Osobno obozavam WWP, samo otkad sam presao na Vistu (Home Premium), ne rade mi... Ako netko zna kako ih upogoniti na Visti, neka se javi, bit cu zahvalan!
Worms Armagedon
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Armageddon il world party, svejedno ,pogotovo zanimljive na multyplayer.
WWP daleko najbolji....no moram priznat da sam s ekipom volio zaigrat i dobru staru dvojkicu...xDxD....nema nama do Wormsa
odlična igra. najbolji mi je worms armagedon.
Igrao sam skoro svaki worms, ali nije ni jedan blizu Armagedona
Armageddon
Je li se tko sjeća kada su prije desetak godina Team 17 objavili da izdaju Wormse za Spectrum. Priremili oni screenshotove, materijale, mahali kazeticom na presici, a onda ispalo da je to šala za 1. April. Što je najbolje, mnogi su zagrizli.
Najbolji? Vjerovao ili ne unatoč ušminkanoj "komodor grafici" najbolji bili i ostat će su WORMS ARMAGEDON, ostale verzije nisu tako igrive i zabavne.....
Naravno. Uglavnom uz pomoć hamachia u virtualnom LAN-u
Bilo koji 2D su predobri a najdraži su mi Armageddon jer sam njih najviše igro s frendovima i rade online bez problema a zajednica se još drži pa se ima s kim igrat...
worms armagedon rulezzz!!!!!!!!!!!
WWP najbolja igra ikad
Ma najbolji je World Party
Worms World Party
Divim se tim ljudima, kak su uspjeli nešto takvo izmislit. Svaka im dala.
Prokleti bili što ste mi ih napomenuli.. Sad ih opet instaliram. Zbogom socijalni živote.
Meni su dobri svi Wormsi, a najbolji mi je worms forts: under siege, igra je zarazna!!!
Worms 2. Njega sam prvog igrao i na njega sam se navikao. Zato mi ostali Wormsi nisu nešto.
WWP, je najbolji! Još uvijek ga i danas igram!
Worms World Party +uključit efekte krvi
Svi su Wormsi dobri i 2d i 3d, Worms 4 Mayhem mi je super, istina je da se treba malo priviknuti...
Nedavno nabavih WOrms the space oddity za Nintendo Wii.
Još nisam našao vremena zaigrati, ali kad malo skužim kontrole pa kad skupim ekipu uz pivicu i pizzu - uh!
Najbolji je Armageddon, kad se skupi ekipica, "ubi njega nemoj mene on je tebe prije" joj miline li
kad igras sam uopce nije zanimljiva
Zašto meni kad pokrenem tu igricu bude ovakav ekran. skinuo sam sve wormse i svi budu takvi. jeli zna netko u čemu je problem??
Koj OS imaš i koji wormsi su to? Ja znam da ima problema ako koristiš worms world party na win7 ili visti da slično iskrivi igru al ima patch za to, koji prije pokretanja igre ugasi aero jer on je u konfliktu sa igrom i nakon toga sve radi super.
Inače ima li koga da igra wwp, pa da možda bacimo koju preko neta,bolje nego sami igrat protiv kompa Inače počeo sam rulat sa bazukom, skoro kao petica komp hehe
Zašto meni kad pokrenem tu igricu bude ovakav ekran. skinuo sam sve wormse i svi budu takvi. jeli zna netko u čemu je problem??
Koj OS imaš i koji wormsi su to? Ja znam da ima problema ako koristiš worms world party na win7 ili visti da slično iskrivi igru al ima patch za to, koji prije pokretanja igre ugasi aero jer on je u konfliktu sa igrom i nakon toga sve radi super.
Inače ima li koga da igra wwp, pa da možda bacimo koju preko neta,bolje nego sami igrat protiv kompa Inače počeo sam rulat sa bazukom, skoro kao petica komp hehe
kako se igra prek neta dali treba orginal
bazuka je zakon jos kad puše vjetar, uff
a najjače je kad ga ubiješ prsticem... hhaha najveci smjeh
kako se igra prek neta dali treba orginal
Mislim da samo treba zadnji patch skinut sa njihove stranice te se onda valjda može igrat, nisam probao pa neznam da li radi, ali bi mogli probat
Al meni je inače shotgun jedan od najdražih standardnih oružja- beskonačne količine a radi najveći damage od 50(bazuka radi 45)hehe al ipak nema do comboa double damage i banane
worms 2...
WWP je najbolji, sadrži svo oružje iz svih prethodnih wormsa + novo i puuuuno mapa.