da vidi da je kao dostupna VDSL usluga za moj prikljucak, ALI, da je ta neka promotivna ponuda istekla te da je trenutno u fazi testiranja kod postojecih korisnika i da ce imat vise informacija kroz 10tak dana.. mos mislit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T-Com Internet

Sorry što ovako upadam, vidim da ste se raspisali o VDSL-u zadnjih 10 stranica valjda.

Situacija je sljedeća, dobio sam ZTE modem (umjesto šugavog ADB-a).

Imam 10/1 paket.

Koja je fora s VDSL-om?
Jel moguće da T-Com daje VDSL veće brzine uz postojeću cijenu?
Ili sam "fulao celi fudbal"? 

Hvala unaprijed na odgovorima.

EDIT: Zvao SZK, budući da živim na selu gdje centrala nema VDSL propusnost, ništa od te ljubavi.
Maksimalno povlačim kojih 13 Mbps, no zbog paketa sam na 10 Mbps limitiran.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 12:23 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

Evo dođe do obrta situacije. Lik me ponovo zove i kaze da se raspitao malo bolje i da je je moguce i napraviti zahtjev jer imaju rutera. Kaze da je i napravio zahtjev za mene i da ce kroz par dana doci ruter s uputama (i guess, da cu sam morat instalirat).

@Sudy_freak

To je navodno jos "promotivno" jer zapravo nigdje javno nemozes naci podatke o VDSL-u i trenutno je u fazi testiranja da vide kako se ponasa. Ukoliko se bude ponasalo dobro ici ce javno i s reklamama onda ce svi moci preci na to. Besplatno. Eto koliko sam ja shvatio. Poz

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Ovisi koji od susjeda, di se nalazi od tebe, jer nemora znacit da imate podjednaku duzinu kabela, jer kabeli idu svakak.
I prvo i osnovno, prije neg trazite ikakve idijotarije po paricama, od tavana ili ormarica na koci povucite UTP kabel do uticnixe, stavite novu uticnicu, e onda se zalite.

Pa susjed se nalazi na manje od 80m zračne linije (ulicu dalje od nas je). Svi kablovi u kuci vezani uz telefonske instalacije su zamijenjene prije cca 2.5 godine zbog starosti a i zbog novog uredjenja u prostoriji u kojoj se nalazi TG782i. 

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
14 godina
Rav3n kaže...

@Sudy_freak

To je navodno jos "promotivno" jer zapravo nigdje javno nemozes naci podatke o VDSL-u i trenutno je u fazi testiranja da vide kako se ponasa. Ukoliko se bude ponasalo dobro ici ce javno i s reklamama onda ce svi moci preci na to. Besplatno. Eto koliko sam ja shvatio. Poz

Da, apsolutno nigdje nema ni riječi. Ali vrijedilo je probati.
Dakako, razumijem da nema podrške jer živim na selu.
Nadam se da će se uskoro situacija popraviti :)

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

Sve mi je jasno. Zivimo u istoj drzavi XD. Da o optici ni ne govorim. Ja zivim u kuci u predgradju Sl. Broda. Svega 4 km zracne linije od centra al uopce se ne nadam bar 10tak godina da ce uspit doc do nas :D. Stambene zgrade ok, i uzi centra a ostalo ni ne nadam se

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Rav3n kaže...

Sve mi je jasno. Zivimo u istoj drzavi XD. Da o optici ni ne govorim. Ja zivim u kuci u predgradju Sl. Broda. Svega 4 km zracne linije od centra al uopce se ne nadam bar 10tak godina da ce uspit doc do nas :D. Stambene zgrade ok, i uzi centra a ostalo ni ne nadam se

ja sam 1.6 km od centrale i ne nadam se da cu moci imati vdsl narednih 5 god min.

12 godina
sudy_freak kaže...
Rav3n kaže...

@Sudy_freak

Da, apsolutno nigdje nema ni riječi. Ali vrijedilo je probati.
Dakako, razumijem da nema podrške jer živim na selu.
Nadam se da će se uskoro situacija popraviti :)

Piše da se TURBO opcije mogu aktivirati besplatno; -tamo u onim tabelama od MAX2 (3.str PDF) i MAX3(4.str PDF) specifikacija. https://www.hrvatskitelekom.hr/ResourceManager/FileDownload.aspx?rId=885&rType=2

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 17:18 (Crni_007).
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

E jbga sad ... Koji bi se prosjecni korisnik sjetio traziti po PDF fajlovima?? Ako nema medju onim sto nude, onda bi normalno pretpostavio da toga ni nema.. Istini za volju cak i kad proguglas termine "VDSL" i "T-COM" (ili slicno) cak ti ni Google ne izbacuje bas puno podataka. Samo pitaj 100 nasumicnih ljudi da vidis koliko ih zna za to.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
T-Com Internet

Očito da to skrivaju s razlogom(vjerojatno nemaju dovoljno routera ili centrale nisu spremne)....jučer sam dobio informaciju da se aktivacija Turbo opcije može zatražiti samo u nekoliko gradova isključivo u T-centrima.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
T-Com Internet

progooglaj termine "t-com cjenici" i tamo ces sve nac

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
T-Com Internet

Ne pratim situaciju tako da se ispričavam ako je pitanje bilo nedavno postavljeno. Planiraju li kakvo povećanje ovih mizernih brzina ili veću popularizaciju optike?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
14 godina
Crni_007 kaže...

Očito da to skrivaju s razlogom(vjerojatno nemaju dovoljno routera ili centrale nisu spremne)....jučer sam dobio informaciju da se aktivacija Turbo opcije može zatražiti samo u nekoliko gradova isključivo u T-centrima.

Baš sam ja danas dobio SMS poruku, kako mogu aktivirati 4G+ na svojem mobitelu, i ajde, zvrcnem ja SZK T-Com-a, i javi mi se jedna ljubazna teta, nije mi se predstavila! 

Pita ona mene što i kako mi može pomoći, pa joj ja kažem i između istalo, "problem" sa bržim WiFi signalom, te mi kaže;"možete u Karlovcu od 10 veljače zatražiti aktivaciju, pa kada budu resursi ostvarivi, budete došli na red"! 

Evo malo kasnije ću ponoviti i obnoviti zahtijeva, morati nekaj bude do ljeta, nisam kazao kojega  !!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
T-Com Internet

kolika je ukupna brzina koju prosječni 4G odašiljač HT-a može odjednom isporučiti? i koliko se uređaja otprilike može spojiti odjednom?

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
T-Com Internet

Proslo 48h jos nisu aktivirali optiku i maxtv (probno 3 mjeseca maxtv), danas ujutro zovem kaze bit ce poslijepodne sve rijeseno, zovem prije sat vremena nece sigurno biti do kraja vikenda... a optika rok je 30 dana... tko koga tu zafrkava ja neznam, svi uređaji spojeni....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
T-Com Internet

Ovo moram podijeliti s vama. Prijatelj je prije sada više od godinu imao problema s pucanjem veze. Došao mu tehničar iz T-Coma i sredio. Znate kako to sada kod njega izgleda?

UTP kabel Cat5e ide od tavana do blizu routera, na jednu paricu kabela ufrkane su žice za dva telefonska kabela (ona tanka) od kojih jedna ide u router a druga u fiksni telefon.

Da, dobro ste pročitali, "tehničar" je na paricu (dvije žićice) ufrkao DVA kabela s po 2 žičice od kojih je jedna u router druga u fiksni telefon. I još izolirao izolir trakom.

I to jer se prelazilo na IP telefon pa spliter više nije potreban. Ja se čudim kako to uopće funkcionira, a rade i telefon i adsl.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nekontam ja tebe sta se ti cudis, izolir traka je izolacijski materijal, najkavlitetniji spoj u telekomunikacijama je da zafrce zice.
I sad sta je cudno ja neznam.
A i ono bitni, tehnicar ti nebi trebao po kuci provlacit nikakve kablove, trebao bi otic na ormaric na uvodu u kucu, ili na tavan premjerit, parametri dobri, nije do nas, rec bok i zamijenite si kucnu instalaciju. Naravno da se inprovizira u tom slucaju. Nece se sigurno kanalice kupovat, nadzbukne kutije i sta ti ja znam. Ak oces estetiku radis si sam il platis da ti se napravi, ovo je sve inace dobra volja ljudi da otklone kvar. Inace i HT i svi operateri ako se pri razduzivanju naloga razduzi na korisnikova instalacija, odma salju racun od 500 kn :)
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice