meni igra nije nesto, igrao sam ono arcade battles, i budem uvijek gore pri vrhu s bodovima a totalni sam noob, samo rusim one tenkove dolje i budem prvi
kakvi su ostali modovi?
meni igra nije nesto, igrao sam ono arcade battles, i budem uvijek gore pri vrhu s bodovima a totalni sam noob, samo rusim one tenkove dolje i budem prvi
kakvi su ostali modovi?
cekaj da nabavis jace avione i kada te ubaci sa
avionima koje ces jedva stizat.A ako tebe stignu,
hebo si jeza. xD
E ljudi,izvinite na dupli post.
Ali me zanima kao non prem user,dali
ja mogu svoje avione bas ono farbati?
Jer sam vidio dosta aviona onako ofarbanih u neke druge boje.
Za sada sam samo nasao ono gdje slike na njih mogu stavljat i
slicno.
Bez premiuma se na avion mogu staviti dvije slike, a sa premiumom 4.
No fora je u tome što se slike mogu jako povečati pa s njima možemo prekriti veliki dio aviona.
U ovom videu je to dobro objašnjeno:
Evo što se u par minuta može složiti:
kakvi su ostali modovi?
i ja sam sa rezervama pri vrhu uvjek..da mi te vidit u japancima pri vrhu na arkadi ili u historical bitci..
Ali stvarno,ispada sa onim rezervama si najbolji.
Kasnije kada imas one jake avione je problem.
kakvi su ostali modovi?
i ja sam sa rezervama pri vrhu uvjek..da mi te vidit u japancima pri vrhu na arkadi ili u historical bitci..
Ali stvarno,ispada sa onim rezervama si najbolji.
Kasnije kada imas one jake avione je problem.
o kakvim rezervama pricate?
kako uopce doci do tih jakih aviona, ja sam stisno dolje da kupim neki za 10 000 i nije bilo nekih dobrih, skoro su isti kao i one sto dobijem na pocetku
koja je razlika izmedju drzava, i da odabrao sam japance :)
Pa najbolje da ces moci kupit odmah najdivljiji avion i gazit. Moras preko onog treea prelazit i skupljat Xp pa kupit jaci avion. Svaki avion je po nekoj karakteristici bolji od prethodnog. Brzina, broj mitraljeza i kalibar itd, itd.
To sta je tebi lagano, jer nisi probao pravu bitku. Unistiti ground units na prvom lvl.u je ultra lagano. A kasnije ? Kad se pojave medium i heavy tank. Pillbox i ostala gamad sta sam krmacama gazis ?
Igraj malo duze pa onda reci da li ti je lagano.
Pa najbolje da ces moci kupit odmah najdivljiji avion i gazit. Moras preko onog treea prelazit i skupljat Xp pa kupit jaci avion. Svaki avion je po nekoj karakteristici bolji od prethodnog. Brzina, broj mitraljeza i kalibar itd, itd.
To sta je tebi lagano, jer nisi probao pravu bitku. Unistiti ground units na prvom lvl.u je ultra lagano. A kasnije ? Kad se pojave medium i heavy tank. Pillbox i ostala gamad sta sam krmacama gazis ?
Igraj malo duze pa onda reci da li ti je lagano.
ma znam da ne mozes, krivo sam se izrazio, a dobro budem vidio, iznio sam samo svoje pocetno misljenje i tko kaze da ga ne mogu promijeniti
igrat cu jos naravno, ne zelim tako lako otpisat 8 gb koje sam skidao :)
samo eto kazem da je pocetak monoton
Pocetak je lagan,istina.Ali evo,rank 5 sam i
sada sa ovim
F2A-3
F4F-3
P26A-33
rokam okolo.Ali vjeruj mi,kada naletis na nekog iskusnog pilota.
Moze ti biti ispred nosa,fulat ces ga cesto.I jos najgore okrene se situacija tik tak.
Prvo si ti lovac a nakon nekoliko trenutaka lovina.
eo bacio sad opet 4-5 rundi
i nisam znao da bitka moze biti po mraku i to kisi, ugodno sam se iznenadio
presao sam rank u japancima, pa sam kupio Ki-43-II
dosla mi neka nova mapa kad sam pokrenuo battle, iako smo dobili rundu igrao sam lose, nisam nista mogao xd, pocistio 7-8 ovih tenkova ili sta su vec i ni jedan avion srusio nisam(duduse ni prije ga nisam rusio, mozda 1-2 nikako da ga pogodim)
a i bilo puno igraca, u svakom timu preko 10, slete se 3-4 na tebe i gotov si u roku po minute :D
ako je neko zainteresiran koju partiju da igramo skupa dodajte me ingame, frozenbird mi je nick ..igram samo historical :)
Genijalno mi je kad mi rade shoulder shoting. Imam cisti kill i sa cannonom samo da pokosim lika i frajer iza mene ( moj igrac ) raspali rafal po meni i naravno rokne mi krilo dolje.
Genijalno mi je kad mi rade shoulder shoting. Imam cisti kill i sa cannonom samo da pokosim lika i frajer iza mene ( moj igrac ) raspali rafal po meni i naravno rokne mi krilo dolje.
Takvi nubovi su najgori. Ili ako 1 naprijatelj dolati do naše baze, svi ga slijede pa se neko od mojih zabije u mene dok sam se okretao i nisam ga vidio. I nakraju on mene optuži da sam retaj. Ne znaju da u ovoj igrici treba pazit na kolege iz tima. Timska igra. Možeš ti bit lvl 300 ali ako nema dobrih igrača, đabe ti to.
Svidja mi se u igri sto cim vidim dole ili cujem ekipu kako
razradjuju taktiku ili plan,odmah smo svi bolji igraci i
vecinom pobjedimo.Ako svi sute i samo lete,lose po nas definitivno.
Moze nas biti 200 protiv njih 15,spusit cemo.
Sry za dupli post.
http://warthunder.com/en/news/168/current/
Poprilicno velik update dolazi.
Idosta zanimljive stvari.
We have added one premium plane of the Rank 1 for every country.
You will automatically recieve only one of them after your first battle for the desired nation. Choose your first battle carefully!
Sta ovo znaci da su resetirali cijeli tree ?
I koji je najjaci ? :D
NIsu li rekli da će u slijedećem patchu doći ground forces?
Sta ovo znaci da su resetirali cijeli tree ?
I koji je najjaci ? :D
Nigdje ne pise da su ista resetirali. Koliko sam ja shvatio, nakon sto izadje taj update i kad prvi put odigras novu bitku, ovisno o tome s kojim si nacijom igrao tu bitku dobiti ces rank 1 premium zrakoplov. Druga opcija je da to dobijaju samo novi igraci koji jos nemaju niti jednu bitku.
@g12356 Točan datum nije nigdje izrečen, tek su nedavno SS-ove objavili.
Znate li neki hrvatski squadrom?
eXs
uvjet za DoWHR.... je napisan na war thunder forumu i postavke ts-a .....http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/32854-dogs-of-war/
moja najbolja partija,odlični su ovi rusi od levela 0-1 malo su možda i previše OP
nice ...jeate gasi taj hack
Ne treba ti hack kad je pola njih njubovi zesceg oblika. Imo sam skor sa Beutfortom 0-0-8 u komad da bi me moj skinuo onako shoulder shoting... poludio sam...
Ne treba ti hack kad je pola njih njubovi zesceg oblika. Imo sam skor sa Beutfortom 0-0-8 u komad da bi me moj skinuo onako shoulder shoting... poludio sam...
kak ne mi koristimo multi hack bez toga ne palimo igru ..zato i imamo takve skorove kak ne kužiš
Pa nisam nit mislio da koristis hack :D samo kazem i da ga ima nebi trebo :D
Zna li netko novosti o tenkovima?
Koliko sam cuo tenkovi nece jos dugo doc, navodno ce prvo brodove uvest u igru a tenkove zadnje.
Prvo ce tenkovi vec su bili pokazali screenove.