World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
World of Warcraft

ja sam wow kupio preko paysafecarda,a tajs psc kupis na kioscima tiska.isto nemam karticu pa me psc spasava :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 11:25 (kexzoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ovako, imam 2 accounta na Molten Wowu , oba su premium , znaci 6.1k gs PvE Heal Priest i 6k gs PvE DPS , Paladin 5.9k gs PvE DPS i 5k gs PvE HEAL , oba lika imaju Kingslayera.

Drugi account sadrži warriora 6.1k gs PvE uključujući 284 oruzje (Glorenzelg) i 271 oruzje (warmace of menethil HC) , također ima 284 trinkete (Deathbringer's Will I sharpened Twilight Scale)

Ako nekoga zanima neka pošalje poruku za još detaljniji opis, hvala.

Turkalj
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

Imaš na Draenoru, HIGH POPULATED SERVER pripremi se na noćne more sa QUEUE! Guild ti se zove Grah Sa Kobasicom. Dosta solidna ekipa, komunikativni čak raidaju zadnji sadržaj SoO ( Siege of Orgrimmar ) i to u HC modu :) Ako ti treba početan guild, sa dobrom ekipom i pozitivnim okruženjem, koji su voljni pomoć! Onda je to pravi guild za tebe ! :D Ja sam takodjer na Draenoru, tako da "bujrum". 

15 godina
World of Warcraft

Evo ovako,imam MoP acc sa Kupljenim WoD+lvl90 boostom+60k golda.Gratis lvl90 rugonja sa skoro full pvp girom(543ilvl) i mage na 58lvlu.Acc je aktivan do 16.09.2014e god.Rjesavam se i ovog acca,jer nemam vise vremena a ni zivotne energije za WoW.Ako nekog zanima moze me PMat.

Link od roga:http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Icheb/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dali moram proci prva četri dijela questova The Black Prince da bi uzeo peti dio za legenary cape?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Dali moram proci prva četri dijela questova The Black Prince da bi uzeo peti dio za legenary cape?

Da

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
13 godina
protjeran
World of Warcraft

prodaje li tko ovdje gametime od 30 dana,ali da hoce primiti paysafecard od 100kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

jel netko uzimao kad preorder? kak to funkcionira?

kupim, npr sljedeci mjesec preorder i onda cekam expanziju pa upisujem key ili odmah mogu upisat key pa mi samo dodje download kad expanzija dodje?

hvala

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako ste u potrazi za domaćom guildom, dobrom zabavom i druženjem potražite nas I N F I N I T Y - KAZZAK EU / Horda

Whisp ingame Svetica, Arlenna, Grimmbow... Pozdrav i vidimo se :)

Trenutni progres SoO je 7/14 HC 10man 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

kao sto je prije bio Kor'gal pa je postao Cro'gal vec vidim da ce Kazzak lagano postati Crozzak :-)

Get to Your Choppa!

The Horde chopper is on its way, and you need to log in now to claim it.

Your votes for Azeroth Choppers were counted , and one faction’s war cry roared loudest: the Horde bike will now be turned into a mount in World of Warcraft!

Anyone who logs in to the game between now and September 30, 2014 will automatically have their account flagged to receive the Horde chopper upon the release of the upcoming Warlords of Draenor expansion.

Everyone can (and should!) claim their chopper by logging in now, but remember that only your Horde characters will be able to mount up and take it for a ride.

IZVOR

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 10:28 (Srednji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo danas sam kupio WoW i počet ču napokon igrat, pa me znima koji je server najbolji, mislim na kojem ima najviše naših ljudi i di je ekipa poprilično normalna?.

Roll it up and smoke it up
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
atiHD kaže...

Evo danas sam kupio WoW i počet ču napokon igrat, pa me znima koji je server najbolji, mislim na kojem ima najviše naših ljudi i di je ekipa poprilično normalna?.

evo procitaj 3-4 posta iznad i sve ce ti biti jasno...

14 godina
neaktivan

Da da da da xd tek sam kasnije skužio xd 

Pa evo ako želi tko igrat sa njubom haha server Kazzak, Pandaren Monk Horde :D SilentHunter#2527 ako ide taj hashtag xd

Roll it up and smoke it up
13 godina
protjeran
World of Warcraft

Ljudi igram wow tek mjesec dana 89. sam lvl.oprema mi je lvl 416. nalazim se u townlong steppes i jako mi je tesko ubijati mobove,na koji nacin da dobijem dobru opremu,mozete li mi dati par savjeta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kexzoR kaže...

Ljudi igram wow tek mjesec dana 89. sam lvl.oprema mi je lvl 416. nalazim se u townlong steppes i jako mi je tesko ubijati mobove,na koji nacin da dobijem dobru opremu,mozete li mi dati par savjeta?

Ima već nešto vremena od kad ne igram WoW, ali sa dungeonima nemožeš nikad fulati.

Paragon
13 godina
protjeran
Putn1k kaže...
kexzoR kaže...

Ima već nešto vremena od kad ne igram WoW, ali sa dungeonima nemožeš nikad fulati.

al opet u dungeonima dobivam iteme koji su oko 400tog lvla,a on isu preslabi

14 godina
World of Warcraft

Koja si klasa/spec?

Paragon

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Putn1k kaže...

Koja si klasa/spec?

bloodelf frost mage

14 godina
World of Warcraft

Pokušaj levelirati sa Arcane specom. Arcane je u moje doba bio faceroll sa visokim dmg-om. Ni Fire nije bio loš sa Scorch weawingom, neznam kak je sad, ali Arcane ti bi trebao biti najlakši za single target.

Paragon

1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
World of Warcraft

90. sam lvl,wow sam poceo igrati prije 30tak dana,sto da sam radim u igri kad sam max. lvl ? vidim da za raidove morem cekati pola sata,a igram an stormscaleu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kexzoR kaže...

90. sam lvl,wow sam poceo igrati prije 30tak dana,sto da sam radim u igri kad sam max. lvl ? vidim da za raidove morem cekati pola sata,a igram an stormscaleu :(

Za početak predlažem da prolaziš dungeone i tako skupljaš one bodove (neznam više kako se zovu hehe) za bolji gear. Nakon toga možeš uskočiti u raid finder i tamo pokupit još bolji gear. Imaš i opcije craftanja vlastitog geara također, ako si uzeo crafting profesiju tipa Tailoring. Na kraju kad skupiš dosta dobar ilvl i kad kroz raid finder vidiš barem osnovne boss mehanike e tada prelaziš u klasične raidove i skupljaš još bolji i jači gear.

Uz to imaš sigurno gro daily questova koji su tu da ti jedu vrijeme, ali i daju solidan gold. A kad ti sve dosadi odeš farmat materijale za svoju profesiju i tako zgrćeš bogatstvo na Auction House. Tak sam se ja bar zabavljao prije kojih godinu dana. E sad, s novom ekspanzijom su došli i novi featuresi tipa Pet battles i Dungeon Challenges (tako nešto), tak da možeš i petove skupljati. Možeš raditi i achievemente za tzv. "stare raidove" tipa Icecrown Citadel, koji ti daju ne samo achievement nego i odlične mountove, a i dobar gear za transmog.

Ukratko, imaš milijun i jednu stvar koju možeš raditi u WoW-u endgame, i to je fakat jedna od najboljih stvari u ovom MMO-u.

EDIT: Primjetih da nisam PvP spomenuo. Uff, ma ima toga vjeruj mi.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 14:14 (Putn1k).
13 godina
protjeran
Putn1k kaže...
kexzoR kaže...

Za početak predlažem da prolaziš dungeone i tako skupljaš one bodove (neznam više kako se zovu hehe) za bolji gear. Nakon toga možeš uskočiti u raid finder i tamo pokupit još bolji gear. Imaš i opcije craftanja vlastitog geara također, ako si uzeo crafting profesiju tipa Tailoring. Na kraju kad skupiš dosta dobar ilvl i kad kroz raid finder vidiš barem osnovne boss mehanike e tada prelaziš u klasične raidove i skupljaš još bolji i jači gear.

Uz to imaš sigurno gro daily questova koji su tu da ti jedu vrijeme, ali i daju solidan gold. A kad ti sve dosadi odeš farmat materijale za svoju profesiju i tako zgrćeš bogatstvo na Auction House. Tak sam se ja bar zabavljao prije kojih godinu dana. E sad, s novom ekspanzijom su došli i novi featuresi tipa Pet battles i Dungeon Challenges (tako nešto), tak da možeš i petove skupljati. Možeš raditi i achievemente za tzv. "stare raidove" tipa Icecrown Citadel, koji ti daju ne samo achievement nego i odlične mountove, a i dobar gear za transmog.

Ukratko, imaš milijun i jednu stvar koju možeš raditi u WoW-u endgame, i to je fakat jedna od najboljih stvari u ovom MMO-u.

EDIT: Primjetih da nisam PvP spomenuo. Uff, ma ima toga vjeruj mi.

hvala ti puno na odgovoru i sori sto sam bio dosadan

12 godina
neaktivan
World of Warcraft
pozz imam problem skinuo sam wow lich king no instal 3.3.5 udjem u igru reg se i onda me trazi neki patc automatki mi sve instalira e sada izbaci mi The file "C:\Documents and Settings\Owner\My Documents\Downloads\World of Warcraft 3.3.5a (no install)\WoW.exe" is read only and cannot be overwritten. Please try installing to a different location. (ConflictManager::DeleteFile)}}}}}}} probao sam i na druge lokacije ali nista molim pomoc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav na kojem serveru ima hrvata allianca ,te da je allianca na to serveru dominatna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zodiak kaže...

Pozdrav na kojem serveru ima hrvata allianca ,te da je allianca na to serveru dominatna?

Na silvermoonu(jedan od najboljih alliance servera uopce) ima balkanski guild Ladno pivo.Puno o njima neznam,ja sam u internacionalnom guildu,ali znam da su trenutno na 7/14 hc,sretao sam neke njihove clanove u pugovima,cine se kao ok ekipa a za detalje ces  morati kontaktirati nekog od njih.

Evo ti i link na njihov armory http://eu.battle.net/wow/en/guild/silvermoon/Ladno%20pivo/

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 12:12 (geronimo4661).
13 godina
protjeran
World of Warcraft

a ima li nasih na stormscaleu?postoji li neki nas guild? trenutno sam u nekom stranom u prosijeku je 5 ljudi aktivno,i nitko nikad nista ne prica :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 15:27 (kexzoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@nixxx91

Odi u wow folder i pokreni wow.exe umjesto launchera

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 18:33 (Ante).
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozdrav ljudi. 

Godinama igram WoW, jos od davne Vanille nekada jako hardcore, sada evo vise nema se vremena toliko.

Igram na Twisting Netheru ( horda je brutalna tamo ). Više charova lvl 90. 

Evo ako je neko za nesto u WoW-u neka me doda na MladjoCar#2800.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

In today's investor call for Quarter 2 2014, which covers the months of April, May and June 2014, Blizzard revealed that WoW now has 6.8 million subscribers. This is a drop of 800,000 subscribers from the Quarter 1 2014 figure of 7.6 million.

da li mislite da ce wod vratit wow na 10+ miliona?  ili ce ostat ovako mozda i manje  

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Warcraft

ima li koja dobra dusa da bi htjela pomoci njubu da dobije 2 achievementa u ICC(10 players) HC? bio bih vam jako zahvalan s obzirom da bi na taj nacini dobio prvog pravog mounta

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice