Gaming miš

poruka: 193
|
čitano: 50.696
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Gaming miš

zna li se mozda koja je rezlika izmedju miseva G9 i G9x osim u DPI-ima...Zanima me jel se uz G9 dobiju one 2-3 maske i one utege ze mjenjanje tezine.

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
16 godina
Gaming miš

Odlučio sam se za G9x, mozda je skup i nema ga jos kod nas ali mislim da je vrijedan cekanja, a do tada mi stize G19Smijeh.Zanima me jos samo datum izlaska G9x i cijena koja ce biti pa ako neko ima informacija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Viziman kaže...

zna li se mozda koja je rezlika izmedju miseva G9 i G9x osim u DPI-ima...Zanima me jel se uz G9 dobiju one 2-3 maske i one utege ze mjenjanje tezine.

ja ti imam g9 kupio prije 1 godinu dobio sam 2 maske(hrapavu i glatku), te 8 utega (2x 8g ---2x 4g).
Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
16 godina
neaktivan
Gaming miš

a posto vidim da je bilo i rasprave o tipkovnici na prethodnim stranicama.....mislim da se sada nikako ne isplati kupovati g19....pre veliki novac za takav dio periferije....preporucujem g15 imam je i stvarno vam kazem danije greska kupovati

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 16:01 (Maxy).

0 0 hvala 0
16 godina
Maxy kaže...

a posto vidim da je bilo i rasprave o tipkovnici na prethodnim stranicama.....mislim da se sada nikako ne isplati kupovati g19....pre veliki novac za takav dio periferije....preporucujem g15 imam je i stvarno vam kazem danije greska kupovati

mozda i je pre velika cijena no ja mislim da se isplati jer pruza sve sto jedan gamer moze pozeljeti...Bogataš
17 godina
neaktivan
Viziman kaže...

Odlučio sam se za G9x, mozda je skup i nema ga jos kod nas ali mislim da je vrijedan cekanja, a do tada mi stize G19Smijeh.Zanima me jos samo datum izlaska G9x i cijena koja ce biti pa ako neko ima informacija...

glupih ce biti i medju pametnima i medju glupima.
16 godina

Nazvo ja logitech i kazu da G9x dolazi tek krajem godine,pito sam ih jos i za G35 slusalice, one dolaze vrlo skoro.

17 godina
neaktivan
Viziman kaže...

Nazvo ja logitech i kazu da G9x dolazi tek krajem godine,pito sam ih jos i za G35 slusalice, one dolaze vrlo skoro.

Vjerojatno u Logitechu čekaju da ispucaju zalihu G9, pa će onda pustiti u prodaju G9x.
glupih ce biti i medju pametnima i medju glupima.
16 godina

De pa to nije der , sad ja moram čekat 6 mjeseci da bi dobio taj miš...Vjerojatno cu onda kupiti neki slabiji i jeftiniji miš da mogu cekat do ovog...npr.max 200-300kn.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 20:20 (Viziman).
16 godina
191x7 kaže...

Ja bi preporučio od ovih:

- Steelseries Ikari

- Microsoft Sidewinder

- Logitech G9

- OCZ Bohemoth

- Logitech MX-518 //jedini optički

- Sharkoon FireGlider

- OCZ Equalizer

- Canyon Laser Gaming MSL7

- Sharkoon Rush

Donja tri su najjeftiniji (150 - 200 Kn) i dobri su. (Najpovoljniji)

Prva tri su gornja klasa (Grand Prix).

Bohemoth, MX-518 i Fireglider su solidni (Best Buy).

Razer namjerno nisam spominjao kad ih ne volim (više razloga).

Jel ima netko link gdje mogu kupiti fireglider i jel minimalno 600 dpi a ili se može staviti i manje.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 20:27 (Viziman).
16 godina
Gaming miš

Jel neko zna kada ce izac mamba, koliko ce kosta, isplati li se i kako updatea firmware da se ne pomice dok klikas (ONO U 200 BUGU kao updatali su firmware pa im se vise nije mrdo dok su klikali, mislim da je tema XPC ali nisam siguran...ak ima neko od bugovog osoblja da pojasni...Iznenađen)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Viziman kaže...

Jel neko zna kada ce izac mamba, koliko ce kosta

Mamba je već došla u nas,cijena-1000 kn-LINK,a za firmware vidi na google

written by pod009
16 godina

aj plz treba mi hitno taj firmware i detaljne upute jer bi mozda kupio mambu, jer prekosutra dajem listu dijelova jednom liku iz konikoma... pa bih trebao znati srediti mambu prije nego ju narucim, da bezveze nebacim 1000kn...,to bi bilo bas bezveze...Mršti se

17 godina
neaktivan
Viziman kaže...

aj plz treba mi hitno taj firmware i detaljne upute jer bi mozda kupio mambu, jer prekosutra dajem listu dijelova jednom liku iz konikoma... pa bih trebao znati srediti mambu prije nego ju narucim, da bezveze nebacim 1000kn...,to bi bilo bas bezveze...Mršti se

Evo piše ti ovdje što učiniti za flashat novi Firmware.

We don't need no educatio/ We don’t need no thought control/No dark sarcasm in the classroom...
16 godina
Gaming miš

Jel ima netko da ima mambu, zanima me koliko je ko zadovoljan s njim i sto se sve dobije u paketu s njim? (jel se dobiju utezi za povećavanje težine miša??)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Viziman kaže...

Jel ima netko da ima mambu, zanima me koliko je ko zadovoljan s njim i sto se sve dobije u paketu s njim? (jel se dobiju utezi za povećavanje težine miša??)

Ne dobiju se utezi. Evo ti ovdje jedan review pa vidi što je sve u paketu.

We don't need no educatio/ We don’t need no thought control/No dark sarcasm in the classroom...
17 godina
Gaming miš

Samo polako sto se tice odabira misa.Ja bi preporucio da se ne zaletavas sa kupnjom. Idi u ducan i isprobaj koji ti vise pase,siguran sam da ima susretljivih trgovaca koji ce ti raspakirat svaki mis ako treba samo da ga proda. Sto se tice g9 i g9x razlika ti je ko Golf 6 sa obicnim svetlima i golf sa xenonicama.Nist posebno samo podize cijenu( i veca faca si u kvartu :)). Uzmi g9 bez ikakvih iksica ovo ono vjeruj mi morao bi biti proGamer da osjetis neku razliku izmedju ta dva misa. Previse dobrih miseva imas na trzistu tako da odabir je tezak zato preporucujem da skocis do nekog ducana i isprobas,a ako nemas uvjete za tak nekaj onda ces morati protegnut noge do veceg sredista ili kupiti na blef a to nebi nikako preporucio.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gaming miš

čisto iz zanimacije, koji je bolji: g9x ili mamba?

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma svi ti skupi glodavci su praktički slični. Ja sam kupio onog koji mi se najviše sviđao i da nije bio pretjerano skup (Diamondback 3G). Ja sam više za Mambu jer kao što rekoh više mi se sviđa

http://fotoforum.forumotion.net/
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 10:08 (Oly_E3).
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ma svi ti skupi glodavci su praktički slični. Ja sam kupio onog koji mi se najviše sviđao i da nije bio pretjerano skup (Diamondback 3G). Ja sam više za Mambu jer kao što rekoh više mi se sviđa

i ja sam više za mambu, samo mi smeta što nema da ide scroll lijevo desno što koristim u browseru za naprijed nazad.

16 godina
Gaming miš

Ima li neko mambu pa da nam kaze kakva je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Viziman kaže...

Ima li neko mambu pa da nam kaze kakva je?

pročitaj recenziju u novom BUG-u i sve ce ti bit jasno... ukratko to je najbolji miš na našem tržištu bez i jedne pretjerane mane osim cijene naravno.

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
16 godina
Gaming miš

Aj valj ak kupim i bude nekih problema, bug ce pomoc (nadam se, glupo mi dati 1K kn za mis koji je mozda losiji od mog jadnog misa cordless logitech desktop wave).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Viziman kaže...

Aj valj ak kupim i bude nekih problema, bug ce pomoc (nadam se, glupo mi dati 1K kn za mis koji je mozda losiji od mog jadnog misa cordless logitech desktop wave).

čitao sam o njemu u bugu, gledao tonu recenzija i stvarno me zadivio, samo što mi ono smeta(u prijašnjem postu kaj sam napisao).

nekako bi ja prije mambu nego g9x.

16 godina
djdomi kaže...
Viziman kaže...

čitao sam o njemu u bugu, gledao tonu recenzija i stvarno me zadivio, samo što mi ono smeta(u prijašnjem postu kaj sam napisao).

nekako bi ja prije mambu nego g9x.

I ja sam se odlucio za mambu nakon sto sam pogledo hrpu recenzija i videa, otprilike znam koje su mu mane,a i neda mi se cekat G9x koji dolazi krajem godine (ja zvao logitech)!

16 godina
Razer_Copperhead kaže...
Viziman kaže...

Ne dobiju se utezi. Evo ti ovdje jedan review pa vidi što je sve u paketu.

Steta sto se nemoze povecavat tezina s utezima (na mambi), a tezak je samo 120g...

16 godina
neaktivan

Čuj imaš i teretanu ako želiš malo raditi na sebiNamigiva

Ja nikada baš nisam gledao koliko glodavac teži. Možda uspiješ nešto improviziratiako se opredjeliš za mambu

17 godina
neaktivan
Gaming miš

ja imam trust gm 4800. imam negdje oko 8 utega. dosta dobro zato kaj je lakše igrat na većoj težini.

hehe miš za dešnjake a ja lijevak(il ljevak, kak se već piše).

malo je nepravedno što za nas ne naprave miševe kao npr. razer mamba R-dešnjaci, razer mamba L-lijevaci.

malo se vježbam na desnu ruku.

onaj g9x ima maske?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da svi razeri su simetrični tj. i za dešnjake i ljevake

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Da svi razeri su simetrični tj. i za dešnjake i ljevake

mamba i još neki(ja mislim lachesis) su jedini ergonomic.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice