Ja uzimam za golde vec vise od godinu dana,nikad problem :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali je tko zainteresiran za WoW acc?
dali bi mogao ruski mop aktivirat na svoj eu acc https://www.g2a.com/world-of-warcraft-mists-of-pandaria-cd-key-expansion-ru.html#
pise ti na stranici World of Warcraft: Mists of Pandaria RU requires russian WoW account with Cataclysm already activated on it.
vidio sam ali sam se nada da mozda radi i za eu :)
Uh, koliki patch dolazi za novu ekspanziju... za sada samo za Alpha testere...
ima hrpetina izmjena talenata i itema, kao i razne dorade mehanike - trebat će sve to pohvatati
Uh, koliki patch dolazi za novu ekspanziju... za sada samo za Alpha testere...
ima hrpetina izmjena talenata i itema, kao i razne dorade mehanike - trebat će sve to pohvatati
Do izlaska same ekspanzije ništa se ne isplati čitati jer će sve izmjeniti deset puta. Doduše, sve sam manje - više pročitao...
Nisam igrao već dosta vremena, pa mi opet wow pao na pamet pa se log na free account(lvl 20) i uskočih u BG kad ono i u wow uveli neku vrstu scalinga kako bi borba bila ravnopravnija kao biva???( tipa dignu ti HP dodaju base AP ili SP itd) jel ovo istina i ako jest jel na svim lvl tako ili samo na ovim do 20 jer su oni free to play??
Nakon skoro godinu dana pauze WOW se kreće igrati ponovo...Old habbit's die hard !
ne znam dal se isplat ipocet iz pocetka igrat ? Imate koji savjet dal da idem iz pocetka ili neki acc da dobavim..
Ispocetka.
Mozes doci do lvl 90 kroz par dana, a sad je ionako dosta jeftino uzeti sve expanzije
Koji je najbolji pet za huntera?
Koji je najbolji pet za huntera?
Nebitno kojeg imaš, sad je bitno da je pet talent ferocity
Ljudi dali ima netko tko bi mi možda mogao napraviti malu uslugu vezanu za wow? Naime, prije sam uzimao game time preko visa electron kartice od stare, znači tekućeg računa, uplatio bih 100 kn i uzeo si game time 1 mjesec za 12.99 eura, ali sada taj tekući više nije u funkciji, a nemam pay pal. Pa me zanima ako bi netko tko ima visa electron ili neku drugu karticu koju blizzard prihvaća mogao uzeti 1 mj. game timea za mene a da mu ja uplatim 100 kn. Jer u dućanima imaju samo 2 mj. gt za 200-tinjak kuna a nemam toliko trenutno. Znači nije nikakav scam, ako treba dajem svoj fb profil, šaljem sliku osobne ili šta god treba, znači uzmete mi 1 mj. gt i isti dan vam uplaćujem novac, mogu i ja prvi uplatit ali onda se ja moram osigurat da me nebi zaje, mislim 100 kn nije velika lova ali opet. Ili dali znate nekog pouzdanog tko prodaje 1 mj. gt po cijeni od 100 kn, da nije scam znači nikakav i da kod dobijem po mogućnosti unaprijed ili odmah čim uplatim a ne da čekam 5 dana. Bilo kakva pomoć dobrodošla. :)
Ljudi dali ima netko tko bi mi možda mogao napraviti malu uslugu vezanu za wow? Naime, prije sam uzimao game time preko visa electron kartice od stare, znači tekućeg računa, uplatio bih 100 kn i uzeo si game time 1 mjesec za 12.99 eura, ali sada taj tekući više nije u funkciji, a nemam pay pal. Pa me zanima ako bi netko tko ima visa electron ili neku drugu karticu koju blizzard prihvaća mogao uzeti 1 mj. game timea za mene a da mu ja uplatim 100 kn. Jer u dućanima imaju samo 2 mj. gt za 200-tinjak kuna a nemam toliko trenutno. Znači nije nikakav scam, ako treba dajem svoj fb profil, šaljem sliku osobne ili šta god treba, znači uzmete mi 1 mj. gt i isti dan vam uplaćujem novac, mogu i ja prvi uplatit ali onda se ja moram osigurat da me nebi zaje, mislim 100 kn nije velika lova ali opet. Ili dali znate nekog pouzdanog tko prodaje 1 mj. gt po cijeni od 100 kn, da nije scam znači nikakav i da kod dobijem po mogućnosti unaprijed ili odmah čim uplatim a ne da čekam 5 dana. Bilo kakva pomoć dobrodošla. :)
Visa Electron je žiro...Prepaid kartica...Uplati pare onom tko ti je voljan pomoći prvi pa ćeš i dobiti mjesec dana...Baš će te neko "prevariti" za sto kuna :)
Ma nije ni bitno šta je.
Uf, prevario bi se, vara se za 100 kn kao i za 1000,10 000 i 100 000, pogotovo u ovo vrijeme. :/
Uzet cu ti ja sa svojom karticom,uplati mi 6kn vise da imam za kavu ;)
Ma nije ni bitno šta je.
Uf, prevario bi se, vara se za 100 kn kao i za 1000,10 000 i 100 000, pogotovo u ovo vrijeme. :/
Nije jednostavnije da ti neko pošalje taj game time kao Gift preko Blizzard Stora, naravno ako mu vjerujes.
Kao drugo otiđi u PBZ i podigni si besplatan Žiroračun, 0kn mjesecno, preko njega ja uzimam u zadnje vrijeme nikad nije bilo problema ;), neznam zasto zicas kad mozes i sam to rješiti za free.
Po profilu pise 94 godište znači punoljetan si i potvrdio si da imaš osobnu dva uvjeta koja moraš ispuniti za ziroračun :).
Ma nije ni bitno šta je.
Nije jednostavnije da ti neko pošalje taj game time kao Gift preko Blizzard Stora, naravno ako mu vjerujes.
Kao drugo otiđi u PBZ i podigni si besplatan Žiroračun, 0kn mjesecno, preko njega ja uzimam u zadnje vrijeme nikad nije bilo problema ;), neznam zasto zicas kad mozes i sam to rješiti za free.
Po profilu pise 94 godište znači punoljetan si i potvrdio si da imaš osobnu dva uvjeta koja moraš ispuniti za ziroračun :).
Pa isto mi je dali će mi poslati kao gift ili mi dati kod, platim svejedno.
Šta ću sa Žiro računom, dali uz taj žiro račun dobijem karticu koja je npr. visa, mastercard, visa electron? Koliko ja znam ne, a ne mogu sa žiro računom kupovati preko interneta nego mi treba kartica, znači tekući. Šta ću sa ŽR.. Neka me netko ispravi ako griješim što je lako moguće. Sve stranice sa kojih kupujem traže ili paypal ili kartice od neke banke koja ima znak visa electron, american express, mastercard, obična visa i te fore...
Šta ću sa Žiro računom, dali uz taj žiro račun dobijem karticu koja je npr. visa, mastercard, visa electron? Koliko ja znam ne, a ne mogu sa žiro računom kupovati preko interneta nego mi treba kartica, znači tekući. Šta ću sa ŽR.. Neka me netko ispravi ako griješim što je lako moguće. Sve stranice sa kojih kupujem traže ili paypal ili kartice od neke banke koja ima znak visa electron, american express, mastercard, obična visa i te fore...
Sve prolazi bez problema. Tako su davno frendovi fantazirali i preko mene uzimali gametime sve dok im nisam pokazao srednji prst. Lijepo odeš u banku odsjediš sat vremena (kupi si Bug za čitanje) i nemaš više problema s online plaćanjem.
Sve prolazi bez problema. Tako su davno frendovi fantazirali i preko mene uzimali gametime sve dok im nisam pokazao srednji prst. Lijepo odeš u banku odsjediš sat vremena (kupi si Bug za čitanje) i nemaš više problema s online plaćanjem.
Pa gledaj ja imam žiro račun svoj i mali kartončić od otp banke u koj je žr otvoren, i šta ću s njim?
Rijesim ti ja druida ally ili bilo koju drugu klasu lvl 85 na bilo kojem serveru sa 28dana gametimea za 100kn
Ma nije ni bitno šta je.
Sa Tekućim ili ŽIRORAČUNOM možeš kupovati na Blizzard storu tesitrano (dobiš PBZ Visa electron za obje!) stim da za pbz žiroračun neplačaš vođenje računa! Testirano 100% sa obje kartice
Edit: provjerio sam imaš u Puli PBZ tako da nemoj previše dosađivat tu nego skoči tamo i riješi to:)
I krenuli alpha invite.ovi
eno vec ljudi streamaju... zasad je otkljucana samo horda, ocito jos nisu zavrsili alliance zonu
Ljudi evo planiram si ovo ljeto kad dode nesto love kupiti WoW... Kako to ide? Odem u Sophoslab i kupim MoP ili nekako drugacije?
Ljudi evo planiram si ovo ljeto kad dode nesto love kupiti WoW... Kako to ide? Odem u Sophoslab i kupim MoP ili nekako drugacije?
Već smo ti odgovorili... Nemoj sad opet isto pitanje postavljat kad sam napisao detaljan odgovor šta ti treba i di nabavit
Već smo ti odgovorili... Nemoj sad opet isto pitanje postavljat kad sam napisao detaljan odgovor šta ti treba i di nabavit
To je bilo prije podosta stranica i iskreno neda mi se traziti (sumnjam da bih uopce i nasao)
Ako ne... Odes u sophos, kupis battlechest i MoP instaliras, skines patcheve, regas keyeve na battle.net i igras.