zna li se mozda koja je rezlika izmedju miseva G9 i G9x osim u DPI-ima...Zanima me jel se uz G9 dobiju one 2-3 maske i one utege ze mjenjanje tezine.
Gaming miš
- poruka: 193
- |
- čitano: 50.696
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Odlučio sam se za G9x, mozda je skup i nema ga jos kod nas ali mislim da je vrijedan cekanja, a do tada mi stize G19.Zanima me jos samo datum izlaska G9x i cijena koja ce biti pa ako neko ima informacija...
zna li se mozda koja je rezlika izmedju miseva G9 i G9x osim u DPI-ima...Zanima me jel se uz G9 dobiju one 2-3 maske i one utege ze mjenjanje tezine.
a posto vidim da je bilo i rasprave o tipkovnici na prethodnim stranicama.....mislim da se sada nikako ne isplati kupovati g19....pre veliki novac za takav dio periferije....preporucujem g15 imam je i stvarno vam kazem danije greska kupovati
a posto vidim da je bilo i rasprave o tipkovnici na prethodnim stranicama.....mislim da se sada nikako ne isplati kupovati g19....pre veliki novac za takav dio periferije....preporucujem g15 imam je i stvarno vam kazem danije greska kupovati

Odlučio sam se za G9x, mozda je skup i nema ga jos kod nas ali mislim da je vrijedan cekanja, a do tada mi stize G19.Zanima me jos samo datum izlaska G9x i cijena koja ce biti pa ako neko ima informacija...
Nazvo ja logitech i kazu da G9x dolazi tek krajem godine,pito sam ih jos i za G35 slusalice, one dolaze vrlo skoro.
Nazvo ja logitech i kazu da G9x dolazi tek krajem godine,pito sam ih jos i za G35 slusalice, one dolaze vrlo skoro.
De pa to nije der , sad ja moram čekat 6 mjeseci da bi dobio taj miš...Vjerojatno cu onda kupiti neki slabiji i jeftiniji miš da mogu cekat do ovog...npr.max 200-300kn.
Ja bi preporučio od ovih:
- Steelseries Ikari
- Microsoft Sidewinder
- Logitech G9
- OCZ Bohemoth
- Logitech MX-518 //jedini optički
- Sharkoon FireGlider
- OCZ Equalizer
- Canyon Laser Gaming MSL7
- Sharkoon Rush
Donja tri su najjeftiniji (150 - 200 Kn) i dobri su. (Najpovoljniji)
Prva tri su gornja klasa (Grand Prix).
Bohemoth, MX-518 i Fireglider su solidni (Best Buy).
Razer namjerno nisam spominjao kad ih ne volim (više razloga).
Jel neko zna kada ce izac mamba, koliko ce kosta, isplati li se i kako updatea firmware da se ne pomice dok klikas (ONO U 200 BUGU kao updatali su firmware pa im se vise nije mrdo dok su klikali, mislim da je tema XPC ali nisam siguran...ak ima neko od bugovog osoblja da pojasni...)
aj plz treba mi hitno taj firmware i detaljne upute jer bi mozda kupio mambu, jer prekosutra dajem listu dijelova jednom liku iz konikoma... pa bih trebao znati srediti mambu prije nego ju narucim, da bezveze nebacim 1000kn...,to bi bilo bas bezveze...
aj plz treba mi hitno taj firmware i detaljne upute jer bi mozda kupio mambu, jer prekosutra dajem listu dijelova jednom liku iz konikoma... pa bih trebao znati srediti mambu prije nego ju narucim, da bezveze nebacim 1000kn...,to bi bilo bas bezveze...
Evo piše ti ovdje što učiniti za flashat novi Firmware.
Jel ima netko da ima mambu, zanima me koliko je ko zadovoljan s njim i sto se sve dobije u paketu s njim? (jel se dobiju utezi za povećavanje težine miša??)
Jel ima netko da ima mambu, zanima me koliko je ko zadovoljan s njim i sto se sve dobije u paketu s njim? (jel se dobiju utezi za povećavanje težine miša??)
Ne dobiju se utezi. Evo ti ovdje jedan review pa vidi što je sve u paketu.
Samo polako sto se tice odabira misa.Ja bi preporucio da se ne zaletavas sa kupnjom. Idi u ducan i isprobaj koji ti vise pase,siguran sam da ima susretljivih trgovaca koji ce ti raspakirat svaki mis ako treba samo da ga proda. Sto se tice g9 i g9x razlika ti je ko Golf 6 sa obicnim svetlima i golf sa xenonicama.Nist posebno samo podize cijenu( i veca faca si u kvartu :)). Uzmi g9 bez ikakvih iksica ovo ono vjeruj mi morao bi biti proGamer da osjetis neku razliku izmedju ta dva misa. Previse dobrih miseva imas na trzistu tako da odabir je tezak zato preporucujem da skocis do nekog ducana i isprobas,a ako nemas uvjete za tak nekaj onda ces morati protegnut noge do veceg sredista ili kupiti na blef a to nebi nikako preporucio.
čisto iz zanimacije, koji je bolji: g9x ili mamba?
Ma svi ti skupi glodavci su praktički slični. Ja sam kupio onog koji mi se najviše sviđao i da nije bio pretjerano skup (Diamondback 3G). Ja sam više za Mambu jer kao što rekoh više mi se sviđa
Ma svi ti skupi glodavci su praktički slični. Ja sam kupio onog koji mi se najviše sviđao i da nije bio pretjerano skup (Diamondback 3G). Ja sam više za Mambu jer kao što rekoh više mi se sviđa
i ja sam više za mambu, samo mi smeta što nema da ide scroll lijevo desno što koristim u browseru za naprijed nazad.
Ima li neko mambu pa da nam kaze kakva je?
Ima li neko mambu pa da nam kaze kakva je?
pročitaj recenziju u novom BUG-u i sve ce ti bit jasno... ukratko to je najbolji miš na našem tržištu bez i jedne pretjerane mane osim cijene naravno.
Aj valj ak kupim i bude nekih problema, bug ce pomoc (nadam se, glupo mi dati 1K kn za mis koji je mozda losiji od mog jadnog misa cordless logitech desktop wave).
Aj valj ak kupim i bude nekih problema, bug ce pomoc (nadam se, glupo mi dati 1K kn za mis koji je mozda losiji od mog jadnog misa cordless logitech desktop wave).
čitao sam o njemu u bugu, gledao tonu recenzija i stvarno me zadivio, samo što mi ono smeta(u prijašnjem postu kaj sam napisao).
nekako bi ja prije mambu nego g9x.
čitao sam o njemu u bugu, gledao tonu recenzija i stvarno me zadivio, samo što mi ono smeta(u prijašnjem postu kaj sam napisao).
nekako bi ja prije mambu nego g9x.
I ja sam se odlucio za mambu nakon sto sam pogledo hrpu recenzija i videa, otprilike znam koje su mu mane,a i neda mi se cekat G9x koji dolazi krajem godine (ja zvao logitech)!
Ne dobiju se utezi. Evo ti ovdje jedan review pa vidi što je sve u paketu.
Steta sto se nemoze povecavat tezina s utezima (na mambi), a tezak je samo 120g...
Čuj imaš i teretanu ako želiš malo raditi na sebi
Ja nikada baš nisam gledao koliko glodavac teži. Možda uspiješ nešto improviziratiako se opredjeliš za mambu
ja imam trust gm 4800. imam negdje oko 8 utega. dosta dobro zato kaj je lakše igrat na većoj težini.
hehe miš za dešnjake a ja lijevak(il ljevak, kak se već piše).
malo je nepravedno što za nas ne naprave miševe kao npr. razer mamba R-dešnjaci, razer mamba L-lijevaci.
malo se vježbam na desnu ruku.
onaj g9x ima maske?
Da svi razeri su simetrični tj. i za dešnjake i ljevake
Da svi razeri su simetrični tj. i za dešnjake i ljevake
mamba i još neki(ja mislim lachesis) su jedini ergonomic.