World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.639.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
World of Warcraft

ljudi evo ovako,nikad nisam igrao wow,igrao sam gw2 4 mjeseca i dosadio mi je,wow planiram kupiti u petak,mozete li mi preporuciti neki server gdje ima puno ljudi i gdje ima puno nasih,planiram igrati sa shamanom,svaki savjet za pocetnika bi mi dobro dosao. hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Warcraft
kexzoR kaže...

ljudi evo ovako,nikad nisam igrao wow,igrao sam gw2 4 mjeseca i dosadio mi je,wow planiram kupiti u petak,mozete li mi preporuciti neki server gdje ima puno ljudi i gdje ima puno nasih,planiram igrati sa shamanom,svaki savjet za pocetnika bi mi dobro dosao. hvala!

Neces se bas niti razveselit WoW.u... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
kexzoR kaže...

Neces se bas niti razveselit WoW.u... 

ajd molim te, ako nije problem napisi zasto. nije bezveze najigraniji mmorpg u zadnjih 10 godina.

13 godina
World of Warcraft

90% vremena soliras, u Dungeon kad dodes moras znati napamet ga igrat i sta radis inace si automatski noob, pljuje te se gdje se stigne. A da ne pricam kako se ne isplati davati za takvo sta 100kn mjesecno. 

Naigraniji u 10 godina kad je jedini bio sa takvom vrstom gameplaya, tako da to ne drzi vodu.

Moj PC  
2 7 hvala 0
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

90% vremena soliras, u Dungeon kad dodes moras znati napamet ga igrat i sta radis inace si automatski noob, pljuje te se gdje se stigne. A da ne pricam kako se ne isplati davati za takvo sta 100kn mjesecno. 

Naigraniji u 10 godina kad je jedini bio sa takvom vrstom gameplaya, tako da to ne drzi vodu.

ok,hvala,cut cu misljenja drugih pa cu odluciti.

15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

Sačekaj još malo, pa kupi igru mjesec dana prije ekspanzije. Tad će doći patch 6.0 i upoznat ćeš se s novim talentima i dignuti ćeš lika taman kad se svima resetira gear. 

Wow je i dalje dobar, ali poželjno je naći guild s kojim ćeš moći igrati. Bez guilda ćeš zbilja veći dio vremena solirati, nekima je to ok, ali nije baš najbolji način za igranje MMO naslova.

Uglavnom, sad je najgori dio ekspanzije. Odigraj Warcraft 3 (ako nisi), lijepo će te ufurati u priču i bit će ti puno zanimljivije igrati kasnije. 

I'm very large!
13 godina
protjeran
Nos kaže...
kexzoR kaže...

Sačekaj još malo, pa kupi igru mjesec dana prije ekspanzije. Tad će doći patch 6.0 i upoznat ćeš se s novim talentima i dignuti ćeš lika taman kad se svima resetira gear. 

Wow je i dalje dobar, ali poželjno je naći guild s kojim ćeš moći igrati. Bez guilda ćeš zbilja veći dio vremena solirati, nekima je to ok, ali nije baš najbolji način za igranje MMO naslova.

Uglavnom, sad je najgori dio ekspanzije. Odigraj Warcraft 3 (ako nisi), lijepo će te ufurati u priču i bit će ti puno zanimljivije igrati kasnije. 

problem je sto malo kasnije krecem na faks,a onda necu imati bas puno vremena,warcraft 3 sam igrao prije 4,5 godina,nasao sam na nekoj stranici wow sa svim expanzijama+30 dana igre za 250kn,je li to povoljno?

13 godina
World of Warcraft

Nije, jer je na blizzardu 17,50 za sve...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

nije,evo ti ali kupuj sto prije dok ne zavrsi akcija

https://eu.battle.net/shop/en/product/game/wow?categories=digital-games&utm_source=internal&utm_medium=site-assets&utm_content=carousel_eu&utm_campaign=summersale

17,5 eura, sa njihovog shopa drito,popust pa se isplati.sve dobis naravno

edit:
evo preduhitrio me covjek ;) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 22:00 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Warcraft

oce li vamo ko igrat wod ..  cini se kao super exp {#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
cropunk kaže...

nije,evo ti ali kupuj sto prije dok ne zavrsi akcija

https://eu.battle.net/shop/en/product/game/wow?categories=digital-games&utm_source=internal&utm_medium=site-assets&utm_content=carousel_eu&utm_campaign=summersale

17,5 eura, sa njihovog shopa drito,popust pa se isplati.sve dobis naravno

edit:
evo preduhitrio me covjek ;) 

ja planiram kupovati preko paysafecarda tako da kupovanje preko blizzardove stranice otpada :( mozete li mi reci na kojem serveru da krenem igrati,htio bih krenuti starter edition pa da vidim hoce li mi se svidjeti igra ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 8:51 (kexzoR).
16 godina
World of Warcraft

Ako planiras igrati hordu preporucam Stormscale, ima hrpa ex yu ljudi, realm je vecinom horda, server je full population (no nema vise que za ulazak), sto se tice alijanse iz druge ruke mogu reci da na Twillight's Hammeru opet ima poveci broj hrvata, iako ne preporucam taj realm jer alijansa je u deficitu spram horde (genkanje i to) a i realm je ako se nevaram medium populated.. doduse, sada kada su uveli cross realm leveling vise manje ti nema veze na kojem si realmu.. 

Ne daj se obeshrabriti s ovim pricama da se neisplati ako neznas dungeone i gameplay.. sve se nauci nije uopce tesko, a rageanih klinaca i nad*anih igrača ima u svakom MMOu..

u svakom slucaju dobrodosao u wow i slobodno pitaj sve sto te zanima! :)

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Yvan kaže...

Ako planiras igrati hordu preporucam Stormscale, ima hrpa ex yu ljudi, realm je vecinom horda, server je full population (no nema vise que za ulazak), sto se tice alijanse iz druge ruke mogu reci da na Twillight's Hammeru opet ima poveci broj hrvata, iako ne preporucam taj realm jer alijansa je u deficitu spram horde (genkanje i to) a i realm je ako se nevaram medium populated.. doduse, sada kada su uveli cross realm leveling vise manje ti nema veze na kojem si realmu.. 

Ne daj se obeshrabriti s ovim pricama da se neisplati ako neznas dungeone i gameplay.. sve se nauci nije uopce tesko, a rageanih klinaca i nad*anih igrača ima u svakom MMOu..

u svakom slucaju dobrodosao u wow i slobodno pitaj sve sto te zanima! :)

hvala ti puno :) na los community sam navikao jer igram lol 4 godine

12 godina

Možda ti ne bi bilo loše probati WoW starter edition, gdje možeš igrati do lvl20 ili odigrati na WoW privatnom server tipa Molten, čisto da vidiš jel ti igra generalno odgovara ili ne.

13 godina
protjeran
DeniZg kaže...

Možda ti ne bi bilo loše probati WoW starter edition, gdje možeš igrati do lvl20 ili odigrati na WoW privatnom server tipa Molten, čisto da vidiš jel ti igra generalno odgovara ili ne.

da evo bas sam napravio lika na starter editionu.

16 godina
World of Warcraft

ne preporucam piratske servere, pogotovo nekome tko prvi put igra wow jer naprosto razlike i nuspojave su ogromne

@kexzor slobodno pitaj bilo sta, od klasa, gameplaya, tu smo :)

p.s. Jel netko od vas radi questove za Legendary cape? Trenutno sam reveared sa Black Princom i mram skupiti 3000 valor pointova.. predmnijevam da mogu trositi na upgrade geara valore dok skupljam 3k za Wrathiona?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 10:18 (Yvan).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Warcraft

moze li se wow igrati umjerenim tempom,npr 3h dnevno i hocu li postati ovisan pa da igram 10,citao sam na raznim mjestima da wow stvara tesku ovisnost,a i vidio sam neki video gdje je lik poludio od wowa i gurao si je daljinski od tv-a u guzicu xD ne zelim za 2 mjeseca postati takav i unistiti si drustveni zivot.

Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da da, dobijes paradentozu i trzanje lijeve ruke samo ispod lakta :) 

13 godina
protjeran
xulos kaže...

ma malo sam pretjerao,al zanima me samo ako krenem igrat hocu li moci zavrsiti faks i hocu li imati normalan socijalni zivot?

12 godina
neaktivan

S obzirom na pitanja koja postavljaš nećeš dati nijedan ispit.

13 godina
protjeran
sinisa1989 kaže...

hvala na podrsci,tipican komentar kockoglave balkančine s dlakavim prsima i krizem oko vrata.

13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
sinisa1989 kaže...

hvala na podrsci,tipican komentar kockoglave balkančine s dlakavim prsima i krizem oko vrata.

a ovo je tipican odg ( kao i pitanje gore) klinca od 13 g koji dlake brije gumicom i jak je iza monitora. Svasta i na ovom netu mos procitati. Procitaj jedno 100 puta svoje prvo pitanje i onda provjeri tko je tu lud ;) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 12:12 (xulos).
16 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

ma malo sam pretjerao,al zanima me samo ako krenem igrat hocu li moci zavrsiti faks i hocu li imati normalan socijalni zivot?

Ako imaš samokontrole nećeš niti primjetiti da igraš.

Ako ne, kupi vazelin za daljinski.

13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
xulos kaže...

Cek da pogledam u svoju kristalnu kuglu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 12:13 (Hystorian).
12 godina
neaktivan

A što si drugo očekivao? Kao što ti kolega kaže, pročitaj još jednom svoje pitanje i zapitaj se što u njemu ne štima? Kažu da ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori. Bogami, ovakvi primjerci opovrgavaju tu "tvrdnju".

Ako hoćeš igrati, kupi igru i igraj. Ako vidiš da ti pati studentski/privatni život, okani se droge modernog doba izađi van te šutaj loptu na igralištu. Ako ni to ne pomogne imaš institucija za takve stvari.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 12:19 (sinisa1989).
17 godina
neaktivan
Yvan kaže...
Jel netko od vas radi questove za Legendary cape? Trenutno sam reveared sa Black Princom i mram skupiti 3000 valor pointova.. predmnijevam da mogu trositi na upgrade geara valore dok skupljam 3k za Wrathiona?

Možeš trošit valor bez problema. Quest log se zna zbuggat i ne pokazat ti koliko si skupio ali zato pogledaš progress u Achievements - Quests - Pandaria - "A test of valor".

Što se repa sa princom tiče, idi na island of thunder i ubijaj one kamene mogu mobove (ne mogu se sjetit kako se zovu), inače daju 55 repa, ali pošto je gaze of the black prince buff još uvijek tu dobivat ćeš duplo i nabit exalted za manje od sat vremena. Kasnije će ti trebat exalted.

Ja sam jučer u manje od 2 sata skupio svih 12 titan runestone-ova (fala blizz za buff) i danas moram samo otić riješit Lei Shen-a i uzet heart of the thunder king i najteži dio legendary questline-a je gotov. Ostalo riješim za sat vremena

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ekipa, do kojeg zaključka smo onda došli gdje da krenemo mi novi igrat da igramo sa BALKANSKOM ekipom

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hystorian kaže...
kexzoR kaže...
xulos kaže...

Cek da pogledam u svoju kristalnu kuglu...

Uljepšao si mi dan hahahahahaaha

@kexzoR kakav si ti đibus pa to nema nigdje. Kakva su ti to glupa pitanja, možeš bit ovisan i o drkanju, ima likova koji su umrli od toga, oćeš zato prestat drkat? Pa mislim ne volim bit ovako vulgaran al stvarno pitanja su ti debilana živa i još se čudiš kad dobiješ takve odgovore 

1971- ∞
13 godina
protjeran
World of Warcraft
hmmmm to je taj wow community,ne smijes nista ni pitat,a da te ne popljuju :(
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Jel itko uzimao raf prepaid preko ekupi, funkcionira li to?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice