Produzivanje t-com i ostalih ugovora

poruka: 14
|
čitano: 4.235
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Vidio sam na nekoliko mjesta pa je vrijeme da se T-comu malo razbije mit koji je uspio uvest među svoje korisnike.

Dakle, kada vam istekne famozni ugovor koji ste potpisali da ne placate ogromnu cijenu prikljucka neće vam se isključit internet telefon maxtv i ostalo sta vec imate.

Taj ugovor nije potpisan da bi vam se omogućila usluga nego da bi dobili taj popust prilikom uvođenja, a njima se osigurao korisnik na 2 godine kako se ne bi prebacivali na drugog operatera, prekidali pretplatu i ostalo.

Ja sam vec preko godinu dana "bez ugovora" jer se planiram prebacit na nekog jeftinijeg al nikako da platim sve račune pa se oduzilo...Znači istekne ugovor, vi nastavljate koristit ko i dotad. A oni ce vam slat promo materijale da produzite na jos 1-2 godine i uzmete si prijenosni hard disk (i ostalo)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Produzivanje t-com i ostalih ugovora

zanimljivo. pa to jamčim zanju SVI OSIM TEBE ! a koja će to budala sa lopovima napraviti novi ugovor zbog harda ? koliko imaš godina dečec ???

Z
16 godina
odjavljen
opcom kaže...

zanimljivo. pa to jamčim zanju SVI OSIM TEBE ! a koja će to budala sa lopovima napraviti novi ugovor zbog harda ? koliko imaš godina dečec ???

a jesi ga popljuvao bezveze... 

vjerovatno ona koja nema drugog izbora...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan

ja dobio GPS....xD

mogo sam birat izmedu novog rutera il GPS.a i stari reko da mu kao treba GPS i tako sam to uzo....

no taj GPS valja znas kak....

nikak da pogodim dobru akciju ko drugi moji frendovi...Mršti se

super tema za neiskusne....

Belji se

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
neaktivan

gledaj to ovako ....

Otiđi za primjer u optime

Uštedi 40 kn mjesečno s DUPLOM BRZINOM

Budi u ugovorm s njima 24 mjeseca

Pomnoži 24 mjeseca s 40 kn uštede

Dobij rezultat od 960 kn uštede u 2 godine

???

PROFITIRAJ!!!!!

za 960 kn moš kupiti taj pišljiv hard disk i to :

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=051510&id_artikl=051.510.056

Ostane ti 300 kn za 2gb rama

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

t - shit me dobro sluzi (al opet je shit)... djubre je samo zato jer moram placat pretplatu na telefon da bi imao net a ne sjecam se kad sam zadnji puta koristio telefon, kvragu cak ga ni nemam. e zato je t-shit 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

gle, ne bi to napisao da nisam imao desetak slucajeva u drustvu, a po internetu da ne pricam. tolko o tome da SVI znaju. Najviše volim takve pametne ko ti koji misle da se svijet vrti oko njih i da su svi isti ko ti. Kuzis, dečec ?

17 godina

Evo,meni istječe govor idući mjesec. E sad mene zanima slijedeće: ako više ne želim koristiti internet, da ga jednostavno ne koristim ili moram se nešto posebno odjavit? Mislim, hoće li mi i dalje dolaziti računi?

0 0 hvala 0
17 godina

pa valjda ako ti istjece ugovor pitat cete da produzis?pa ako neces iskopcaju ti i to je to!

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 15:04 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan
SeleS kaže...

ja dobio GPS....xD

mogo sam birat izmedu novog rutera il GPS.a i stari reko da mu kao treba GPS i tako sam to uzo....

no taj GPS valja znas kak....

nikak da pogodim dobru akciju ko drugi moji frendovi...Mršti se

super tema za neiskusne....

Belji se

U svakom slučaju sve ti je bolje od njihovih routera, dobro si prošao ;)

kule kaže...

Evo,meni istječe govor idući mjesec. E sad mene zanima slijedeće: ako više ne želim koristiti internet, da ga jednostavno ne koristim ili moram se nešto posebno odjavit? Mislim, hoće li mi i dalje dolaziti računi?

Veli čovjek u prvom postu: '... Znači istekne ugovor, vi nastavljate koristit ko i dotad. A oni ce vam slat promo materijale da produzite na jos 1-2 godine i uzmete si prijenosni hard disk (i ostalo)'. Ako nećeš više koristiti odjaviš i adio.

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
odjavljen

odjavi odmah danas... mogu te zayebavat da si im kasno rekao bla, bla... uglavnom odmah na net i odjava. 

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

pa valjda ako ti istjece ugovor pitat cete da produzis?pa ako neces iskopcaju ti i to je to!

ma nemas sta produzivat, o tome i pricam ovdje. Ugovor istekne i ti normalno dalje koristis. Racuni isti dolaze, internet radi normalno, ugovor je samo njima potvrda da moras bit kod njih za to vrijeme

17 godina
skank666 kaže...

odjavi odmah danas... mogu te zayebavat da si im kasno rekao bla, bla... uglavnom odmah na net i odjava. 

Ne mislim se još odjavljivat,tek iduće godine kad se budem selio iz kuće...

15 godina
neaktivan
FX_09 kaže...
R4zOR229 kaže...

ma nemas sta produzivat, o tome i pricam ovdje. Ugovor istekne i ti normalno dalje koristis. Racuni isti dolaze, internet radi normalno, ugovor je samo njima potvrda da moras bit kod njih za to vrijeme

ovo potvrđujem pošto sam u t-cigića ( treba organizirati natjecanje u vrijeđanje t-scuma :D ) 4 godine od kojih su prve 2 ugovor a ostatak bez ugovora.. Đava ih odnja ako mi nisu skoro svoju dušu koju nemaju ponudili...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice