War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 433.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: War Thunder

U otvorenoj beti.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

to je u beti ili final igra?

Open Beta

15 godina
neaktivan
War Thunder

Ma ne brinite se za wargaming,po mojoj slobodnoj procijeni omjer igrača wota i wt-a je 8/1.Čak i da ovo wt-u uspije i ispadne dobro,wargaming bi trebao imati više nego dovoljno vremena da uzvrati.

A u ovako dobroj konkurenciji baš mi igrači bi mogli najviše profitirati.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
g12356 kaže...

Ma ne brinite se za wargaming,po mojoj slobodnoj procijeni omjer igrača wota i wt-a je 8/1.Čak i da ovo wt-u uspije i ispadne dobro,wargaming bi trebao imati više nego dovoljno vremena da uzvrati.

Wargaming ce izaci kao gubitnik jer svi prelaze sa WoT-a na WT i WT mi se cini kao bolja i kvalitetnija igra.

17 godina
Wargaming je zgrnul ogromnu lovu i totalno se ralikuju od WT ekipe.
Wargaming ima tenkove koji nemaju veze s vezom i igra je arkada, WT ima avione koji su realni te je sve kak spada, bez glupavih nepostojecih aviona, bouncanja i dmg-a bez dmga. WT je realna igra i kad ne igrate arcade solidna simulacija.
Ako budu tenkovi u pol dobri ko avioni i sve povezu ujednu cjelinu onda Wargaming ima ozbiljnu konkurenciju.
Igram WorldOfTanks od pocetka pocetka, potrosil sam recimo 300 eura na igru i spreman sam je napustit za uvijek kak stvari stoje jer ovo kak se sa WT avionima zabavljam je zakon.
13 godina
protjeran
War Thunder

De pojasnite mi, zasto uvode tenkove? Mislim da maleni brzi lovci sa raketom ili bombom (da ne spominjem 12x mitrraljeze) idu prema tenku 500 km/h, kakvu on ima sansu da srusi tako brzi avion sa sporim mitraljezom i jos sporijim topom... To mi nikako ne ide u glavu.. Ili ogromni njemacki bombarder sa bombom od 500kg, kakve on ima sanse da ga na takvoj visini srusi?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zato postoji teamwork. Imas ekipu u tenku i gore ekipu u zraku koja ih pokriva.
Bas me zanima kak bude to sve skupa funkcioniralo. Trenutno rasturam tenkove samo tako ;)
15 godina
neaktivan
ivanzu kaže...
g12356 kaže...

Wargaming ce izaci kao gubitnik jer svi prelaze sa WoT-a na WT i WT mi se cini kao bolja i kvalitetnija igra.

Međutim,kažem ti,da Gaijin počne sada sve uzimati wargamingu,wargaming je toliko jak da bi trebalo barem 5 godina da totalno propadne.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
Zato postoji teamwork. Imas ekipu u tenku i gore ekipu u zraku koja ih pokriva.
Bas me zanima kak bude to sve skupa funkcioniralo. Trenutno rasturam tenkove samo tako ;)

A tako. A valjda ce to dobro napraviti, glupo bi bilo da avioni budu OP u usporedbi sa tenkom, onda ne bi bilo zabavno igrati u tenku.. Cujem i da ce se moci igrati sa brodovima, te da ce uvesti vojnike u igru na AA topove?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina
War Thunder

Ova igra spada medu simulacije znaci nema nikakvih balansi medu aviona i tenkova sva vozila imaju perfomanse sa kakvim su bili osmisljeni i napravili,a ako tenk bude ubijen od aviona je njegova krivica sto nije pazio i sakrio se.Ljudi ce moci upravljati aa topovima i vozilima.Tenkovi nece biti bas bespomocni jer americki tenk nosi 50cal mg na kupoli koja osteti aviona dovljno da on vise nemoze letiti jer mu je motor vjerovatno ostecen. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Ova igra spada medu simulacije znaci nema nikakvih balansi medu aviona i tenkova sva vozila imaju perfomanse sa kakvim su bili osmisljeni i napravili,a ako tenk bude ubijen od aviona je njegova krivica sto nije pazio i sakrio se.Ljudi ce moci upravljati aa topovima i vozilima.Tenkovi nece biti bas bespomocni jer americki tenk nosi 50cal mg na kupoli koja osteti aviona dovljno da on vise nemoze letiti jer mu je motor vjerovatno ostecen.

Međutim morati će dati aiming aid za to jer ako je meni u wotu teško pogodit tenk koji ide npr 50 kmh,kako će mi tek biti teško pogodit avion koji ide 700kmh.

12 godina
War Thunder

Jel ima kakav guild na igri?

Da je aktivan?Mislim na balkanski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Avio ako te mora pogodit, mora se strmoglavit na tebe i ici ravno na tebe, nije tesko pogodit ako ide na tebe. Ovo ce odlicno bit, jer koliko vidim bit ce spoj tenkova, mornarice i aviona. Genijalno nesto.

Ova igra je bas zanimljiva i ne dosadi kao WoT. Odlicno ce biti ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...
ivanzu kaže...

Međutim morati će dati aiming aid za to jer ako je meni u wotu teško pogodit tenk koji ide npr 50 kmh,kako će mi tek biti teško pogodit avion koji ide 700kmh.

zato ga nećeš topom gađat nego strojnicom

13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Jel ima kakav guild na igri?

Da je aktivan?Mislim na balkanski.

Igra još ne podržava gildove, samo squadove do 4 igrača ako nemaš premium. Squad je nešto kao platoon u WoT-u.

12 godina
protjeran
War Thunder

Zašto je ova igra prokleto zarazna???

Predobra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Jel mogu nekako svoj x360 joystick roknut na to i igrat ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jel mogu nekako svoj x360 joystick roknut na to i igrat ? 

Možeš.

12 godina
protjeran
War Thunder

Počeo sam gurati japance, došao to lvl2 hayabuse, stroj i pol.

Po pitanju lovaca, koja nacija je naprednija, tj. koju se više isplati gurati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Njemačka i Britanija. Rusi isto ali s njima treba malo više skilla, jer imaju jako malo municije. Japanci su vrlo okretni ali su jako krhki, nemaju skoro ništa armora.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 16:26 (iAvenger).
13 godina
War Thunder

Meni nekako japanci stekaju. Ameri i Njemci mi najbolje leze... genijalna igra... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Koliko puta su me samo optužili da sam cheater jer sam ih skidao sa Yak-9T... (Stalno s rusima igram)

Najdraže mi je s njim na početku borbe uhvatiti visinu i poskidati neprijateljske bombardere jer nisu okretni i spori su. {#}

Dogfight dolazi kasnije i obično se radi o boom-zoom taktici.

Tko visoko leti, štedi gorivo.

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Avio ako te mora pogodit, mora se strmoglavit na tebe i ici ravno na tebe, nije tesko pogodit ako ide na tebe. Ovo ce odlicno bit, jer koliko vidim bit ce spoj tenkova, mornarice i aviona. Genijalno nesto.

Ova igra je bas zanimljiva i ne dosadi kao WoT. Odlicno ce biti ovo.

Heh ne trebas se strmoglaviti ako imas 5 raketa i 12x mitraljeza. Ako rakete ne pogode, jedan od 12 mitraljeza ce sigurno pogoditi :) Kada sa naoruzan do zube preciznost nije potrebna, eventualno ces pogoditi.

12 godina
neaktivan
War Thunder

Nešto čudno primjećujem u zadnje vrijeme. Kad igram u bitkama di su dozvoljeni avioni  2-3 ranka, često vidim neke avoine koji ne spadaju tu. Npr. vidim nekoga u Spitfire. Znam da ih ima više modela pa pogledam točno na UK research listu da vidim najslabiji model. I čak najslabiji ima rank 4! Pa ovo mi nije jasno, jel propuštam neki sistem igre ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Historix kaže...

Nešto čudno primjećujem u zadnje vrijeme. Kad igram u bitkama di su dozvoljeni avioni  2-3 ranka, često vidim neke avoine koji ne spadaju tu. Npr. vidim nekoga u Spitfire. Znam da ih ima više modela pa pogledam točno na UK research listu da vidim najslabiji model. I čak najslabiji ima rank 4! Pa ovo mi nije jasno, jel propuštam neki sistem igre ili?

Nisam upoznat s MM sustavom u WT-u, ali možda rade kao i WoT tj. ako u tom trenutku nema dovoljno aviona koji su rank 2 i 3, povuče par iz gornjeg ranka.

15 godina
neaktivan
z1k4 kaže...
g12356 kaže...
ivanzu kaže...

zato ga nećeš topom gađat nego strojnicom

Ma ja ću bit faca i gađati ga i sa topom i sa strojnicom...i gdje sreće da uvedu i kv2 pa da pogodim reserve aviona sa 152mm he granatom...nebu se on vratio :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 22:24 (g12356).
13 godina
War Thunder

To je ono kao kad u Planetsideu 2 opalis pa pogodis onaj hover. 

Inace, ne mogu nahvalit igru, jako zanimljivo, puno bolja zabava od WoT.a nemas onog osjecaja grindanja, posto bitke zanju trajat i po 10-15min a stalno je akcija. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

To je ono kao kad u Planetsideu 2 opalis pa pogodis onaj hover. 

Inace, ne mogu nahvalit igru, jako zanimljivo, puno bolja zabava od WoT.a nemas onog osjecaja grindanja, posto bitke zanju trajat i po 10-15min a stalno je akcija. 

Arcade je dosta lagan, ali bez premiuma jako slabo zarađuješ tamo....Historical i Full Real su ajde već nekako, I cijene popravaka za neke avione su smiješne...sve će to valjda popraviti uskoro.

13 godina
War Thunder

Meni je popravak u FRB 25000 Liona ako mi Fw190-a sruše.......Mislim da je to stvarno previše a taj avion i nije nesto poseban mislim da bih trebao popravak biti oko 14000 liona ono je pretjerano......

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jarvan kaže...

Britanija covjece, na lvl 3 dobijes avion sa 12x mitraljeza! Da vidis kako to rusi ptice s neba, a tek ground units kako nestaje :D 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice