Slušalice za glazbu - tema za izbor izdvojena tema

poruka: 4.408
|
čitano: 1.504.784
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Slušalice za glazbu - tema za izbor
ZeroC00l kaže...

Ekipa moze mala pomoc. Trazim (odma da napomenem da je ovo BUDGET edition shopping) nekakav DAC/preamp(monitor kontroler).

Trenutno na listi:
Schiit SYS

Schiit Modi 2

Problem je taj da nemam blage veze di to kupit. Ako netko zna di kako doc do Schiita ili mozda preporuku za nesto drugo...

Za što ti treba? Slušalice, mic. (preamp??) , gitara?
Imaš ih od 300 do 10000++ kuna...

everyday i'm shuffling...
11 godina
neaktivan

Trenutno samo za monitore. Jos pecam sluske, a za njih ce bit drugi setup

Brain.exe has stopped working!
15 godina
neaktivan
ZeroC00l kaže...

To mi je ono, za prvu ruku tek tolko da ne moram alt-tabat...fino izgleda, nije nesto skupo. Nije mi tolko za DAC koliko mi je za kontroler. Da ne tipkam PP, trebam za 3,5mm-3,5mm.

matija656 bio sam na tim stranicama i na jos par UK stranica, bog pomozi 

te stranice što ti nalaziš sam i ja isto tako nalazio, samo što je cijena i dostava skupa jednostavno previše

i to sve je tako jer je "made in 'murica"

htio sam si kupit fulla 2 dok je izašla, jer sam taman bio u procesu gledanja koji DAC/AMP bi kupio za buduće slušalice, i ono, dok sam zaračunao razliku u cijeni i dostavu, došlo bi me od 1100 do 1200 kn, možda i više ovisno o konverziji valute, tako da sam to odmah otpisao, a i vidio sam da uređaj ima neke muhe, pa sam odustao od kupnje

i dobro da sam odustao, jer sam mjesec kasnije našao tu na forumu oglas za e10k za 350 kn, pa sam uzeo to, i sad mi je e10k draži jer ga mogu, tj imam, zaljepljenog na rubu stola odozdo da mi je nadohvat ruke (sa fullom to nebi mogao)

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
12 godina
ZeroC00l kaže...

Pa dobro ti kolega dabar govori, osobito ako ti triba za monitore uzmi profi karticu tipa taj focusrite.

17 godina
odjavljen
ZeroC00l kaže...

Razmisli i o SMSL M6 

https://www.amazon.co.uk/M6-Asynchronous-Integrated-Headphone-Black/dp/B015J0QAN6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1499069971&sr=8-1&keywords=SMSL+M6

Trenutno ga koristim i odlican je za te novce .

Na ebay se vjerovatno moze naci i za manje . 

People who boast about their IQ are losers - Stephen Hawking
11 godina
neaktivan

Fulla mi je tak, nista specijalno (sta se mene tice schiit je schiit ). Meni je zelja tube amp. Htio bi isprobati Darkvoice, to mi se cini ok (i najvjerojatnije ce uselit oko bozica na stol, ako do tad uspijem nabaviti slusalice koje me zadovoljavaju).

Ovo je prodavao kolega na forumu, glanc novi ispod malja za 800kn. 2 tjedna ga niko nije zvao. Naletim slucajno na njegov oglas (oko 7 za vrijeme kave na poslu), reko nazvat cu ga popodne. Cujemo se oko 4 i kaze mi da ga je prodao u 1. Sva sreca nismo u Texasu, odma bi si presudio.

EDIT: unimatrix001 Odgovorio sam se od DAC-a. Bezveze mi je sad dat 100€. Kad budem uzimao ide sve u kompletu. Za sad cu uzet samo monicon. btw kad ce neki tekst o slusalicama?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.7.2017 10:33 (ZeroC00l).
17 godina
odjavljen
ZeroC00l kaže...

EDIT: unimatrix001 Odgovorio sam se od DAC-a. Bezveze mi je sad dat 100€. Kad budem uzimao ide sve u kompletu. Za sad cu uzet samo monicon. btw kad ce neki tekst o slusalicama?

Ja i tekstovi ....uff . Ako nesto ne volim onda je to pisanje nadugacko i nasiroko ( jer se drugacije ne moze , jednostavno )

Ali aj , budem vec nesto za one modele za koji bude najveci interes . Hebi ga , imam ih vise pa bi to ispalo kao pisanje omanjeg romana 

A bude ih jos ...cim mi nesto padne u oko . Prva stvar koju moram je bitno bolji DAC/AMP  , vrlo vjerovatno tube amp. 

Btw , DarkVoice je jako dobar . Koristio sam ga posudjenog do prije dva tjedna i svidio mi se  Jedino sto mi je nedostajalo na njemu je balansirani izlaz...xlr ili dual ...nebitno 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.7.2017 10:52 (unimatrix001).
11 godina
neaktivan

Sad se izmotavas. mislim na zadnju akviziciju

17 godina
odjavljen
ZeroC00l kaže...

Sad se izmotavas. mislim na zadnju akviziciju

Audeze ?? Oh..ok , nema izmotavanja . Budem . Casna pionirska 

12 godina
ZeroC00l kaže...

Fulla mi je tak, nista specijalno (sta se mene tice schiit je schiit ). Meni je zelja tube amp. Htio bi isprobati Darkvoice, to mi se cini ok (i najvjerojatnije ce uselit oko bozica na stol, ako do tad uspijem nabaviti slusalice koje me zadovoljavaju).

Ovo je prodavao kolega na forumu, glanc novi ispod malja za 800kn. 2 tjedna ga niko nije zvao. Naletim slucajno na njegov oglas (oko 7 za vrijeme kave na poslu), reko nazvat cu ga popodne. Cujemo se oko 4 i kaze mi da ga je prodao u 1. Sva sreca nismo u Texasu, odma bi si presudio.

Prije par godina skupija e-mu 0404 usb za 350 kn, isti DAC ka modi(AK4396) dva preampa/hi-z ulaza ,odvojen izlaz za sluše sa pojacalom, balansirani izlazi... U-Phoria UMC204HD ide po cijeni ka taj kontroler, žalosno....

11 godina
neaktivan

Cek, pricas o oveme?! Ne trazi mi se sad cijena novog, al ak je toliko(ili skuplje) bilo novo, 'eben ulov. Jasno mi je na sta aludiras s tom U-phoriom-ali prije bih se ubio nego stavio tak nesto (ruzno u 3pm) na stol, zato sam i zanemario sta je kolega dabar preporucio.

12 godina
ZeroC00l kaže...

Cek, pricas o oveme?! Ne trazi mi se sad cijena novog, al ak je toliko(ili skuplje) bilo novo, 'eben ulov. Jasno mi je na sta aludiras s tom U-phoriom-ali prije bih se ubio nego stavio tak nesto (ruzno u 3pm) na stol, zato sam i zanemario sta je kolega dabar preporucio.

Ma nebitno taj E-MU je stara kartica iako radi na w10 bez jebenti, ali meni tribaju ulazi.

Svjestan sam da možda tebi ne tribaju, ali profi kartica još uvik mi se pari ka bolja kupnja od ovih hifi ''DAC''-ova. 600 kn mi se čini previše za ovakve stvari....pa makar izgledale lipo.

16 godina
neaktivan

Nisu vise na popustu ,dvoumim se  izmedu JBL E45BT i m40x,  sad ne znam ovo za bl reciver nije losa ideja ako su dosta bolje od jbl ,ako su podjednake ipak bih uzeo jbl?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.7.2017 19:27 (pilip88).
12 godina
pilip88 kaže...

Nisu vise na popustu ,dvoumim se  izmedu JBL E45BT i m40x,  sad ne znam ovo za bl reciver nije losa ideja ako su dosta bolje od jbl ,ako su podjednake ipak bih uzeo jbl?

Nema veze imaš 45 kuna na robu priko 750 kn tako da ispadnu taman tu negdi i nema poštarine priko 500.

Ja bi reka da jesu i to dobro bolje obzirom na iskustvo sa jbl t300a koje vjerojatno imaju isti driver i čak veći odaziv po specs od e45bt. A i reciver moš birat.

Doduše jedino LG G5,6 podržavaju aptx HD (koliko mi je poznato) od nekakvih mainstream uređaja koje moš kod nas nać, tako da ne znam koliko ćeš tu profitirat....

17 godina
odjavljen
om-prat kaže...
pilip88 kaže...

Nema veze imaš 45 kuna na robu priko 750 kn tako da ispadnu taman tu negdi i nema poštarine priko 500.

Ja bi reka da jesu i to dobro bolje obzirom na iskustvo sa jbl t300a koje vjerojatno imaju isti driver i čak veći odaziv po specs od e45bt. A i reciver moš birat.

Doduše jedino LG G5,6 podržavaju aptx HD (koliko mi je poznato) od nekakvih mainstream uređaja koje moš kod nas nać, tako da ne znam koliko ćeš tu profitirat....

M40x zvucno jesu bolje od JBL  ( ne previse ali jesu ). Iz iskustva ti mogu to reci . Da su te JBL standardne zicane ne bi vrijedile toliko ali BT im radi vrlo dobro . Cak i bolje od Sony XB950BT ( koje su zvucno bolje ali i skuplje )  

12 godina
unimatrix001 kaže...
om-prat kaže...

M40x zvucno jesu bolje od JBL  ( ne previse ali jesu ). Iz iskustva ti mogu to reci . Da su te JBL standardne zicane ne bi vrijedile toliko ali BT im radi vrlo dobro . Cak i bolje od Sony XB950BT ( koje su zvucno bolje ali i skuplje )  

Na T2S koje kostaju 150 kn bluetooth 4.1 radi kroz dva zida, a baterija traje 44 h i to bi reka da traje i vise+line in i out. Eto koliko ti to vridi... kazem da nisu visoki losi i da bass manje ''pliva'' isla bi preporuka. Ovako za 100€ u RH prije eventualno ZX770bt ali vise ih nema po toj cijeni...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.7.2017 21:10 (om-prat).
16 godina
neaktivan
om-prat kaže...
pilip88 kaže...

Aha nisam to znao za popust,super...slusalice bi  mi sluzile za komp i mobitel(s7 edge)

unimatrix001 kaže...
om-prat kaže...
pilip88 kaže...

A znam da im to podize dosta cijenu

om-prat kaže...
unimatrix001 kaže...
om-prat kaže...

Na T2S koje kostaju 150 kn bluetooth 4.1 radi kroz dva zida, a baterija traje 44 h i to bi reka da traje i vise+line in i out. Eto koliko ti to vridi... kazem da nisu visoki losi i da bass manje ''pliva'' isla bi preporuka. Ovako za 100€ u RH prije eventualno ZX770bt ali vise ih nema po toj cijeni...

ZX770bt uopce nema za kupiti kod nas ...

12 godina
pilip88 kaže...

Pa prakticki i nema jer ih drže edigital i conrad, ali odma sam napisa da ih nema po toj cijeni više. 

17 godina
odjavljen
om-prat kaže...
pilip88 kaže...

Pa prakticki i nema jer ih drže edigital i conrad, ali odma sam napisa da ih nema po toj cijeni više. 

Preowned - boxed ...o selleru sve naj mogu reci . Kupio sam od njega dva para MDR 1A ( za radne kolege ) , svoje MDR950 BT i JBL EVEREST 100 BT ...

Mozes i kliknuti na MAKE OFFER i ponuditi i malo manje ( ali ne pretjeruj sa snizavanjem ) i uglavnom prihvati . 

Siguran sam da je stanje 10/10

http://www.ebay.ie/itm/Sony-MDR-ZX770BN-Wireless-Wired-Headphones-Black-Blue-Pre-Owned-Boxed-/272739524691?hash=item3f808ae053:g:sSYAAOSwo4pYi21M

BTW  ove su noise cancelling 

Ili Ex display  ( slike su iste ali slusalice nisu jer nema smisla slikati isti proizvod iz dvije kutije...to je i mene zbunilo pa mi je covjek tako odgovorio a sto ima smisla ) 

http://www.ebay.ie/itm/Sony-MDR-ZX770BN-Wireless-Wired-Headphones-Black-Blue-New-Ex-Display-Boxed-/253000077820?hash=item3ae7fad1fc:g:fWoAAOSw4CFY65WE

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2017 8:10 (unimatrix001).
16 godina
neaktivan

Cek to su koristene slusalice?Koja je razlika izmedu slusalica na prvom i drugom linku?

17 godina
odjavljen

Te '' koristene '' obicno one koje su kupljene , otpakovane , isprobane i vracene iz tko zna kojeg razloga ( kupac se predomisli , ili odluci se za nesto drugo , ili mu se iz nekog razloga ne svidjaju ali sve budu vracene u roku 14 dana ) ali sve su u  ''as new '' stanju ali ih mora oznaciti kao koristene cak i ako su samo otpakovane od strane kupca . 

Druge su iste ali su izlozbeni model . Sve su ( prema osobnom iskustvu temeljeno na kupljenom ) u 10/10 stanju sa svom opremom , original kutijom i cesto nekoristenim kabelima i dodacima . 

Po meni , isplativo . Cim dobije nesto sto mi bude zanimlljivo ja cu kupiti jos nesto . 

Naravno , povrat robe je moguc u za to naznacenom vremenskom razdoblju 

Kako je prodavac naveo , kupac sa manje od 10 feedback-a mora ga kontaktirati u slucaju bid-anja inace ce njegova ponuda biti obrisana . 

Meni je feedback 100% na 97 kupnji ( trenutno ) i prolaze mi ponude cesto 

A mozda cak i uzmem ove sa linka..cisto probe radi...nisam ih jos imao 

http://www.ebay.ie/itm/Sony-MDR-100ABN-h-ear-on-Wireless-Wired-Headphones-Black-Pre-Owned-Boxed-3-/253018118126?hash=item3ae90e17ee:g:4s0AAOSwTf9ZVOCu

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2017 10:51 (unimatrix001).
16 godina
neaktivan

Kako da ga kontaktiram nisam nigdje vidio email?Sta mislis koliko bih mogao spustiti cijenu?

17 godina
odjavljen
pilip88 kaže...

Kako da ga kontaktiram nisam nigdje vidio email?Sta mislis koliko bih mogao spustiti cijenu?

Koji email...kliknes na ono MAKE OFFER i tamo upises koliko mislis . On ima rok od 48 sati da prihvati ili odbije ili posalje protuponudu . Tako se mozete cjenkati do 3 puta . Mozda spusti cca 10 ak € sto je za tu cjenu ok. Meni bi mozda prihvatio i nizu jer imam nekoliko kupnji od njega i placam isti moment . Jednom kada on i ako prihvati trebas to i kupiti . Nadam se da si kupovao koji put na ebay pa da znas pravila . 

16 godina
neaktivan

Ma jesam kupovao sam ,samo nisam se nikad cjenkao pa nezz kako ide..Jedino sto nemam feedbackova ..

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.7.2017 18:34 (pilip88).
17 godina
odjavljen

Koliko mi se cini feedback jedino gleda kod aukcije ..tj bid-anja . Ali mozes upisati ponudu ( imaj na umu da je ponuda u £ a ne € pa da ne ponudis vise ) i onda ako bas hoces mozes ga kontaktirati na ono " contact seller " . 

16 godina
neaktivan

Hvala na savjetima!Koliko dugo im treba da stignu?

17 godina
Slušalice za glazbu - tema za izbor

U Lidlu za 6 Kn ljepljiva "kuka" (vješalica)...

Jako dobar headphone hanger kada se zalijepi zarotirano za 180°.

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Meni je stizalo u roku 4-5 radnih dana ali ja sam iz Irske narucivao ...u Hr vjerovatno par dana duze . 

16 godina
AmonZero kaže...

Slušalice HyperX Cloud II Gaming, 7.1, KHX-HSCP-GM - 499kn

https://www.links.hr/hr/slusalice-hyperx-cloud-ii-gaming-7-1-khx-hscp-gm-sive-100507048

Po lovu i trk u trgovinu

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

super sad nez da uzmem cloud 2 i ostatak para potrosim na kurve i janjetinu ili da uzmem fidelio x2+dac/amp koji dodju ko bubreg.. halp

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice