Koju t-com opciju odabrati?

poruka: 11
|
čitano: 3.695
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Danas su mi javili iz t-com-a da je u mom selu dostupan ADSL (već je bilo i vrijeme). Sada imam Tele2 3G stick 3GB.

Mislim si uzet onu prvu brzini (4Mb/s - 256kb/s) i Flat. Sam bih sve instalirao i podesio.

U routere,modeme,wlan, lan se baš i nekužim znam spojit 2 računala preko lan-a ,a za ostalo nisam imao priliku spajat jer mi netreba.

Imam laptop i comp te mobitel (xm5800) koji ima wlan. Mislim si uzet bežični adsl pa preko moba i lapa se spajam preko wlana, a sa compa preko onog usb adaptera. Ako je bežični internet sheban (puca veza, neprepoznaje uređaje, kratak domet...), onda bih išao na dobri stari žični adsl ,ali samo bi comp imao vezu na net. Međutim i to se da riješiti kupovinom bežičnog routera koji povežem s compom pa bi se preko njega povezao na internet sa laptopom i mobom.

Koji uređaj odabrati, opciju itd. to je ono što vas korisnike t-comovog adsl-a pitam?

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja imam gigaset sx763. moram priznat da je solidan, po pitanju kvalitete i opcija. najbolje je flat 4/256 i sve si sam fino spojis. ja sam dobio samo jedan splitter, pa racunaj na to ako imas vise od jednog telefona u kuci/stanu.

2 0 hvala 1
17 godina

Evo idem u sisak i uzimam za cca 1h adsl samoinstalirajući paket za 200kn.

Sad je pitanje dali ću ja dobit thomsona ili gigaset ili mogu birati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koju t-com opciju odabrati?
Ne znam, ja sam narucio postom i dobio sam gigaset. posto ides osobno mislim da mozes nesta dogovorit. ;)
17 godina

Dobro, zahvaljujem se.

Otišao sam u t-centar i tamo je moj stari sve ispunio odabrao sam opciju itd. , ali nisam dobio taj paket nego ga šalju poštom i nemože se birat router. Nadam se da ću dobit siemens gigaset, ali nadam se da ni onaj drugi thomson nije loš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 18:12 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Planiram ugovoriti ADSL pristup rođacima. Tamo gdje žive dostupan je samo T-Com.

Koliko sam vidio na stranicama Max adsl-a, najjeftiniji pristup je 99,80 kn/mjesečno (brzina do 4 Mbps i promet do 1 GB).

Informacija koju nisam uspio pronaći je plaća li se pretplata za telefon dodatno? (onih 73,80 kn)

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imas normalno racun za telefon i za internet.

16 godina
moderator
macak kaže...

Planiram ugovoriti ADSL pristup rođacima. Tamo gdje žive dostupan je samo T-Com.

Koliko sam vidio na stranicama Max adsl-a, najjeftiniji pristup je 99,80 kn/mjesečno (brzina do 4 Mbps i promet do 1 GB).

Informacija koju nisam uspio pronaći je plaća li se pretplata za telefon dodatno? (onih 73,80 kn)

Da placas pretplatu.(onih 73,80 kn)

17 godina
neaktivan

Dakle, najjeftinija moguća opcija iznosi 173,60 kn?!

To je prestrašno, pogotovo uspoređujući sa primjerice Iskonom, kod kojeg ista usluga stoji 114,13 kn. A i pozivi su višestruko jeftiniji.

Ne koristim usluge T-Coma, tako da nisam ni bio svjestan ovoga.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina

Cek, jel se može isključit telefon i imat adsl da se neplaća ona glupa pretplata na telefon od 70kn, a ništa ni nepričamo na njega ionako mislimo preći na mobitele isključivo ili na skype?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne može se imati isključena telefonska linija a aktivan DSL.

Paket od 1GB nikome nije dovoljan pošto se prosječnim surfanjem bez gledanja videa i sličnog potroši oko 3 - 4 GB najmanje. Pogotovo na 4 mb/s.

Ja s prosječnim surfanjem, downloadanjem drivera i ponekim pogledanim videom mjesečno potrošim recimo 7 GB, pa mi ostalo ostane za skinuti ponešto.

Imam T-Com 4 mb/s 10 GB paket. Flat mi je preskup.

U Osijeku gdje stanujem dok studiram imam 1 mb/s iskon flat; sad mi je malo sporo ali flat je flat.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice