WoW problem...

poruka: 25
|
čitano: 2.542
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WoW problem...

Imam problem....Krenuo sam igrat WoW..i nakon 95 posto instalacije..pise mi error...sta da radim???molim pomoc...

Evo slike:

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: WoW problem...
Ghost23 kaže...

Imam problem....Krenuo sam igrat WoW..i nakon 95 posto instalacije..pise mi error...sta da radim???molim pomoc...

Evo slike:

dobra slika...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan

uf šta je dobra slika

hahahahaah
16 godina
protjeran
WoW problem...

Pa uopste nema slike Cool

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ghost23 kaže...

Evo slike:

Prvo i najvažnije je staviti sliku, bez toga ne možeš puno učiniti.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
neaktivan
WoW problem...

0 1 hvala 0
16 godina
WoW problem...

Ako si skido s neta mozda ti nije puna verzija,a ako si kupovo onda provjeri cd mozda je do njega!!!!!!!!!Drugo nista nebi trebalo bit problem

0 0 hvala 0
16 godina
WoW problem...

Postoji sansa da ti to svemir porucuje da ces si wow-om unistit zivot i da bi mogo odustat od cjelokupnog projekta instalacije te igranja igre koja ce ti samo tako oduzet najbolje dane/godine zivota

Ako to ne shvatis tako uvijek mozes posuditi od nekoga CD/DVD-e i ponoviti instalaciju i/ili skinuti drugu verziju s neta

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WoW problem...

ljudi pomažite  kako da bez brisanja wowa promjenim patch iz 3.2.2 na 3.1.3

ja sam to probo promjenit tako što sam ga izbriso i krenio nanovo instalirat ali mi satalno javlja eror  : Failed to read information from Internet.Please close all aplications and try again

PS:skido sam sa neta pa ako to ima veze dakle kako preći sa 3.2.2 na 3.1.3 i ovaj eror pa ako ko ima odgovor....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WoW problem...

a da nemislite svasta i odgovarate da posudim ili kupim CD reci cu vam imam  DVD citac koji je bolje da ga nemam jer je strgan pa tako...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crodir kaže...

ljudi pomažite  kako da bez brisanja wowa promjenim patch iz 3.2.2 na 3.1.3

ja sam to probo promjenit tako što sam ga izbriso i krenio nanovo instalirat ali mi satalno javlja eror  : Failed to read information from Internet.Please close all aplications and try again

PS:skido sam sa neta pa ako to ima veze dakle kako preći sa 3.2.2 na 3.1.3 i ovaj eror pa ako ko ima odgovor....

možda ovo pomogne: http://www.d3scene.com/forum/wow-private-server-info-help/17940-how-downgrade-your-wow-patch.html

15 godina
neaktivan

hvala na tome ali sta kazete nna ovaj eror vec mi se ruke tresu nisam igro 5 sati

15 godina
neaktivan
WoW problem...

ima li ko odgovor

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WoW problem...
  • Plač ima li ko odgovor

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kupi fino origigi wow i nemoj tu više spammat. kkthxbaibai!

I'm diggin' my way to somethin' better
15 godina
neaktivan
WoW problem...

vec sam vam reko da nemogu kupio bi ja ali imam pre slab DVD citac te mi nece ucitat igricu da si malo bolje pogledo vidio bi to u mojoj prvoj poruci

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Netreba ti dvd čitač da bi igrao wow, skini sa neta ili prebaci od frenda, nemoj prodovat te glupe fore, nađi si neki forum tamo gdje igraju wow na piratskim i tamo ispitivaj.

Edit: au dječko sad vidim da si 95 godište, idi van se igrat sa frendovima , gledaj u sunce ili nešto, nemoj se navuč ko mi budale, okani se toga vjeruj mi ;P

I'm diggin' my way to somethin' better
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 17:24 (nekitamo).
15 godina
neaktivan
WoW problem...

ma znam da mi to netreba ali ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nekitamo kaže...

Netreba ti dvd čitač da bi igrao wow, skini sa neta ili prebaci od frenda, nemoj prodovat te glupe fore, nađi si neki forum tamo gdje igraju wow na piratskim i tamo ispitivaj.

Edit: au dječko sad vidim da si 95 godište, idi van se igrat sa frendovima , gledaj u sunce ili nešto, nemoj se navuč ko mi budale, okani se toga vjeruj mi ;P

slažem se

15 godina
neaktivan
WoW problem...

e ljudi kao i većina i ja imam problem s WoW-om.....sve sam instaliro patcho na 3.3.5a i kad ulazim u igru kaze mi launcher....da sam jos uvijek na probnoj verziji i neznam sta da radim -_-...kad ocu uc na privatni server uđe al igram na org realmovima neznam kak al bi htio igrat privat...al da instaliro sam tbc i wrath al kaze da imam samo WoW!!!!! hitno odgovoriti

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WoW problem...

Aj sad doživite moju poruku molim vas

ovako

Instaliro sam igru stavio prva dva patcha i sad krecu problemi (pa naravno! Domba maler)

i oke sada piše da mogu probat repair. Probam jednom... Nope.. Probam drugi put.. Opet ništa! Jel zna netko možda do čega je? I kako da napravim taj reinstall, jel nevidim bas tu neke ikonice za reinstall. Dakle, ja trebam stiči do patcha 3.3.3a

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 14:17 (I Am Alive).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sve ovo govori da ne trebaš provoditi dane pred wow-om...
probaj skinuti novi patch, ak sam te dobro sužio
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
sve ovo govori da ne trebaš provoditi dane pred wow-om...
probaj skinuti novi patch, ak sam te dobro sužio

pa kak cu ga skinit kad mi baca error alo?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
15 godina
neaktivan
WoW problem...

pa skini ga s neke stranice ponovo

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dmanz kaže...

pa skini ga s neke stranice ponovo

moram skinit jos 2 patcha prije ovoga, al ne, neće isti problem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice