Wardogs 2026

poruka: 62
|
čitano: 14.492
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Wardogs 2026
Ne znam kak je vama ali meni je igra ok. Bila bi bolja da ljudi znaju kome je koja zadaca i da ljudi zatvaraju vrata od baze ali nemozes pobjeci od ljudske gluposti.
Treba proci jos tjedan dva da ljudi polove "pravila" igre i kaj se zapravo radi pa bude jos bolje. Performanse igre su ok, grafika je ok, igra je pucacina ali ne pokusava biti pretjerano realisticna tak da i zgubidan ko ja moze ubiti nekoga, loading je ok, servera ima i brzo se pune, komunikacija je ok i po meni je najbolje se drzat njemaca jer oni u pravilu najvise komniciraju i znaju kaj rade.
Moraju malo balansirat neke sitnice tipa heli ima metaka i metaka pa puca pola sata te pobije sto ljudi ako zna kaj radi.
Sve u svemu dobar pocetak za igru koja obecava.

Ima nas malo vise na discordu koji se igramo svaki dan i zabava je zagarantirana.

Iskreno receno kad ima ljudi onda je i cjepat drva zabavno.
16 godina
Re: Wardogs 2026
NEW_MAN kaže...
Ne znam kak je vama ali meni je igra ok. Bila bi bolja da ljudi znaju kome je koja zadaca i da ljudi zatvaraju vrata od baze ali nemozes pobjeci od ljudske gluposti.
Treba proci jos tjedan dva da ljudi polove "pravila" igre i kaj se zapravo radi pa bude jos bolje. Performanse igre su ok, grafika je ok, igra je pucacina ali ne pokusava biti pretjerano realisticna tak da i zgubidan ko ja moze ubiti nekoga, loading je ok, servera ima i brzo se pune, komunikacija je ok i po meni je najbolje se drzat njemaca jer oni u pravilu najvise komniciraju i znaju kaj rade.
Moraju malo balansirat neke sitnice tipa heli ima metaka i metaka pa puca pola sata te pobije sto ljudi ako zna kaj radi.
Sve u svemu dobar pocetak za igru koja obecava.

Ima nas malo vise na discordu koji se igramo svaki dan i zabava je zagarantirana.

Iskreno receno kad ima ljudi onda je i cjepat drva zabavno.

Drito, ali mislim da igra više cilja laid back ekipu, jer su ova trenutna smeća postala neigriva i toksična koliko forisrjau meat grinder sheme.

bf6 ne može vode donijet bf3 po paceu i map flowu, ali boli njih birga, ciljali su cod publiku, sad je imaju, brojke i sa free weekendima i redsecom padaju iz tjedna u tjedan.

wardogsu skidam kapu, internet i streameri rade svoje, ljudi su zadoovljni i super.

Samo da ne daju petama vjetra kad zagusti ili cheateri preuzmu igru.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice