Worms

poruka: 82
|
čitano: 20.295
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Worms

Osobno obozavam WWP, samo otkad sam presao na Vistu (Home Premium), ne rade mi... Ako netko zna kako ih upogoniti na Visti, neka se javi, bit cu zahvalan!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Worms

Worms Armagedon

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Worms

Armageddon il world party, svejedno ,pogotovo zanimljive na multyplayer.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Worms

WWP daleko najbolji....no moram priznat da sam s ekipom volio zaigrat i dobru staru dvojkicu...xDxD....nema nama do WormsaNamigiva

...I'M HoT CoZ I'm FlY YoU Ain'T CoZ yoU NoT...ThiS Is WhY,ThiS Is WhY,ThiS Is WhY I'M HoT!!!!!!.... .......................................... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Worms

odlična igra. najbolji mi je worms armagedon.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Worms

Igrao sam skoro svaki worms, ali nije ni jedan blizu Armagedona

0 0 hvala 0
17 godina
Worms

Armageddon

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Worms
manic kaže...

Je li se tko sjeća kada su prije desetak godina Team 17 objavili da izdaju Wormse za Spectrum. Priremili oni screenshotove, materijale, mahali kazeticom na presici, a onda ispalo da je to šala za 1. April. Što je najbolje, mnogi su zagrizli. Belji se

sjećam se ja, čitao sam to u nekom prastarom broju Hackera... :D
17 godina
exxe kaže...

Najbolji? Vjerovao ili ne unatoč ušminkanoj "komodor grafici" najbolji bili i ostat će su WORMS ARMAGEDON, ostale verzije nisu tako igrive i zabavne.....

Meni su ovi isto najdrazi, i ja i brat, te jos jedan prijatelj redovito odrzavamo turnire :D
16 godina
neaktivan
Paramecium kaže...

Naravno. Uglavnom uz pomoć hamachia u virtualnom LAN-u

ee care frendovi i ja kada ocemo u LAN-u igrat preko hamachi nece nam, uopce se nevidimo kada neko hosta igru.. jel znas u cem je problem..
i ugasen nam je firewall i imamo iste verzije i wormsa (world party) i hamachia btw  
17 godina
Worms

Bilo koji 2D su predobri a najdraži su mi Armageddon jer sam njih najviše igro s frendovima i rade online bez problema a zajednica se još drži pa se ima s kim igrat...

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Worms

worms armagedon rulezzz!!!!!!!!!!!

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Worms

WWP najbolja igra ikad

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Worms

Ma najbolji je World Party

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Worms

Worms World Party

Divim se tim ljudima, kak su uspjeli nešto takvo izmislit. Svaka im dala.

"Tako je" - povikse seljaci i slozno glavama razbise zid

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Worms

Prokleti bili što ste mi ih napomenuli.Smijeh. Sad ih opet instaliram. Zbogom socijalni živote.Belji se

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Worms

Meni su dobri svi Wormsi, a najbolji mi je worms forts: under siege, igra je zarazna!!!Osmijeh

Marko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Worms

Worms 2. Njega sam prvog igrao i na njega sam se navikao. Zato mi ostali Wormsi nisu nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Worms

WWP, je najbolji! Još uvijek ga i danas igram!Osmijeh

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Worms

Worms World Party +uključit efekte krvi

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Worms

Svi su Wormsi dobri i 2d i 3d, Worms 4 Mayhem mi je super, istina je da se treba malo priviknuti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Worms

Nedavno nabavih WOrms the space oddity za Nintendo Wii.

Još nisam našao vremena zaigrati, ali kad malo skužim kontrole pa kad skupim ekipu uz pivicu i pizzu - uh! Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Worms

Zašto meni kad pokrenem tu igricu bude ovakav ekran. skinuo sam sve wormse i svi budu takvi. jeli zna netko u čemu je problem??

0 0 hvala 0
17 godina
Worms

Najbolji je Armageddon, kad se skupi ekipica, "ubi njega nemoj mene on je tebe prije" joj miline li

kad igras sam uopce nije zanimljiva

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 23:10 (leo_819).

4 0 hvala 0
16 godina
JezoOo kaže...

Zašto meni kad pokrenem tu igricu bude ovakav ekran. skinuo sam sve wormse i svi budu takvi. jeli zna netko u čemu je problem??

Koj OS imaš i koji wormsi su to? Ja znam da ima problema ako koristiš worms world party na win7 ili visti da slično iskrivi igru al ima patch za to, koji prije pokretanja igre ugasi aero jer on je u konfliktu sa igrom i nakon toga sve radi super.

Inače ima li koga da igra wwp, pa da možda bacimo koju preko neta,bolje nego sami igrat protiv kompaSmijeh Inače počeo sam rulat sa bazukom, skoro kao petica komp heheNevinašce

15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
JezoOo kaže...

Koj OS imaš i koji wormsi su to? Ja znam da ima problema ako koristiš worms world party na win7 ili visti da slično iskrivi igru al ima patch za to, koji prije pokretanja igre ugasi aero jer on je u konfliktu sa igrom i nakon toga sve radi super.

Inače ima li koga da igra wwp, pa da možda bacimo koju preko neta,bolje nego sami igrat protiv kompaSmijeh Inače počeo sam rulat sa bazukom, skoro kao petica komp heheNevinašce

kako se igra prek neta dali treba orginal

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
17 godina
Stoja kaže...
JezoOo kaže...

bazuka je zakon jos kad puše vjetar, uff

a najjače je kad ga ubiješ prsticem... hhaha najveci smjeh

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
16 godina
Marsel007 kaže...

kako se igra prek neta dali treba orginal

Mislim da samo treba zadnji patch skinut sa njihove stranice te se onda valjda može igrat, nisam probao pa neznam da li radi, ali bi mogli probatSmijeh

Al meni je inače shotgun jedan od najdražih standardnih oružja- beskonačne količine a radi najveći damage od 50(bazuka radi 45)hehe al ipak nema do comboa double damage  i bananeNevinašce

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 23:43 (Stoja).
15 godina
neaktivan
Worms

worms 2...

Fight to Win
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Worms

WWP je najbolji, sadrži svo oružje iz svih prethodnih wormsa + novo i puuuuno mapa.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice