Naime,jučer sam spajao komp na kućno kino i onda sam opet vratio zvučnike na komp i na moje iznenađenje ne čuje se ama baš ništa a zvučnici rade(svijetli zeleno) i nekad se čuje šum u njima a kad stavim zvučnkke sa kućnog kina čuje se tako da nije problem u zvučnoj a sumnjam i da je u zvučnicima problem.Ima li tko kakvu ideju?
Problem sa zvučnicima
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.778
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad još probaj spojiti zvučnike od kompa na kućno kino da eliminiramo mogućnost hardwerskog kvara.
I pogledaj u driverima od sound kartice na koji izlaz ti baca zvuk.
Sad još probaj spojiti zvučnike od kompa na kućno kino da eliminiramo mogućnost hardwerskog kvara.
I pogledaj u driverima od sound kartice na koji izlaz ti baca zvuk.
meni se cini da si ti nesta krivog spojija kasi vraca to nazad, lipo sve pogledaj jos dvaput jel kako triba prikopcano
Zvučnike od kompa provjeri na nekom drugom računalu!
Ako rade onda ih ukopčaj nazad na svoj komp, deinstaliraj driver od zvučne kartice i ponovo ga instaliraj.
meni se cini da si ti nesta krivog spojija kasi vraca to nazad, lipo sve pogledaj jos dvaput jel kako triba prikopcano
imam problem sa zvučnicima genius sp-i350, na kompu idem slusat glazbu i sam mi se na lijevo cuje a na desno ne
Pogledaj dal su do kraja ukopcani , malo probaj mrdat kabel , mozda negdje gubi kontakt ?!