Gledo sam bodove od T-coma i u rubrici otkup imam neke negativne vrijednosti (-100, -207,...). To je u zadnjih pola godine, u ranijim mjesecima su ti bodovi 0. Zanima me zašto imam te negativne vrijednosti, jer nisam uzimao ništa od njihovih "nagrada"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala! To uopće nisam znao, ja sam mislio da je to zato kaj "dosta" (nikad više od 50 GB) skidam, pa kao neka kazna.
heh nije kazna,važe ti 24 mjeseca i tako ti i ističu..zamijeni ih barem za nešto prvo ti se stari troše
Već sam ih zamijenio za časopis
to -107 ti je negativna vrijednost zato jer nisi platio racun do 25. kak pishe na racunu nego si ga platio 27 u mjesecu i bodovi ti se onda oduzimaju :)
vjeruj mi... uzmem svake godine bilo kakvu majcu sam da prasinu imam s cim pokupit ispod regala---nedam im bodove pa da si onda oni saltaju... rekoh zajebi daj maju
i sto tako proslo lijeto pogledam auuuu skinushe mi 2.8k bodova zato jer 4-5 racuna nisam placao na vrijeme... tak da ti je to razglo
Već sam ih zamijenio za časopis
mogu mislit koji casopis ;)
moze mi tko reci gdje mogu vidjeti bodove....nisam bas upoznat s time....
to -107 ti je negativna vrijednost zato jer nisi platio racun do 25. kak pishe na racunu nego si ga platio 27 u mjesecu i bodovi ti se onda oduzimaju :)
vjeruj mi... uzmem svake godine bilo kakvu majcu sam da prasinu imam s cim pokupit ispod regala---nedam im bodove pa da si onda oni saltaju... rekoh zajebi daj maju
i sto tako proslo lijeto pogledam auuuu skinushe mi 2.8k bodova zato jer 4-5 racuna nisam placao na vrijeme... tak da ti je to razglo
nije istina,ne oduzimaju se bodovi ako ne plati račun do 25og onda se ni ne dodaju uopće..a oduzimanje bodova je zbog zastare..
rocker imaš broj bodova na računu..
Bodovi važe do 31.10.2011. - nakon toga se brišu.