World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.854
|
čitano: 1.846.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Warcraft
Horda kazzak
Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
15 godina
World of Warcraft

https://www.wowhead.com/news=319531/free-character-transfers-now-available-for-certain-high-pop-realms-in-shadowland#comments

Free transfer sa ovih najvećih servera su ubacili (do kada će točno trajati nije poznato). Ja sam prebacio sve svoje charactere sa kazzaka na drugi manje popunjeni server 

Serveri sa kojih se je moguće prebaciti na mid/low populated servere: https://prnt.sc/vsbeqj

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2020 17:11 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja danas išao sa pala prot 2 mythic ilvl 162 dobio head i legse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Pozdrav, krenuo sam sa wowom nakon 10 godina. Cini se da je retail vise casual friendly pa sam krenuo zajedno sa burazom. 

Ugl, krenuo sam jucer na Silvermoonu, human paladin, dosao sam do 20tog levela pa cu sada uzet sub. Kad dodjem na 50ti uzeti cu Shadowlands. To je ok plan ili bi mogao imati poteskoca?

Planiram i napraviti Void elf priesta no moram otkljucati tu rasu kroz quest koliko sam skontao?

Također me zanima jel se sub kupuje na blizardovim stranicama ili postoji neko povoljnije rijesenje koje je legit? Ne zelim nista ilegalno sto bi mi ugrozilo acc

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sve što si napisao štima.

Za void elf-a trebaš otključati, naravno.

Nekada je bilo povoljnije uzimati negdje drugdje, ali sada se svodi na razliku od par kuna, tako da ja uzimam direkt od njim ili za Gold.

Anyway, 180 Prot Paladin ovdje, sve lockano, sve što mi iz HC treba sam nafarmao, nemam što više raditi.

- d(-_-)b -
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2020 15:53 (mommmistake).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Napravio ruski account prije par godina.Cijene sve u pola.Igram normalno bez ikakvih problema 
jer i dalje sve kupujes preko blizzarda samo ti treba vpn kad kupujes da stavis na Rusiju.

Shadowlands- 140kn (eu 300kn)
3mj gametime- 120kn (eu 270kn)

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Ja nisam par hc odigrao i odmah mythice sve sam ih završio ilvl 174 sad samo pitanje koje sholdere da kupim za legendary 235 ilvl ili moze i 220.
14 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
Ja nisam par hc odigrao i odmah mythice sve sam ih završio ilvl 174 sad samo pitanje koje sholdere da kupim za legendary 235 ilvl ili moze i 220.

Kako to misliš?
Kupiš BiS legendary odmah prvi tjedan ako imaš BiS recept.

Ako nemaš, čekaj do kada ne dobiš.

Nije ti važno kada ga kupiš, jer se da upgrade-ati, i košta identično.

Npr.
Kupiš rank 1 legendary i baciš upgrade na njega kasnije na rank 4 dođe isto ash-a kao da si čekao i odmah uzeo rank 4.

Važno je da napraviš BiS legendary za tvoj playstyle, bilo to Mythic, raid, general ili nešto slično i shodno tome prilagodiš talente.

- d(-_-)b -
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2020 10:33 (mommmistake).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koliko sam vidio svi high end raideri čekaju  s craftanjem leggosa tjedan kad će izaći mitik raid. Jer  će blizzard mijenjat , rebalansirati efekte

I'm very large!

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Jucer i danas mi igra svakih 20-30 sekundi stane na sekundu dvije takodjer i zvuk steka svakih dvadesetak sekundi,poslao sam ticket Blizzu ali je jadno platit igru platit pretplatu pa slat tickete i to nakon sto je igra 16 godina vani.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Jucer i danas mi igra svakih 20-30 sekundi stane na sekundu dvije takodjer i zvuk steka svakih dvadesetak sekundi,poslao sam ticket Blizzu ali je jadno platit igru platit pretplatu pa slat tickete i to nakon sto je igra 16 godina vani.....

Svaka ekspanzija ti dođe kao nova igra.

I'm very large!
16 godina
Kupio 225 ilvl sholdere i ostale matse jos samo skupiti 3200 onih ashi i to je to za legendary.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav! Ma samo rokaj do 50og levela a onda, kako si i naveo, idi kupi shadowlands..

Jedino preporucam preko blizzarda da kupujes subscription, ne vrijedi za eventualno par eura manje s neke opskurne stranice pokupiti malware ili account theft.. vecina toga u 2020 je scam. samo blizzard. a kasnije ako budes u goldima mozes i s in game goldima kupovati sub.

Uzivaj u igri i ako imas jos koje pitanje samo rokaj

15 godina
World of Warcraft

Ma nisam normalan. Evo me na 48 levelu, vec bi vjerojatno bio 50ti da ne radim na otkljucavanju Void elfova (jos samo par questova i tu su). Poceo sam igrat prosli vikend haha.

Referao sam 2 frenda koja su isto krenula tako da sam vec dobio free mjesec, steta sto ne mogu pauzirati sub jer izlazi cyberpunk a necu nesto ni imati vremena igrati. :D 

Iskreno, super mi je ovo sto su napravili sa levelima i questovima. Sada mozes stvarno gdje god hoces levelati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2020 13:12 (Stryder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Rijesio legendary shoulderse za svog huntera,najteze je bilo dobit onaj legendary infuse iz Plague instance.

Maloprije dobio novi legendary infuse iz Thorghasta layer 3 od zadnjeg bossa....izuzetno tesko,isao sam solo i uspio sa zadnjim zivotom imao sam 5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Idući tjedan samo mythic+ spreman sam, mislio sam legendary praviti ali neću od 190 ilvl skupiti jos 1700 ashi i onda 225 napraviti.Ako tko treba tenka nek se javi od iduce tjedna, trenutno sam sve mythice save.Ako netko treba boost na tower to cu mu rado pomoci uz malu nadoplatu 5-10K golda layer. https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/kazzak/bubblewomen

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2020 11:54 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dreadmoore kaže...

Idući tjedan samo mythic+ spreman sam, mislio sam legendary praviti ali neću od 190 ilvl skupiti jos 1700 ashi i onda 225 napraviti.Ako tko treba tenka nek se javi od iduce tjedna, trenutno sam sve mythice save.Ako netko treba boost na tower to cu mu rado pomoci uz malu nadoplatu 5-10K golda layer. https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/kazzak/bubblewomen

Layere mozes i solo,ja vecinu rijesim i layer 3 samo poneki boss bude proklet.

Sta dolaze mythic+ od srijede...1,2 itd?

Mislim da se legendary moze upgrade posto ima i ta opcija kod onog lika u Thorghastu.....

Moji shouldersi su 190lvl,napravio mi lik iz gilda platio sam sastojke 21k golda i to je to.

Sad sam ilvl 177 i lockan na sve mythice osim jednog ili dva.

Ne znam zasto pise 175 kad sam 177...

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/eu/magtheridon/gigatama

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2020 19:06 (MEGATAMA).
16 godina
Da dolaze i to se čeka u međuvremenu sam iz lvl hunter 176 ilvl počeo sinoc na rogue 53 lvl vcrs ako bog da 56-57.Rogue će biti za pvp samo
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2020 19:22 (dreadmoore).
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja nemam što raditi više.

185 ilvl, legendary imam, imam 5-6 legendary power-a još sa strane ako bude kakvih promjena.

Uspio nafarmati već 6 SL mountova (2 rare).

Renown lvl 6.

Weekly, daily, sve odradio.

Odradim Callings i to je to.

- d(-_-)b -
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Evo ja dingao lv 60 u cca 30-40 sati igranja. S obzirom da nisam gledao nikakve guideove niti ista mislim da je to ok rezultat

Link na lika

Što sada da radim? Kako najbolje dignut gear pa da mogu u neke raidove? Planiram jos dovrsiti Shadowlands kampanju

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2020 12:42 (Stryder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stryder kaže...

Evo ja dingao lv 60 u cca 30-40 sati igranja. S obzirom da nisam gledao nikakve guideove niti ista mislim da je to ok rezultat

Link na lika

Što sada da radim? Kako najbolje dignut gear pa da mogu u neke raidove? Planiram jos dovrsiti Shadowlands kampanju

moraš dovršiti kampanju, odabrati covenanta

Za gear imaš dungeone, u najboljem slučaju svaki mythic dungeon jednom tjedno, craftaj legendary, digni renown na lv 6, clearaj torghast sve dokle se može

Imaš jaaako puno toga za catch up-at tak da nebreš fulat s čim god da počneš

18 godina
World of Warcraft

Pa di se žuri ekipi...kao da je jedino bitno imat opremu.

Ja sve polako, uživam u mapama.

Radim sve kvestove, rudarim, pecam i skinam.

Skroz lagano.

PSN: Muskarcina77
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Ja dingao i rogue na lvl 60
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Virty kaže...

Skroz lagano.

Pa ljudi idu u raid, ne možeš u HC (raid) ako nemaš bar 175 gear (plus/minus).

- d(-_-)b -
18 godina
mommmistake kaže...
Virty kaže...

Skroz lagano.

Pa ljudi idu u raid, ne možeš u HC (raid) ako nemaš bar 175 gear (plus/minus).

Jasno mi je, ali di odma žurba, neće raid nestati....

Doduše, ne igramo svi na isti način niti imamo iste prioritete.

PSN: Muskarcina77
18 godina
neaktivan
World of Warcraft

191 ilvl rogue ovdje. Uvijek imaš nešto za radit, za great vault tjedno imaš raid/mythic/pvp stvari za obavit. Sve ovisi na šta se tko fokusira, meni će biti pvp međutim obavim mythic+ i raid barem 3 bossa za great vault iteme.

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sa paladinom zavrsio raid finder mythic+ 8 najveći i arenu rated.Većeras ću vidjeti nagrade.Nadam se dobrom loot trenutno ilvl 195.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Ja sam digao brewmaster monka na 186 i dosta mi je tankanja za neko vrijeme pa nastavljam dizat marksman huntera koji je sad na 185.

Sad grindam soul ashes da dignem legendary sa 190 na 225.

235 je ipak malo previse grindanja Thorghasta...mislim da je preko 5k asha.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2020 11:12 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ma ja sam sa hunter om 180 i rogue pvp full 185 ilvl i pala 195ilvl.Samo na pali imam legendary ma ovim se nisam zurio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Ja pvp ne radim skoro pa nista,mythic+ i malo raid sa gildom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice