World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Warcraft

ima koji guild na ravencrestu, horda ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

sh, ch..... Ozbiljno? Gdje je potreba za tom degeneracijom?

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dali zna neko gdje da odem s Blood elfom  ,sada sam 21lvl. Jer sam zapeo u onom Ghostlandu i sada sva podrucija okolo su za vece lvle

Prvi put lvlam s blood elfom

Ako mozete dati neki link koji bi pokazao gdje trebam otici i kako,mislm nije mi problem naci podrucije za moj lvl ali mi je problem doci do njega

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 0:20 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Dali zna neko gdje da odem s Blood elfom  ,sada sam 21lvl. Jer sam zapeo u onom Ghostlandu i sada sva podrucija okolo su za vece lvle

Prvi put lvlam s blood elfom

Ako mozete dati neki link koji bi pokazao gdje trebam otici i kako,mislm nije mi problem naci podrucije za moj lvl ali mi je problem doci do njega

Hvala!

LINK moj savjet - hillsbard, ali možeš to sve vidjet kad otvoriš mapu pa ti piše koja zona je predviđena za koji lvl

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hvala

Htio sam izbjeci jahanje do podrucija ali cini mi se da ne mogu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Hvala

Htio sam izbjeci jahanje do podrucija ali cini mi se da ne mogu :(

Odi u Silvermoon i koristi orb of translocation da odeš u undercity, od tamo je easy mode, ne moraš ići kroz plaguelands

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li netko da bi htio levelati novog charactera? ja bi poceo, ali mi se neda samome, netko da radimo questove skupa itd.. slobodno se javi na mihhy#2360 ingame battle tag

Isto tako ako netko zeli SOR ili RAF, slobodno se javi tu u inbox pa se mozemo lako dogovoriti sve

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi, prestao sam igrat wow prije 2 godine.. igrao sam ga 5 godina! Po vama dali se isplati opet opustiti u tu igricu? Ima li nade za nove igrace, ili se sve vrti oko top geara itd... ?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MrSapphire kaže...

Ljudi, prestao sam igrat wow prije 2 godine.. igrao sam ga 5 godina! Po vama dali se isplati opet opustiti u tu igricu? Ima li nade za nove igrace, ili se sve vrti oko top geara itd... ?

Naravno da se isplati, pogotovo ako imaš ekipu s kojom bi igrao, ako si sam možda bi ti bilo malo dosadno.

17 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

Ima li nade za nove igrace, ili se sve vrti oko top geara itd... ?

Ne bi vjerovao ali ima nade za nove igrače. Jednom kad dingaš 90 odeš par RDF HC i LFR i pokupiš par dijelova gear-a. Onda pravac Timeless, nađi grupu i ganjaj rare jer dropaju ilvl496 tokene za gear. Tu si već nateraš avg ilvl na oko 496 i možeš u SoO LFR i tamo skupit bolji gear za pravi raid. A ako imaš ekipu u guildu topla preporuka je Flex jer dropa 540 gear.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Im netko da je zainteresiran za RAF? Na tarren mill hordi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozdrav dali igra tko na Sormscale serveru?

ja dizem huntera na tom serveru trenutno 63lvl

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Pozdrav ekipa!

Evo ako netko hoce da ga recruit neka mi posalje PM,igram na pvp serveru Sylvanas,hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pozz ljudi. Uvijek sam kupovao bonove za WoW i vidio sam da mogu preko VISA i VISA Electron kupit pretplatu. Imam žiro u PBZu, to je VISA pa me zanima dal mogu tako kupit? Ima li ko takvih iskustava?
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Pozz ljudi. Uvijek sam kupovao bonove za WoW i vidio sam da mogu preko VISA i VISA Electron kupit pretplatu. Imam žiro u PBZu, to je VISA pa me zanima dal mogu tako kupit? Ima li ko takvih iskustava?

Ja sam prije mjesec dana uzeo sa PBZ VISA Electron Tekućim raučunom, frend mi je rekao da trebam devizni račun ali sam isao testirat sa tekućim i radilo sve :), sad nisam siguran kolko mi je tocno uzelo kad je prebacivalo u Eure ali 1 mjesec je bio oko 13 eura.

I mene zanima dal se ista svar kao sa tekućim da i sa Žiro.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 15:24 (f1lt3r).
11 godina
protjeran

imam account koji je rađen kao enUS i ima neke charactere na jednom serveru tamo. zanima me mogu li sa tim accountom igrati na enGB serverima? znam da se treba promijeniti config file SET locale "enUS" u SET locale "enGB" da igra skine enGB file verziju. pošto mi je account bez pretplate trenutno ne mogu na njemu vidjeti na koje me servere spaja. us ili eu. no napravio sam trial account i ako prvo otvorim battle.net pa se spojim u wow, otvara mi us servere. ako odem u folder od igre i otvorim wow.exe tamo, spaja me na eu servere. nadam se da će me tako spojiti i sa glavnim accountom. i ako kupujem gametime, jel kupujem za us ili eu? account je originalno rađen na us ali ako ću igrati na eu serverima onda treba eu gametime, jelda?

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igram mi je uzasno dosadna ali me stalno mami da je igram... NE KUZIM NISTA!!!
Sad sam naso zabavu u roleplay serveru, imam nekog Brikenjca s kojim igram i supac mi je. Samo sto za 2 dana istice game time a nemam za novi {#}

jbg, sta je tu je... Sta vi radite u WoW-u?

1971- ∞

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

ako imaš golda unutar igre, kupi game time za njega {#}

11 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sad preko ljeta planiram si nekako zaraditi nesto love.. Da li se isplati nabaviti MoP collectors edition, ili mi je bolje nabaviti stariji WoW?

0 0 hvala 0
17 godina
$Mikulich$ kaže...

Sad preko ljeta planiram si nekako zaraditi nesto love.. Da li se isplati nabaviti MoP collectors edition, ili mi je bolje nabaviti stariji WoW?

Kako mislis stariji WoW? Da bi igrao MoP svakako moras kupit sve ostale nastavke . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
11 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
$Mikulich$ kaže...

Kako mislis stariji WoW? Da bi igrao MoP svakako moras kupit sve ostale nastavke . . .

Cekaj malo, kako mislis? Ne mogu otici u ducan, kupiti MoP, instalirati i igrati? 

16 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Cekaj malo, kako mislis? Ne mogu otici u ducan, kupiti MoP, instalirati i igrati? 

Njet. Mislim da je trenutno stanje da trebaš kupiti jedan paket koji ima igru i ekspanzije do MoP-a, i onda uzeti MoP ako misliš igrati novi sadržaj.

Pogledah na blizz storu, i tako je, 15Eur do mopa, i 20 eur mop.

Uz to da drugdje imaš jeftinije, npr g2play 12 + 16 eur.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prijatelj je bio kupio WoW + MoP, prošle godine u 11 mjesecu i platio je 25$ + 35$. Samo tjedan dana kasnije je pala cijena na 15 + 20.

Nedavno je bila i akcija mislim da je bilo 5+10 ako se ne varam. Tako da zavisi kako potrefiš. 

Ne znam koliko je točno ali čitao sam da ako kreiraš starter edition da imaš mogućnost upgradea na WoD za 50$. Po meni je to nemoguće jer sam WoD se prodaje za 45$.

Svašta ljudi pišu po forumima, neki su navodno napravili MoP trial i onda su dobili mogućnost upgradea na WoD a nakon toga su mogli igrati i MoP. :D

http://www.rabbits-clan.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 7:57 (Andeo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako napraviš starter account onda te Battle Chest 3.0 (tbc, wotlk i cata) sa 30 dana košta samo 7.5€ ako kupuješ direkt iz igre.

Gledam jučer na timeless klince kako kukaju dok farmaju rep sa emperor-om i odmah se ovoga sjetio

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Nemoj kupovat ficizke verzije, puno je jeftinije preko interneta(digitalne verzija).
WoW ne funkcionira kako ti mislis. Mozda ti se tako cini zbog brojnih ljudi koji igraju na piratskim verzijama pa misle da je WoW podijeljen na nastavke. Kad kupis Pandariu, ili bilo koju drugu ekspanziju, ti ne dobijes potpuno novu igru, nego dobijes jos vise sadrzaja za vec postojecu. U ovom slucaju MoP, dize ti se level cap na 90,nova klasa monk, dobijas pristup novom kontinentu Pandariji i jos neke đinđe minđe koje dolaze s tim. Svi updatedaju na novu verziju kad izade, neovisno o tome jesu li kupili ili nisu. Kupnja ekspanzije znaci samo dodatni sadrzaj, zato se i zove ekspanzija.
E sad sto se tice kupnje.
Ovdje ti je Battlechest: http://www.go2arena.com/world-of-warcraft-battlechest.html
Dobijes originalni WoW, sve ekspanzije do Cataclysma (ukljucujuci u Cataclysm) i 30 dana game time-a
Tu na G2A kosta 10 eura, dok na WoW official stranici kosta 20$ (usteda oko 30 kuna) 

Treba ti jos i MoP (ako zelis igrat do max levela) https://us.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft-mists-of-pandaria
Dobijes sve sto sam ti napisao gore. Kosta 100 kuna

Sve skupa cca 200 kuna i mozes igrat.

Ali za vecinu, kao i za mene, nije problem kopija igre. Problem je mjesecna pretplata koja je, ako nemas stalni prihod novca, veliki problem.
Ako nisi spreman odvajati 85 kuna svaki mjesec onda razmisli dobro prije nego sto uzmes igru.
Eto, nadam se da ti je ovaj post razbristrio bar dio onoga sto te zanimalo. 

1971- ∞
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kad nikako da pređu na f2p model pohlepnjaci {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Nisu oni pohlepnjaci vec si ti razmazen zato sto ocekujes da sve bude besplatno, a to tako ne ide...

1971- ∞
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

onog dana kad pređu na f2p wow umire... a ja ga brišem sa hdda

nemam namjeru plaćati svaki *ebeni dodatak 1-5 eura (nisam arapski šeik koji se sprda sa milijonima)

I da ako misliš da je f2p besplatan grdno se varaš - on je samo 1000% skuplji a dobiješ puno manje

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 13:26 (Darky).
13 godina
World of Warcraft

Ekipa,ako nemate stalan izvor prihoda ili nezelite trositi lovu na wow,gametime se moze uzeti i za gold,ako nekog interesira gdje i kako,neka mi posalje pp.

Cijena se krece od 60-90k ,ovisno o serveru,ja sam na silvermoonu i placam trenutno 65k za 2 mjeseca gametime,za low population servere cijena je nesto veca,ali danas stvarno gold nebi trebao biti problem nikome.

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

a zna li netko odgovor na moje pitanje? dali se account napravljen na us regiji sa svim ekspanzijama može igrati i na eu serverima sa novim characterima?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice