- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
skyhawk10 ne znam čemu skrivanje nicka u igri ,ali stvarno si profesionalno odradil skrivanje denisdenikr
Kad bude stronk plotun?
Kad bude stronk plotun?
a ne znam,nemam volje opće za igrati.još nisam ni patch instaliral.
jel ima tko t95e2, ako da, kakav je?
eo frendovi me navukli da igram i ja WoT, pa me sad zanima šta je pametno od onog Aslain moda za instalirati, vidim da ima jedno 200 opcija?
eo frendovi me navukli da igram i ja WoT, pa me sad zanima šta je pametno od onog Aslain moda za instalirati, vidim da ima jedno 200 opcija?
pa ako ima 200 opcija onda ih minimalno 100 oznaci jer ce ti trebati za pocetak..... WTF, zezam se, znaci tek si poceo igrati igru i umjesto da ucis osnove tebi su potrebniji modovi, svaka cast
skyhawk10 ne znam čemu skrivanje nicka u igri ,ali stvarno si profesionalno odradil skrivanje denisdenikr
Covjek ima 840 borbi.
Mislim da je pomalo smijesno prozivati ga/ismijavati se njegovim statsima.
Da mi je vidjeti onoga tko je sa 840 borbi imao dobre/odlicne statse, a da nije reroll.
Covjek ima 840 borbi.
Da mi je vidjeti onoga tko je sa 840 borbi imao dobre/odlicne statse, a da nije reroll.
tu si zapravo u pravu, ja sam jos uvijek teski govnar sa 3000 bitaka pa još nemam 1000 wn8
al mi je bilo smijesno fejl prekrivanje imena kao da ga je sramota
Covjek ima 840 borbi.
Pa nitko ga ne ismijava nego samo čoek kaže da nije baš sakrio nick dobro
Nitko nije ni spomenuo statse. Koga briga za njih
Covjek ima 840 borbi.
Pa nitko ga ne ismijava nego samo čoek kaže da nije baš sakrio nick dobro
Nitko nije ni spomenuo statse. Koga briga za njih
pa nije jura al je xfact
Jel igra netko kupove ove u klanu ?
rekli bi poljaci :
Stronk Pfotoshopink ™
al mi je bilo smijesno fejl prekrivanje imena kao da ga je sramota
evo ja bi se zakleo i odma i dao kladit da nam se vratio SlavkecDC©®™
Covjek ima 840 borbi.
Istina, ja u tom periodu nisam znao niti da postoji alat za popravak i prva pomoć...
Istina, ja u tom periodu nisam znao niti da postoji alat za popravak i prva pomoć...
To samo hakeri koriste.
isao poduplat t25,taman si mislio koliko sam dingao...kao bad game itd...kad ono šok u garaži
http://wotreplays.com/site/2032697#malinovka-smellsliketeenspirit-t-25
isao poduplat t25,taman si mislio koliko sam dingao...kao bad game itd...kad ono šok u garaži
http://wotreplays.com/site/2032697#malinovka-smellsliketeenspirit-t-25
a kruva ti 4 iljade spota, svaka čast, kad ću ja više dobit mastera sa t25
Ocito sam propustio vijest o ovome u nekom od updejta, što je točno ovo dodavanje xpa i coinsa za "Hrabri otpor" ??
Za neke određene medalje sa desne strane koje dobiješ kad izgubiš, dobivaš xp i credse kao da si pobjedio. To je kao da si pružio hrabri otpor unatoč tome što su vas porazili, no ako imaš x2 za prvu pobjedu to nećeš dobit.
kad dobiješ medalju veliki kalibar i izgubiš onda ide ta nagrada za hrabri otpor

i "vajolet stet pedderi" ™
jel od cijene municije shock?
bome je rjesio LT-15 misiju....
sa MT-om
"A FORCE is STRONK in this one"
hm... jel itko ikad dobio dvije partije zaredom identičan rezultat?
SlavkecDC . . . . .. u photo$hopu
ED63 - pojma nemam koliko je municija...ne vozam baš t25...al samo znam da ni s goldom ne može probit štošta kad te baci u tier7...a regular ammo no comment,mogao sam napravit vrlo lako preko 2000dmg,ali nisam mogao niš penat...

Pa bi izgubio okladu.
Pozdrav kolege forumasi,niste me zaboravili,fino,ajd da me se netko sjeca.Neigram vise ovu igru,nazalost nestignem,poso,kuca,birtija(Prošla prijava uto 28.4.2015 11:43),ali maskirati nick nitko nezna kao ja,barem sam poznat po necemu kad vec neznam igrati ovu napast od igre.
Eto, nakon tri mjeseca opet navratio i vidim da se nist promjenilo nije,uzivajte,cujemo se za Bozic.Mozda bude poklona.
Evo danas sam skužio kako se igra na Swamp mapi nakon šta su je preuredili, znači treba rush-at tim kao jing jang, pa ko prije dođe u cap, moj tim je imao više light-ova i medium-a pa smo brže cap-ali...
Evo dokaz da se i sa super-deluhe exclusive noob timom može pobjedit
I evo jedan masakr mastery, ubiti ništa posebno, samo sam rush-ao prvi na brijeg na sredini mape i od tamo ih poskidao ko muhe, BTW napravio sam više štete nego moj čitav tim zajedno